Протеини - ефект

27.02.06
11:47

Здравейте,

За целия ми стаж във фитнеса(6 месеца), непрекъснато съм бил съпровождан от мускулни трески на гърдите(много болезнени)- те са нещо нормално в общи линии, но мога ли да ги огранича по някакъв начин?

1. Какво трябва да пия? Протеините примерно освен, че качват мускулна маса, справят ли се с мускулните трески или по скоро витамини да пия?

Също мисля да започна да пия някакъв млечен протеин...

2. Какъв бихте препоръчали - говорим за качествен вариант - мога да си позволя и нещо по-скъпо, стига да е качествено и с гарантиран произход и съставки...Кои са лидерите сред фирмите?

благодарско

27.02.06
11:56

[quote author=“sub_eleven”]Здравейте,

За целия ми стаж във фитнеса(6 месеца), непрекъснато съм бил съпровождан от мускулни трески на гърдите(много болезнени)- те са нещо нормално в общи линии, но мога ли да ги огранича по някакъв начин?

1. Какво трябва да пия? Протеините примерно освен, че качват мускулна маса, справят ли се с мускулните трески или по скоро витамини да пия?

Също мисля да започна да пия някакъв млечен протеин...

2. Какъв бихте препоръчали - говорим за качествен вариант - мога да си позволя и нещо по-скъпо, стига да е качествено и с гарантиран произход и съставки...Кои са лидерите сред фирмите?

благодарско

Оптимум, Сайтек, Уайдър.....

27.02.06
12:04

На мусаши протеините нареждат ли се до тях или са по некачествени

27.02.06
13:52

[quote author=“sub_eleven”]На мусаши протеините нареждат ли се до тях или са по некачествени

Да ти кажа нито един от горепосочените не съм пробвал , но като марки вдъхват доверие (ако са наистина оригинални де, в смисъл да се пълнят не тук), за Мусаши нищо не мога да ти кажа нито добро нито лошо.....

За Сайтек и Оптимум гарантирам, че са качествени. Мусаши и аз не съм пил.

EN

27.02.06
14:38

Аз като почитател на немското залагам на BioTech и на UNIVERSAL!

[quote author=“energymax”]Аз като почитател на немското залагам на BioTech и на UNIVERSAL!

BioTech не е ли леко унгарска?

27.02.06
14:45

[quote author=“manson”][quote author=“energymax”]Аз като почитател на немското залагам на BioTech и на UNIVERSAL!

И аз така бях чел някъде........

27.02.06
19:21

[quote author=“manson”][quote author=“energymax”]Аз като почитател на немското залагам на BioTech и на UNIVERSAL!

абе и аз бях чел че BIOTECH имат унгарска “жилка”  ама са престижна марка.Аз съм за Сайтек,ОН и Юниверсал.Не съм пил протеини на Мусаши както и повечето от форума но според мене по-добре да си вземеш вносна марка протеин вместо Мусаши.Лично мнение

27.02.06
19:39

а ограничава ли се мускулната треска с протеини и ако не, какво трябва да се взима?

28.02.06
19:58

[quote author=“sub_eleven”]а ограничава ли се мускулната треска с протеини и ако не, какво трябва да се взима?

не, протеините нема да те спасят от мускулна треска.

28.02.06
21:06

от мускулна треска мене ме спасяват аспирина и креатина

01.03.06
15:47

Значи взех си протеин на Оптимум 100%Whey - суроватъчен...

Решил съм да го пия само в дните, в които тренирам и то 20 мин след тренировка...по едно черпаче - 23гр. колкото пише на опаковката...
Какво мислите?

Един приятел ми разправя, че ако съм решил така да го пия(непостоянно и по малко), по-добре изобщо да не взимам...има ли нещо такова?

01.03.06
16:25

не няма проблеми то си е скъп протеин, но си струва парите според много хора, тъй че си го пии само че вдигни малко дозата 30-35 грама след тренировка но наблягай на храната!!!!!

01.03.06
17:06

[quote author=“SGK”][quote author=“sub_eleven”]а ограничава ли се мускулната треска с протеини и ако не, какво трябва да се взима?

не, протеините нема да те спасят от мускулна треска.

Ако мускулната треска е плод на недобро възстановяване протеините ще имат положителен ефект!

02.03.06
09:23

още един въпрос - има ли нещо като цикъл при суроватъчните протеини - да се приемат определено време или количество..?

един приятел ми каза 1кг да приема и после да почина  :roll: ?

мерси

02.03.06
09:44

Ти като ядеш, на цикли ли го правиш? Няколко дена ядеш, после няколко не?
Защо трябва с протеините да е различно, след като те са обикновена храна.

02.03.06
09:47

[quote author=”Петко К”]Ти като ядеш, на цикли ли го правиш? Няколко дена ядеш, после няколко не?
Защо трябва с протеините да е различно, след като те са обикновена храна.

ок, бате - много си строг :P

други мнения?

02.03.06
09:49

sub_eleven - понаучи малко за добавките и тогава пиши.Та ти не знаеш кво е протеин и с какъв ефект е и мислиш да го приемаш.

02.03.06
15:44

[quote author=“XaMaLLa”]sub_eleven - понаучи малко за добавките и тогава пиши.Та ти не знаеш кво е протеин и с какъв ефект е и мислиш да го приемаш.

няма смисъл в това, което си написал? Как ще науча нещо за добавките без да пиша и питам??? :shock:

Протеина е белтък и е храна за мускула - нещото, което ме притенсява е, че е изкуствено добит и го взимам на готово...нямам доверие на такива работи - затова се притеснявам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1