Трениране

Здравейте тренирам от близо една година в фитнес и тренировките ми са около 4,5 пъти седмично като всяка мускулна група я тренирам отделно.По здравословни причини спрях да тренирам от 2 седмици и искам да възстановя тренировките си но искам и също да променя изцяло начина си на трениране и се спрях на Бутащи ,дърпащи,крака, кардио може ли някой да ми даде съсет,мнение отностно този начин на трениране искам да добавя че съм качила килограми и смятам че с промяната на тренировките ще имам по добър ефект.Ще съм благодарна на всякакви мнения защото ми е много трудно да се ориентирам с тренировачната програма сама.И да добавя още един въпрос как стой въпроса с кардиото при вас всеки ден ли го правите след трен или имате отделни дни само за кардио все пак целта ми сега е да изчистя мазнините.Благодаря предварително 🙂

27.08.17
09:50

Здравей, чудесно е че имаш желание да работиш за промяната си. Тренировките ще ги нагласяш в движение, няма един правилен начин на трениране, сега просто тренирай, стреми се да усвоиш правилно движенията. Кардио правѝ колкото и когато ти се прави и за колкото имаш сили.

Имай предвид обаче че основното ако искаш да сваляш мазно е храната. Трябва да следиш храната, най- добре да броиш калории.

Ами да относно храната старая се доста и се опитвам да не скачам в крайности както прреди.Благодаря за мнението 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1