Мога ли да пия Kre Alkalyn, докато чистя?

06.07.17
19:56

Здравейте , на 16 години съм , 170см висок , 68,5кг. Чистя от един месец като поддържам нивото на протеина висок. За 1 месец съм свалил 4кг и не мисля , че съм изгубил ММ. Въпроса ми е мога ли да приемам Kre Alkalyn? Това ще ми помогне ли да изчистя мазнините и да стане релефен? В момента приемам протеин на прах. Мога ли да го пия само в тренировъчните дни , защото не виждам смисъл в нетренировачните да го пия?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.07.17 15:45.

Привет Йордане,

Прегледай този блог като имаш възможност:
Креатин по време на отслабване

Редно е креатинът да се пие всеки ден, тъй като работи с натрупване и по този начин си подсигуряваш постоянно високи нива на креатин в мускулите. Ефективността е по-висока.

07.07.17
09:38

Има различни мнения по въпроса. Според мен повечето хранителни добавки, както и креатина, имат смисъл най-вече по време на чистене.

07.07.17
09:42

казано от Yordan Yordanov на 06.07.17, 19:56:

Здравейте , на 16 години съм , 170см висок , 68,5кг. Чистя от един месец като поддържам нивото на протеина висок. За 1 месец съм свалил 4кг и не мисля , че съм изгубил ММ. Въпроса ми е мога ли да приемам Kre Alkalyn? Това ще ми помогне ли да изчистя мазнините и да стане релефен? В момента приемам протеин на прах. Мога ли да го пия само в тренировъчните дни , защото не виждам смисъл в нетренировачните да го пия?

Аз бих искал да попитам какво точно чистиш на 68.5 кг?

08.07.17
15:03

Имам мазнини около корема. Особено средната и долната част , затова чистя.

Спрял съм се на AMIX Kre-Alkalyn пише че трябва да го пия 30 минути преди хранене и 30 минути преди тренировка. Тренировките сега ми са сутрин. Може ли да пия 2 хапчета в залата вместо 1 преди хранене и друго 30 минути преди тренировка?

Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 08.07.17 15:19.

08.07.17
15:23

Искаш да приличаш на някой, излязъл от Аушвиц ли? Гладен, но с плочки 😄

08.07.17
15:29

казано от Alexander Krastev на 08.07.17, 15:23:

Искаш да приличаш на някой, излязъл от Аушвиц ли? Гладен, но с плочки

Едва ли ще стана клечка. Аз масата си я имам , продължавам да вдигам тежки кг (даже и силата ми се покачи) докато чистя , така че едва ли ще стана клечка , просто искам да изчистя малко корема. Мисълта ми беше дали креатина ще ми помогне да стана по-релефен.

08.07.17
15:31

Кой вариант е по-добър?
1. Сутрин 9;30 - 1 капсула , протеин на прах , кафе
2. Протеин на прах , кафе и 2 капсули в залата преди да започна да тренирам

Иван

08.07.17
15:41

Със сигурност ще е game changer, при теглото и годините ти.

08.07.17
15:44

казано от Иван на 08.07.17, 15:41:

Със сигурност ще е game changer, при теглото и годините ти.

Смисъл? Няма да ми повлияе добре ли? За първи път ще взимам креатин.

Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 08.07.17 15:46.

Смисъл, че нещо ти се привижда да имаш “маса”.

Имаше един лаф - “Плочки на слаб мъж и цици на едра жена - не важат”

16.07.17
21:30

За жалост имам плочки само в банята. Не знам защо си мислите , че съм слаб ..

Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 16.07.17 21:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1