25.09.05
09:30
Здравейте! Стана 1 месец вече съм на една кръгова тренировка, която като за начало(преди месец се захванах да тренирам наново) ми беше много натоварваща, но вече бих искала да я сменя. Тя е следната:
1ви кръг
—————
Изтласкване на дъмбели зад глава (1*15)
Изтласкване на дъмбели от полу лег(1*15)
Теглене на скрипец зад врат(1*15)
Мъртва тяга с прав лост (1*15)
Сгъване с крив лост за бицепси(1*15)
Разгъване пред скрипец за трицепс (1*15)
Напади в страни с дъмбел(2*12)
Повдигане на бедрата от успоредка(1*20)
Събиране на бедрата(1*20)
Разгъване на бедрата(1*20)
Лег преса за бедра(1*15)
Бедрено разгъване(1*15)
Изправяне на пръсти(1*15)
2 кръг
—————
Разтваряне с дъмбели в страни(1*15)
Пек-дек(1*15)
Придърпване на скрипец с тесен хват(1*15)
Екстензии на успоредка(1*15)
Усуквания(5 мин.)
Последователно сгъване с дъмбели(1*20)
Френско разгъване с крив лост(1*15)
Клекове с крив лост(1*15)
Екстензии с крив лост(1*15)
Изправяне на пръсти(1*20)
Какво ще ме посъветвате? Целите ми са да стегна тялото си и да постигна релеф (ръцете,корема). Да премина ли на серии ( и какви) или да продължа с кръгова но по-различна тренировка?
Ходя 3 пъти седмично на фитнес, тренировката ми досега беше около час и половина. А да и отново да припомня - момиче съм на 17г, 170, 49кг (не мърдат тия кг:).
Благодаря ви предварително :)
Здравей, не знам кой е правил програмата, но ми изглежда доста добра!
Бих само вметнал, че е хубаво, малко така да намалиш повторенията - тези които са били по 15, да станат 12, тези които са били 10-нека са 8! Тази промяна би дала резултат. Броя на повторенията ще иска и корекция в използваните килограми. Т.е. хвърли малко повече сили :)
27.02.06
22:31
[quote author=”Питона”]Здравей, не знам кой е правил програмата, но ми изглежда доста добра!
Бих само вметнал, че е хубаво, малко така да намалиш повторенията - тези които са били по 15, да станат 12, тези които са били 10-нека са 8! Тази промяна би дала резултат. Броя на повторенията ще иска и корекция в използваните килограми. Т.е. хвърли малко повече сили :)
Много съм съгласен с това което каза :)
Малко офтопик, а още по-съгласен съм с това което ти пише срещу Местожителство.... :) :D :wink: