Няколко въпроса свързани със суматотропина и инсулина

Темата е заключена.
VA

01.03.06
17:57

по колко единица се бият .Верно ли соматотропина се извлича от трупове?Я ме светнете на кви пари го зимате вие?

—————-
Заключена!
П.

01.03.06
18:37

[quote author=“valerik”]по колко единица се бият .Верно ли соматотропина се извлича от трупове?Я ме светнете на кви пари го зимате вие?

Инсулина си го зимам еФтино... на цената на шоколадче или ФаФличка. 8)  А соматотропина ми излиза без пари. :wink:

01.03.06
18:52

на една сергия на Женския видях да предлагат соматотропин по левче бройка (10 IU), само побързай, че имаше голяма опашка и незнам дали ще има до утре. Аз си взех и съм страшно доволен. Днес си бих подкожно и качих 5 килограма на лежанката и 2 кила чиста мускулна маса.

аз викам да се заключи темата, а  :wink:

01.03.06
19:05

[quote author=“SGK”]на една сергия на Женския видях да предлагат соматотропин по левче бройка (10 IU), само побързай, че имаше голяма опашка и незнам дали ще има до утре. Аз си взех и съм страшно доволен.  :wink:

Аз вчера си взех няколко кила от Женския! Само че в една голяма туба си ги мешам със инсулина че да не се бода по 2 пъти. Даже надигам по някога вместо вода

01.03.06
19:12

дорбе си се сетил да си носиш туба, че аз имах само едно шишенце от минерална вода и си напълних само него. Утре разбрах, че щели да докарат с цистерна, тогава смятам да си взема повечко. Гледам, че и много пенсионери купуват, един дядка вика, че изчезвали бръчките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1