Разширяване на междинната част на тялото

25.02.06
21:32

Така.....първо Здравейте на всички!

Интересуват ме начини за разширяване на онази част от тялото, която обхваща долната половина на гръдния кош и талията. Значи на 17,5 год. съм, 184см/78кг. и изобщо не съм предразположен към пълнеене, без значение какво и колко ям. Искам да разширя някак си тази област, тъй като се получава диспропорция в тялото ми. 17 години не съм тренирал нищо и съм доста зле от гърдите до корема. Горната част на гръдния кош взе да се разширява от фитнеса в последните три месеца, но по-надолу се получава много кофти, особено в талията (точно под последните ребра) съм доста “вдлъбнат” :( Давайте всякакви идеи и опит :?  :idea:

27.02.06
09:58

[quote author=“openbsd”]Така.....първо Здравейте на всички!

Интересуват ме начини за разширяване на онази част от тялото, която обхваща долната половина на гръдния кош и талията. Значи на 17,5 год. съм, 184см/78кг. и изобщо не съм предразположен към пълнеене, без значение какво и колко ям. Искам да разширя някак си тази област, тъй като се получава диспропорция в тялото ми. 17 години не съм тренирал нищо и съм доста зле от гърдите до корема. Горната част на гръдния кош взе да се разширява от фитнеса в последните три месеца, но по-надолу се получава много кофти, особено в талията (точно под последните ребра) съм доста “вдлъбнат” :( Давайте всякакви идеи и опит :?  :idea:

И аз искам така  :wink:  , ей за това го харесвам този форум.  :lol:  Колко ти е талията и колко гръдната?

28.02.06
13:29

[quote author=“red”][quote author=“openbsd”]Така.....първо Здравейте на всички!

И аз искам така  :wink:  , ей за това го харесвам този форум.  :lol:  Колко ти е талията и колко гръдната?

Талия - 81, гръден кош - 95.

28.02.06
20:25

има два начина:
1. Развиваш широките гръбни мускули (пулдаун, набирания с широк хват)
2. Надуване с компресор  :idea:

28.02.06
21:02

[quote author=“SGK”] Надуване с компресор  :idea:

:shock:  :shock:  :shock:

28.02.06
21:09

това е шега, да вляза в “бисерите”

иначе да те питам на колко години си? от колко време тренираш? Защото аз започнах с 92-93 гръдна и я докарах до над 120 със стандартните програми. Специално широчината на тази “средна част”, както я наричаш, зависи от широчината на гърба. Ти как тренираш за гръб ?

28.02.06
21:47

[quote author=“SGK”]това е шега, да вляза в “бисерите”

иначе да те питам на колко години си? от колко време тренираш? Защото аз започнах с 92-93 гръдна и я докарах до над 120 със стандартните програми. Специално широчината на тази “средна част”, както я наричаш, зависи от широчината на гърба. Ти как тренираш за гръб ?

:D :D

Както съм написал в първия, уводен пост :D , съм на 17,5 години, започнах с 90 гръдна и днес след три месеца ми е 95. За гръб правя в една тренировка:

4+4 (зад врат и пред гърди) серии вертикален скрипец пирамидално (12, 10, 8, 6 повт.)
хоризонтален скрипец - 3-4 серии х 8 повт.
гребане с щанга - 3х8 повт.
гребане с една ръка с дъмбел - 3х8
трапец - преди правих 3х8 но от една седмица почнах 4х12

+ pullover 3х12
+ 3-4х8 на един уред, при който движението е същото като при пуловър, само че не си успоредно на земята а си седнал :wink:

- не правя набирания :?

ти от колко време тренираш :roll:

28.02.06
22:05

ами добре вървиш,за три месеца си дръпнал. За оформянето ма хубаво тяло трябват поне 2-3 години редовни тренировки, имай търпение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1