Как ще коментирате това!

02.03.06
10:39

http://www.bb-team.org/articles/000399.php

02.03.06
11:20

Нищо ново не казва човека! Тези неща се знаят отдавна! Да го прочетат някои, които постоянно говорят глупости за продуктите на Нутрим!
С една дума - изберете българското! :lol:

P.S. И вече фирмата има изваден сертификат ISO!

02.03.06
11:36

кво да му коментираш на тоя само като го гледам и ми избиват ортикарии...Той и Хубенов дето все много знаят и дето са дупе и гащи...Чета статията и още повече се гневя ня наглоста на такива хора...

П.С.Снощи на тренировка видях Крум Крумов (който продава в магазина Пауър & Бюти в София) и се заговорихме за нещата които се случват.Казах му за Нутрим ,а той клатеше глава все едно го е знаел това от преди.Казах му че доста е вероятно и П&Б да изследваме.Думите му бяха:”Много добре,Тишо,няма проблеми,само ще направите реклама на Момчил.Продукта (суроватката) е 100% надежден.Полоучаваме си го точно така:100% суроватка,протеина е 80%.Изследвайте го.”

02.03.06
11:43

[quote author=“Jay_C”]кво да му коментираш на тоя само като го гледам и ми избиват ортикарии...Той и Хубенов дето все много знаят и дето са дупе и гащи...Чета статията и още повече се гневя ня наглоста на такива хора...

П.С.Снощи на тренировка видях Крум Крумов (който продава в магазина Пауър & Бюти в София) и се заговорихме за нещата които се случват.Казах му за Нутрим ,а той клатеше глава все едно го е знаел това от преди.Казах му че доста е вероятно и П&Б да изследваме.Думите му бяха:”Много добре,Тишо,няма проблеми,само ще направите реклама на Момчил.Продукта (суроватката) е 100% надежден.Полоучаваме си го точно така:100% суроватка,протеина е 80%.Изследвайте го.”

много ще ми е интересно да видя резултата  :roll:

02.03.06
13:01

[quote author=“nikolaBULL”]Нищо ново не казва човека! Тези неща се знаят отдавна! Да го прочетат някои, които постоянно говорят глупости за продуктите на Нутрим!

Маи преди да правиш реклама трябва да прочетеш тази тема
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718&start=0
Не купуваите български боклуци !!!

[quote author=“Jay_C”]П.С.Снощи на тренировка видях Крум Крумов (който продава в магазина Пауър & Бюти в София) и се заговорихме за нещата които се случват.Казах му за Нутрим ,а той клатеше глава все едно го е знаел това от преди.Казах му че доста е вероятно и П&Б да изследваме.Думите му бяха:”Много добре,Тишо,няма проблеми,само ще направите реклама на Момчил.Продукта (суроватката) е 100% надежден.Полоучаваме си го точно така:100% суроватка,протеина е 80%.Изследвайте го.”

Уау. Доста самоуверен е, но като гледам и доц. д-р Бояджиев си е уверен  :twisted:

02.03.06
14:10

какво има да се коментира, нали благодарение на вас му лъсна голия задник на доцента  :D

02.03.06
14:57

[quote author=“nikolaBULL”]Нищо ново не казва човека! Тези неща се знаят отдавна! Да го прочетат някои, които постоянно говорят глупости за продуктите на Нутрим!

Колега така си написал поста , че не мога да разбера това с ирония ли го казваш или го мислиш наистина :roll: ??!!

02.03.06
15:23

[quote author=“red”]
Колега така си написал поста , че не мога да разбера това с ирония ли го казваш или го мислиш наистина :roll: ??!!

Ред да ти дам едно жокерче после може и сам да си отговориш http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=148209

02.03.06
15:24

Хм нищо ново под слънцето с едно изречение: ”Нашто Гардже (Нутрим) е най-хубаво и на-рошаво”... :twisted:  :twisted:  :twisted: Нека коментира сега след изследването да видим тоя път с какво ще ни замже очите...

RE

02.03.06
15:56

Най-лошото е че нищо няма да се промени и голяма част от вас си го знаят.Нутрим ще продължът да си печелят парички ,хората ще си купуват продуктите им и живота си върви ей тва е цялата истина.Че десетина ,20, дори и 50 човека няма да си купят продукти на нутрим тях тва не ги бърка въобще.Тук си говорим, обсъждаме проблеми,коментираме,но тва не забравяйте си е един форум и нищо повече.Не е нито силна медия -tv,нито дори радистанция. или вестник.За да се даде гласност трябва помощ от силна мения иначе “кервана си върви ,кучетата си лаят”

02.03.06
16:05

[quote author=“realityman”]Най-лошото е че нищо няма да се промени и голяма част от вас си го знаят.Нутрим ще продължът да си печелят парички ,хората ще си купуват продуктите им и живота си върви ей тва е цялата истина.Че десетина ,20, дори и 50 човека няма да си купят продукти на нутрим тях тва не ги бърка въобще.Тук си говорим, обсъждаме проблеми,коментираме,но тва не забравяйте си е един форум и нищо повече.Не е нито силна медия -tv,нито дори радистанция. или вестник.За да се даде гласност трябва помощ от силна мения иначе “кервана си върви ,кучетата си лаят”

Лично мен не ме вълнува толкова дали ще намалеят продажбите на Нутрим, повече ме интересува какво пия като хранителни добавки :wink: Който може да разсъждава ще избягва да си купува техни добавки. Неможеш да убедиш всички, че “Pro..” e 47,5% нали, след като на кутия пише друго... Ще продължат да си го купуват но това се е за тяхна сметка 8)

02.03.06
18:53

Аз пък съм сигурен че и други “западни” марки ще дадат отклонение

02.03.06
20:48

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз пък съм сигурен че и други “западни” марки ще дадат отклонение

В една друга тема Петко К беше дал линк с изследване, което включва и няколко западни фирми, на които отклонението беше в полза на потребителя. Но какво да си говорим, в Америка могат да те осъдят даже ако пръднеш, а да не говорим за 1-2% разлика в минус от посоченото на опаковката. Застраховат се хората...

Интервюто на въпросния доцент си е 100% маркетинг. Ако аз бях доцент, щеше да ме е срам да дам чак толкова комерсиално интервю; явно обаче на човека приоритет му е не научната степен а пазарната реализация. Не мога да кажа че не го разбирам, но при това положение за мен и титлата му - “доцент” също става повече реклама, отколкото съдържание.

03.03.06
15:04

[quote author=“D3BEP”]Интервюто на въпросния доцент си е 100% маркетинг. Ако аз бях доцент, щеше да ме е срам да дам чак толкова комерсиално интервю; явно обаче на човека приоритет му е не научната степен а пазарната реализация. Не мога да кажа че не го разбирам, но при това положение за мен и титлата му - “доцент” също става повече реклама, отколкото съдържание.

също като “д-р” Светомир Хубенов  :lol:  :lol:  :lol:  или доц. Юлиян Карабиберов (виж Карабибера има познания поне де)

03.03.06
22:30

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“red”]

Ред да ти дам едно жокерче после може и сам да си отговориш http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=148209

Aми, не знам какво да ви кажа, момчета! Прочетох всички постове и линкове към други сайтове, които сте пуснали.
Аз от миналата пролет започнах тренировки след 3-годишна пауза. След проучване на пазара си избрах ProGold 90 като добро съотношение пари/качество (според мен!). Направих си хранителен режим който да ми доставя 100-120 г белтъчини от храната и 90 г от протеина (100 г ProGold). До декември изпих 3 кофи по 5 кг, дори като тръгнах за Гърция си изпратих за там още една кофа от 5 кг от която вземам и сега (не съм я свършил още защото пътува по пощата до Г-я 25 дена!!!). В момента съм 101 кг при ръст 177 см, ако е вярно, че съдържа 50 г на 100 г продукт значи съм си осигурявал само 150-170 г белтъчини на ден! Не ми се вярва да можех да кача до тези кила, ако е така. Вземах само  ProGold 90, никакъв друг протеин! Друга добавка, която вземам и сега, е креатин и това е!
За мен досега беше добър и качествен продукт, но ме накарахте да се усъмня! Не вярвам сляпо на никой, не съм се вричал във вярност на Нутрим, нито съм им задължен с нещо за да им правя безплатна реклама!
Тъй като имам нужните връзки като се прибера към 15-ти март ще си направя и аз изследване на ProGold 90 за себе си и ще го публикувам точно в тази тема, какъвто и да е резултата!

RE

04.03.06
00:19

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“red”]

В момента съм 101 кг при ръст 177 см, ако е вярно, че съдържа 50 г на 100 г продукт значи съм си осигурявал само 150-170 г белтъчини на ден! Не ми се вярва да можех да кача до тези кила, ако е така. Вземах само  ProGold 90, никакъв друг протеин! Друга добавка, която вземам и сега, е креатин и това е!
За мен досега беше добър и качествен продукт, но ме накарахте да се усъмня!

Tова ,че си качил кила и си 101 не значи нищо.Може да се качи с всеки един протеин бил той и най-големия боклук.Изпил си около 20 кг.протеин какво искаш да стане.Ти и 20кг соев да беше изпил пак щеше да качиш.Въпроса е какво си качил и дали не е помогнал в голяма степен и креатина?И най-важното е здравето запомнете го,не колко си качил.

04.03.06
11:07

защо мислиш, че 170 гр. белтък са малко ? Различните хора имат различни нужди, пък и при солиден прием на въглехидрати ролята на потеина не е толкова решаваща.

05.03.06
02:12

И освен това(ако предположим, че останалото количество от Про Голд-а е въглехидрати) ти си приел същите калории - но вместо от източник - белтъчини, източникът ти е бил - въглехидрати...

05.03.06
21:02

Tемата за качеството и процентното съдържание на белтъчини в ProGold 90 я оставям настрана, докато не си направя аз изследване на протеина.

Но се изказаха няколко мнения, които биха объркали някои начинаещи момчета, затова ще ги коментирам. Ще ги почертая с червено. :lol:

[quote author=“realityman”]Tова ,че си качил кила и си 101 не значи нищо.Може да се качи с всеки един протеин бил той и най-големия боклук.Изпил си около 20 кг.протеин какво искаш да стане.Ти и 20кг соев да беше изпил пак щеше да качиш.Въпроса е какво си качил и дали не е помогнал в голяма степен и креатина?И най-важното е здравето запомнете го,не колко си качил.

Първо, от “боклук” не можеш да качваш мускули, от белтъчини качваш мускули! :lol:
Второ, пил съм и соев протеин, и соево брашно, когато нямах пари, расте се и от тях, да!
Трето, от креатина не растеш, тоест тялото не го използва за строителен материал да изгражда мускули. Той спомага да тренираш по-тежко и създава благоприятни условия във мускулната клетка за протичане на анаболните процеси (по-добро усвояване на приетите белтъчини, тоест пак трябват белтъчини). Единственият пряк “растеж” е задържането на 2-3 кг вода в клетките и м/уклет. пространство.
Пък това за здравето не го разбрах въобще! :lol:

[quote author=“SGK”]защо мислиш, че 170 гр. белтък са малко ? Различните хора имат различни нужди, пък и при солиден прием на въглехидрати ролята на потеина не е толкова решаваща.

По принцип вярно, но не съвсем! :lol:  Не е вярно, защото протеина е от решаващо значение за мускулният растеж. Без достатъчен протеин е невъзможно да има натрупване на мускулна маса. Какво да правим - мускула се състои от белтъчини и за нарастването му са необходими белтъчини. :lol:
Вярно е, защото въглехидратите предпазват белтъчините да не бъдат разградени от тялото и използвани за енергия!

[quote author=”Палпатин”]И освен това(ако предположим, че останалото количество от Про Голд-а е въглехидрати) ти си приел същите калории - но вместо от източник - белтъчини, източникът ти е бил - въглехидрати...

Тук се казва, че може да си приел малко белтъчини, но ако си приел достатъчно калории няма проблем, резултатът ще е същият... :lol:
За съжаление така расъждават много момчета в залата и понеже протеини са скъпи и не могат да си ги позволят, се надяват чрез заместването им с “калории” да получат същият ефект. Уви, единственият ефект е да заприличат на лоени топки!

Малко биохимия: :lol:

Единствено белтъчините се превръщат в белтъчини (в  нашия случай - мускули)!

Въглехидратите се превръщат във въглехидрати и мазнини.

Мазнините се превръщат в мазнини, а също и в енергия.

Белтъчините се превръщат в белтъчини, във въглехидрати и в мазнини.

05.03.06
22:06

:) Кое в какво може да се превърне ми е ясно.
Това, което исках да кажа, че се обезпечил организма със същото количество калории. Като краен резултат най-вероятното, което се е случило:
1. Качваш повече килограми отколкото щеше да качиш, ако тези излишни въглехидрати бяха белтъчини.
2. Качваш по-малко активно тегло отколкото щеше да качиш, ако тези излишни въглехидрати бяха белтъчини.

Сега надявам се стана по-ясно. ;)

Споменаваш, че си качил до 101 кг - затова си доволен. Ти си пил гейнер, не протеин. :) Ако протеина беше истински щеше да си с по-леко общо тегло, но с повече мускули - т.е. по-чист.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1