15.07.17
14:53
Здравейте,
Нова съм във форума и моля за съвет, тъй като се чувствам доста объркана. Та въпросът ми е следния: Някой има ли опит с персонален треньор, който работи и онлайн? Знам, че има доста измамници, а нямам информация от първо лице за никого на когото бих могла да се доверя. Проблемът при мен е следния: Имам около 7-8 кг за сваляне, а и имам нужда от стягане. Въпросът е, че нямам възможност да предвиждам точни часове за тренировки с инструктор в зала. Ангажиментите ми са плаващи и това затруднява планирането. Въпреки това опитах с една инструкторка, от която бях много доволна. Имах голям напредък, но за съжаление тя смени залата, която ми беше удобна. След това опитах с друг инструктор, но пак за съжаление от него не останах доволна, а и фиксираното време на тренировките много ми тежеше. Иначе аз обичам да се движа и не ме мързи. След това започнах да посещавам груповите занимания в залата, но хаотично, тоест посещавах това, което има в часовете когото съм свободна.А когато няма правех ходене на пътека и леки упражнения, тъй като нямам идея как да си организирам сама ефективна тренировка във фитнеса. Естествено този вариант е по-добър от никакво движение, но чувствам, че за да постигна желаните резултати ми трябва съдействие от специалист. Затова и достигнах до идеята за онлайн консултации, но както казах нямам идея към кого мога да се обърна. Моля за съвети и препоръки! Ще бъда благодарна на всеки отговорил ми.
15.07.17
18:39
Благодаря много!
13.08.17
17:40
И аз благодаря за препоръката.