Гинекомастия

14.06.17
20:10

Здравейте! Извинявам се че пускам нова тема,но преди няколко дни попаднах на статия която разкрива заболяването гинекомастия.Та въпроса ми е как мога да разбера дали имам гинекомастия или просто повечко мазнини околко зърното на гърдите.

Bart Simpson

14.06.17
20:16

Сърбят ли те зърната и около тях?
За други симптоми не знам освен тези,които си забелязал и са те провокорали да пуснеш темата.
Сърбежа е доста характерен симптом,но това са неща,които само практикуващ медицина трябва да определи,не знам дали форумни мнения могат да ти дадът успокоение и диагноза.

15.06.17
00:37

казано от Bart Simpson на 14.06.17, 20:16:

Сърбят ли те зърната и около тях?
За други симптоми не знам освен тези,които си забелязал и са те провокорали да пуснеш темата.
Сърбежа е доста характерен симптом,но това са неща,които само практикуващ медицина трябва да определи,не знам дали форумни мнения могат да ти дадът успокоение и диагноза.

Не нямам сърбежи.Другият симптом уж е бучка в самата гърда но и такава бучка няма.И започвам да се съмнявам че са просто мазнини околко зърната

Bart Simpson

15.06.17
01:41

Винаги е по-добре едно направление да си вземеш за да спиш спокойно.

15.06.17
18:07

казано от Bart Simpson на 15.06.17, 01:41:

Винаги е по-добре едно направление да си вземеш за да спиш спокойно.

То на какъв лекар трябва да се отиде? а направлението от личната ли трябва да е ?

Bart Simpson

15.06.17
18:47

Ами не знам кой друг може да ти даде направление,отиваш при личния лекър,казваш му какво те тревожи,ако е в неговите възможности диагностицира,ако не,ти дава направлебие и отиваш при специалист.

15.06.17
19:11

казано от Bart Simpson на 15.06.17, 18:47:

Ами не знам кой друг може да ти даде направление,отиваш при личния лекър,казваш му какво те тревожи,ако е в неговите възможности диагностицира,ако не,ти дава направлебие и отиваш при специалист.

Ясно благодаря за отговорите !

10.07.17
15:43

Аз преди 1-2 години ходих на ендокринолог (май така се казваше).
Преглед + пускане на кръвни проби за определени хормони.
В крайна сметка ми казаха, че нищо ми няма, но цицките са все така мазни, дори и когато съм бил в най- връхната за мен форма.
На първо време спри или намали алкохола и цигарите (ако употребяваш). Започни да тренираш с тежести, да качиш ММ, да намалиш телесните мазнини и да повишиш по естествен начин тестостерона. Това би повлияло положително. Ако пак няма оправия и не си удовлетворен, можеш да минеш под скалпела.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1