Схващане на мускулите на краката!

27.02.06
10:11

Докато си лежа рано сутрин и ми се схващат мускулите на крака. Повече прасеца, а днес и
отзад на бедрото! Повече на левия крак! Без да правя никакви движения изведнъж крака ме стяга
и трябва да стана за да се оправи (болката е ужасна)!!! А после като се оправи сякаш съм
правил 100 серии до отказ! На какво се дължи или как може да се оправи! Помощ! Случва се почти
всяка сутрин :!:

27.02.06
17:05

Възможно е да не пиеш достатъчно течности.  :wink:  И аз съм го имал този проблем и знам, болката наистина е голяма.

TU

27.02.06
18:11

И на мен ми се е случвало като си седя и да ми се схваща големия пръст на единия крак. Не мога да си мръдна ходилото от болка. Някаква жила много яко се опъва. Трябва да си опъна крака и след няколко минути минава. Най-лошо стана като ми се случи това на плажа. Добре, че не бях на дълбоко

27.02.06
20:19

[quote author=“martinnest”]Възможно е да не пиеш достатъчно течности

Не мисля че е от това! На ден пия по 5-6 литра вода!
Има ли нещо, някакво лекарство? Витамини? Нещо? Напоследък ми се случва доста често  :x

27.02.06
20:40

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11247

27.02.06
21:16

И на мен доста често ми се случваше преди,ама скоро не.Да е на мен както си спа и ми са схваща прасеца и напрау ми са реве от болка,мн е гадно и на другия ден куцах кат магаре,ама ми са упраи,ся само пръстите ми се схващат.Мога да ти дам съвет като го усетиш че почва да се схваща веднага го изпъваи и така на мен не ми се схващаше.

27.02.06
21:39

[quote author=“obelka”]И на мен доста често ми се случваше преди,ама скоро не.Да е на мен както си спа и ми са схваща прасеца и напрау ми са реве от болка,мн е гадно и на другия ден куцах кат магаре,ама ми са упраи,ся само пръстите ми се схващат.Мога да ти дам съвет като го усетиш че почва да се схваща веднага го изпъваи и така на мен не ми се схващаше.

Мене ме е събуждало такова ‘нещо’ тей че не знам как може да се предпазиш. Случвало ми се е да ми се схващат 2та крака докато плувам много смешно ми стана чак. От както тренирам и не пропускам краката не ми е ставало такова нещо. Ти тренираш ли краката?

27.02.06
23:33

Случвало ми се е много пъти, обаче като се събудя и се стегна....
Ако ти се случи, далаверата е веднага да станеш и да го стегнеш (прасеца) минава ,иначе се стяга до неузнаваемост

28.02.06
09:28

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Случвало ми се е много пъти, обаче като се събудя и се стегна....
Ако ти се случи, далаверата е веднага да станеш и да го стегнеш (прасеца) минава ,иначе се стяга до неузнаваемост

По-скоро да го изпънеш хубаво........

28.02.06
11:08

Еми и аз сега като се случи ставам (за 0 време :) ) и си стягам и изпъвам крака колкото мога и за 5-10 сек се оправя! Да се надяваме, че шсе оправи! Тренирам крака, да.

28.02.06
15:38

[quote author=“Madcap”]Еми и аз сега като се случи ставам (за 0 време :) ) и си стягам и изпъвам крака колкото мога и за 5-10 сек се оправя! Да се надяваме, че шсе оправи! Тренирам крака, да.

Да не ставам досаден, но стягане и изпъване -разтягане са две кореннопротивоположни неща, едното може да помогне , а другото само да влоши положението.........

24.06.12
22:42

И на мен ми се случва много често и ми казаха за едни витамини,който на мен лично ми помагат но спря ли да ги пия пак се започва мъката... Не знам на кого и как ,ще помогне на мен лично ми помага.. Казват се  ” magne b “

Схващането на мускули се  получава често от дефицит на магнезий в тялото.
Трябва да хапваш богати на магнезий храни и да пиеш биричка;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1