Протеини

KA

01.03.06
14:04

Сднеска ходих да си купа протеини за пръв път.Та имам следния въпрос-купих си Про Голд 90 и забелязах 4е има повече съдържание на протеин отколкото на въглехидрати(52 на 13).На друг протеин на кутията пишеше че има повече въглехидрати отколкото протеини(52 на 12).Та каква е разликата при повече протеини и повече въглехидрати.Кое за какво е и мнение кое е по добро за покачване на мускулна маса.

RE

01.03.06
14:47

За покачване на маса се използват протеини с по голямо съдържание на въглехидрати.от тях ще качиш и мускули ,но и голям % мазнини./зависи много и с какво се храниш като цяло/Пият се непосредствено след тренировка.За Мускулна маса се използват суроватъчни протеини/пият се също след трен/ и такива с повече белтъчно съдържание,но естествено масата е по чиста ,но и по бавно се качва.Този Про Голд който си го взел е се ползва повече като протеин за вечерта или няколко часа след трен защото е по бавен,а след трен ти трябва бързо усвоим протеин.

01.03.06
22:56

Не знам какво очакваш като си купиш протени, да е напълнен с въглехидрати ли ??
а “другия протеин” дето е с повече въглехидрати се нарича ГАЙНЕР

А общото название е суплементи, хранителни добавки а не протеини

KA

01.03.06
23:14

та не разбрах геинер или про голд(с повече протеин(с нголямо наличие на белтъци) или въглехидрати са по-добре за качване на мускулна маса но с възможно по малко мазнини.попринцип нямам мазнини по мен т.е. не видимо -все пак има наличие некаде по тялото и попринцип мазнини не качвам но не се знае нищо.Питам защото имам хубави плочки и ма е страх да не са заличат от добавките

01.03.06
23:17

Май пак не схвана кое как се нарича.
Съвет- чети повече

02.03.06
10:38

[quote author=“Kambata”]мазнини не качвам

Кажи как става това,че и ние се чудим.

KA

04.03.06
14:39

Ми незнам сигурно ген-биологично е заложено.Може и да е от многото години спорт(5-6) футбол и лека атлетика.

Имам в предвид че около 1 година не тренирах нищо само ядях кат свиня(както обикновенно) и не бях качил мазнини-поне не видимо!

04.03.06
16:46

[quote author=“Kambata”]Ми незнам сигурно ген-биологично е заложено.Може и да е от многото години спорт(5-6) футбол и лека атлетика.

Имам в предвид че около 1 година не тренирах нищо само ядях кат свиня(както обикновенно) и не бях качил мазнини-поне не видимо!

Относно мазнините и аз съм подобен случай. Просто имам добър метаболизъм и от както се помня не съм забелязал някъде по тялото ми да съм се омазнил повече. Вярно, не може хич да не съм качил мазнини, но явно количеството е много малко за да се забележи.

GU

04.03.06
18:23

Относно Pro Gold 90 наскоро се разбра, че да се нарича протеин е твърде силно казано - около 48% белтъчини съдържа ± 1-2%, останалите 50% незнам какво са но мазнини на прах да са ме съмнява, така че или са въглехидрати или е цимент, гипс или някое друго прахообразно вещество. Прочети малко из форума преди да задаваш въпроси, пълен е с подобни теми.
А относно качването на мазнини и вашите перфектни метаболизми минете 25 - 26 години и ще забележите лека промяна в гените си  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1