креатин он

26.02.06
22:03

А бе хора я споделете тука дали това креатинче на ОН е хубаво че ми го препоръчаха дори и пред този на юнивърсъл

Хубав е. На мен ми харесва. На Юнивърсъл е по-скъп, но ефектът няма да е по-различен.

27.02.06
15:00

Ми незнам, ма аз си взех един на JC и съм доста доволен.
100 гр. - 15 лв /от магазина на JC на “Пиротска”/

NE

27.02.06
18:41

[quote author=“fatal”]Ми незнам, ма аз си взех един на JC и съм доста доволен.
100 гр. - 15 лв /от магазина на JC на “Пиротска”/

тва го брой за цикъл със стероиди.  :D какво слагат в тоя креатин никой не знае

AL

27.02.06
18:55

ами ако си зема гейнер на JC да го смятам ли за стероиден цикъл?

NE

27.02.06
19:09

[quote author=“Aleksandr0v”]ами ако си зема гейнер на JC да го смятам ли за стероиден цикъл?

не ползвал съм ги, стандартни са като всички други бг марки - нишесте в голямата си част

AL

27.02.06
21:07

е щтом твърдиш за креатина им че има стероиди вътре.Какво им пречи в гейнарчето да има само прости ефтини въглехидрати нишесте и за да има ефект някои стероид?

AN

27.02.06
22:15

Само да кажя че лятото взимах трикреатин малат на JC един месец и ми се получи нещо като първи симптоми на гинекомастия - втвърдяване на зоната около зърното и болка при натиск. Всъщност доктора го нарече мастопатия и ме пита дали съм взимал стероиди и аз съвсем уверено казах не, а сега като прочетох това и ми просветна. Спрях креатина и пих някво сиропче и за два месеца се оправи... Незнам дали от това стана, ноооо.....

AL

28.02.06
11:49

за креатина ясно ами за гейнера ?В него има ли стероиди?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1