20.02.06
22:57
Продава се оборудване за зала състоящо се от уреди на PANATTA SPORT производство 1994 год,JIMSA-2000 год. и OLYMP-2005 год.Дъмбели/2,5 кг. до 60 кг.-оригинални/.Гумирани тежести 1500 кг.Колела и крос тренажори KETTLER.За по-подробна информация-списък и условия на продажбата звънете на тел.:0898-678930-Павлин Дойчев.Моля само сериозни обаждания.Възможност за вдигане на уредите-края на месец април.
Уредите в Бургас ли са.
10.03.06
01:06
пич ако си от бургас казваи ако си от бс даи малко повече информация имам интерес оточни цени.аз по принцип тарся защото ся оборудвам 1на заличка таиче в твои интерес е
имам в наличност 2 000 лв и искам да я направя хубава заличката ще е за общо ползване в центара на бс е
Използвай бутона “промени” - не пускай две поредни мнения.
Обединил съм ти двете мнения.
Не използвай “4” и “6” за това си има съответните букви.
Поста ти беше редактиран от мен.
head_hunter
31.03.06
17:13
здравейте!
звънях на номера, който е оставен тук, но без успех. имам реален интерес към предлаганите от Вас уреди. Желая да получа офертата Ви и при добри цени да се явя за оглед и капариране / плащане.
Ще очаквам Вашия отговор. Желая Ви приятен уикенд.
айде де пич,кажи за какви цени става въпрос...виждаш,че не само един се интересува от офертата ти :roll: а ако са продадени вече кажи по-добре :?: :idea: а ако някой има идея колко струва обурудване за зала от уреди Jimsa ще съм му много благодарен за инфо-то :wink:
Имам сериозен интерес към тази оферта,и ако все още е актуална, ще съм благодарен да получа още информация за нея и аз като господин Иванов звънях на номера но без успех.
Благодаря предварително,
Владислав Нинов