Съставяне на хранителен режим и премахване на подкожните мазнини

30.07.17
02:20

Здравейте група..може ли някой да ми помогне с съставянето на хранителен режим и със това как да сваля подкожните мазнини.На 16 съм,тежа 70кг и съм висок 162.Спортувам всеки ден,под спортувам имам предвид правя около 50лицеви и 50 коремни и бягам около 1/2км. Ако може хранителния режим да е свързан с продукти от магазин..
Като цяло ми трябва ето това..
Закуска -
Обяд -
Вечеря -
Благодаря предварително!!

Темата беше редактирана от Мартин Генчев на 30.07.17 02:21.

Carbohydrate

30.07.17
08:21

Тази активност не стига. Това е нищо. Ще трябва да засилиш активността си още.
Що се касае храненето....Закуска - палачинки: 4 яйца, мляко, брашно с фибри (без бели брашна)...сирене, колкото кибритена кутийка. Друга закуска (друг ден): разни видове каши: елда;овесени ядки, като ограничиш захарта.
Обяд: 200 гр. пилешко без кожа (гърди препоръчително)+ 150 гр ориз (или спагети пълнозърнести); Друг обяд: риба + печени или варени картофи 150 гр. Друг обяд: месо не мазно (без свински гърди) + гарнитура ориз или макарони, спагети+ краставица (домат).
Вечеря: като обяда, но без гарнитура...вместо гарнитурата яж салата от: краставици, домати, зеле, марули и т.н. (без моркови и червено цвекло вечер). Може да добавиш към салатата 2 варени белтъка от яйце.
Между закуската и обяда: ядки някакви или 1 ябълка
Между обяда и вечерята: ябълка
Ако се чувстваш много гладен между храненията, то пий вода и яж ябълка. Ако ядеш трици (ярма) 🙂, то най-хубавата засищашо нещо е трици+ябълка+вода! - можеш да опиташ.
Това е!)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.07.17 08:22.

Благодаря ти много!!Но както казах продуктите трябва да са от магазин,защото не живея сам.Все пак мерси за труда и времето което си отделил.

Мнението беше редактирано от Мартин Генчев на 30.07.17 11:30.

30.07.17
12:28

Всички неща,които Carbohydrate ти е написал се намират в магазин и изискват минимална или никаква обработка... ти какво очакваш-един хляб с два кренвирша и кисело мляко ли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1