25.08.17
16:24
Добър ден на всички.Може ли някой да предложи програма седмична с упражнения и серии за сваляне на мазнини и съответно хранене без да се чувствам постоянно гладен.защото повечето пъти сеалянето в свързано с диети а не ми понасят добре.Работя на кораб и ограничено ми е движението и уредите.нямаме прав лост за мъртва тяга съответно нея не я правя.за сега тренирам ръце рамо в серии 10 8 6 6 а всичко друго 10 8 8 6.Искам да кача маса но няма как да стане маса без мазнина рсзбрах а аз имам достатъчно затова мисля да обърна нещата за отслабване и релеф.187см и 110кг.благодаря на всички отзовали се.
25.08.17
19:43
Напротив, имаш мазнина, имаш запас от калории. Можеш да направиш мускули и да се орелефиш (да стопиш мазнина) едновременно. Ако мазнината ти е над 25%, то ще е по-лесно. Повторенията трябва да са 8-10. Не слизай под 8 повторения, за сега. На кораба можеш да намериш място за набиране и кофички - прави ги. Не се съсредоточавай върху отслабването, а върху упражненията. Например, да се набереш определено количесто пъти, както и кофички, лицеви с ръце малко по-близо до кръста, по възможност....
Хранене, пробвай циклично. В ден за тренировка да си на дефицит от 500 ккал и да не са изядени преди спане! А когато нямаш тренировка, калориите трябва да ти са толкова, колкото харчиш. Това се определя опитно, като тръгнеш от някакво количество храна за опорна точка. Естествено, трябва да премахнеш от менюто си хляб и хлебни изделия. Последните можеш да ограничиш, ако просто няма алтернатива. Сладкото също трябва да спреш.... Мазното също! Ако си на меню, трудно можеш да манипулираш качеството, но пък можеш да манипулираш с количеството и времето за хранене...
Основното количество на храна трябва да бъде изядена преди 2/3 от времето през твоето будно състояние. Например, ако твоето будно състояние е 12 часа, то до 8 часа трябва да си изял 90% от храната си или 4 часа преди сън да си употребил храната си и си оставил 10% от нея само (салата, белтък)...
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.08.17 19:53.
26.08.17
11:42
Благодаря за отговора но и да попитам.Ами кардио не трябва ли да правя.Имаме веларгометър и пътека за бягане.
26.08.17
18:12
казано от Петър Панчев на 26.08.17, 11:42:
Благодаря за отговора но и да попитам.Ами кардио не трябва ли да правя.Имаме веларгометър и пътека за бягане.
идеално е, ако не те мързи))....
26.08.17
18:25
Петьо, аз само да кажа, че има и едни такива извънземни хора, които ядът хляб и муат мазни вратни пържоли всеки ден, ядът по пакетче бадеми и извара точно преди сън, но понеже си спазват макросите за деня не напълняват и редуцират мазнини. Пробвай, може и ти да си от тях. Аз така открих, че съм извънземен .
26.08.17
18:31
казано от Никой на 26.08.17, 18:25:
Петьо, аз само да кажа, че има и едни такива извънземни хора, които ядът хляб и муат мазни вратни пържоли всеки ден, ядът по пакетче бадеми и извара точно преди сън, но понеже си спазват макросите за деня не напълняват и редуцират мазнини. Пробвай, може и ти да си от тях. Аз така открих, че съм извънземен .
кога го откри, преди като си бил на диета и я постна тук, на един диетолог (имам я свалена, чай с мляко май си я кръстил) или след това))
26.08.17
19:26
Е, на острова си-извън Земен(град)си.
26.08.17
20:18
казано от Carbohydrate на 26.08.17, 18:31:
кога го откри, преди като си бил на диета и я постна тук, на един диетолог (имам я свалена, чай с мляко май си я кръстил) или след това))
Можеш ли да я покажеш тази моя диета която току що си измисли ? Нито съм поствал диети, нито съм им слагал имена. Чай не съм пил от години. Явно ме бъркаш с някой.
26.08.17
20:30
казано от Никой на 26.08.17, 20:18:
казано от Carbohydrate на 26.08.17, 18:31:
Можеш ли да я покажеш тази моя диета която току що си измисли ? Нито съм поствал диети, нито съм им слагал имена. Чай не съм пил от години. Явно ме бъркаш с някой.
може, защото съм стар))), но пък ти прегледах дневника и копнах някои неща....твоя опит е на база 1 месец и смееш да твърдиш, че си открил светия Граал...мога да ги постна тук, та да си направят хората анализ)) на това, което казваш и всъщност какво е))...спри сега, защото ще ти е много тъпо после....но, пък всеки който иска да рови, може да го причете в дневника ти))....пишеш на база собствен опит от 23 дни, преди които си се издухал яко и си решил да не спазваш диети, защото просто ти дойде множко, ..нямаше сила и имаше нервна възбуда, за което пишеш))...посли си почнал да ядеш повече, но пак си спазвал някакъв свой режим, нали така...а като включим, че всичко това става извън твоята среда, а на екскурзия, то става ясно, че факторите са много, които са повлияли.....и пишеш, че си качил видимо...а като включим, че първо се трупа мазнината около органите и чак тогава подкожната, която си видял, че нараснала през почивката, всичко си идва на мястото...Мога да ти направя дълбок анализ и ще видиш, че това което пишиш не е така.....но ти сам знаеш това, защото в дневника си пишеш, че не разбираш защо става така))))...общо взето - нищо не ти е ясно, но го слагаш в своя защита))..та,...не си ми интересен)))
26.08.17
20:40
казано от Bart Simpson на 26.08.17, 19:26:
Е, на острова си-извън Земен(град)си.
Изобщо не е отрова. Преди 10тина месеца аз бях Петьо. Когато се регистрирах тук вече бях свалил 10 кг по мои си начини. Започнах да следвам същите теории от 80та година. Не яж мазно, не яж след 6 часа, започнах да ям по 7-8 пъти на ден. То везни, то сметки, то таблици. Колегите ми се подиграваха. Нося 5 кутии храна и през час съм в офиса. 4 месеца ядох само пилешко и риба като пълен глупак!!! Естествено, постепено започна да ми писва и започнах по малко да излизам от схемата. Намалих на 6 хранения, после 5, 4 сега ям сутрин, обед и вечер като нормалните хора. Ям каквото си поискам, като гледам да не надвишавам дневните си калории , като го правя на око. Тренирам си, чувствам се страхотно и от 4 месеца съм си 90 кг.
Дано съм бил достатъчно изчерпателен и полезен.
Мнението беше редактирано от Barberian на 26.08.17 20:41.
26.08.17
23:52
Какво ще кажете за програма понеделник-гърди бицепс вторник-рамо трицепс четвъртък-гръб корем петък-бицепс трицепс.крака няма да тренирам защото на кораба няма как а и седя приблизително по 15 часа прав на ден и няма как да ги тренирам