08.07.04
02:33
imam problem kolkoto i da treniram za korem ne moga da si oformq plo4kite ? za6to? i kak da si gi napravq?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:51.
Я подскажи, как ги тренираш в момента. И дай подробно описание, да не е само ‘коремни преси’, а и как ги правиш. Къси, дълги, под наклон, серии и т.н.
Също от колко време. Ще е полезно и да кажеш с каква структура си.
Диети, кардио правиш ли?
За да изкараш плочките ти трябва диета и яко аеробика.Коремните преси за оформяне на плочките
18.07.04
22:28
Za da stanat vidimi koremnite presi triabva da ima6 maznina v organizma pod 13 %, Ako si nadnormen bez aerobno niama da stane
Ходене му е майката. Гледай да се раздвижваш повече. Аз откак почнах да разлепям плакати съм направил добри плочки на корема, а и отслабнах. 8)
20.07.04
19:45
Mile е прав,за да имаш “плочки” не е необходимо да се изкъртваш от преси,които само оформят пресата,а е нужно да обърнеш внимание и на хранителният си режим,аеробика и т.н..Не забравяй,че коремната преса е както всеки един друг мускул и не трябва да се претренира...
20.07.04
23:12
Коремните мускули определено не са като всеки друг мускул. Оросяват се и се възстановяват по-бързо от всеки.
21.07.04
10:46
Ми тренирай всеки ден пресата по два пъти,аз веднъж седмично ще я правя,при еднакъв хранителен режим,тренировки и примерно сме сходни типове телосложение да видим какви ще са резултатите...
И двамата сте прави.Наистина котемната преса се вьзстановява много бьрзо ,но нали и тя е мускул.Много е трудно да я претренираш,освен ако не я правиш с тежест.Наистина има хора които се скьсват от преси и пак не могат да изкарат плочки,а други които изобщо не правят и пак да са с много добра преса.За това казвам че само аеробика и добра диетка може да изкара плочките.Преди иаз правех тази грешка да тренирам преса 7дни в седмицата с много повторения/100-110/,но като гледах хора в залата които изобщо не ги правеха ,а имаха страхотни плочки си промених тренировките.Сега правя 15-30 повторения спьлна контракция накрая и се товаря много по-добре,от преди когато правех 4х100 с 10кг диск :wink: