07.09.17
17:30
Здравейте момче на 20 съм, тренирам сериозно фитнес от 2 години но съм в застой. Поради тази причина мисля да пробвам нов хр. режим и тренировки. Не съм взимал сериозно хран. добавки до сега, освен протеин и креатин, и обмислям да си взема ДХEА, защото тази зима мисля да правя тежки тренировки, двуразови поне 5 пъти в седмицата (да изляза от застоя и да постигна възможно най-високи резултати). Взел съм и протеин и креатин и бцаа. От четене разбрах че класическата ДХЕА няма да ми свърши работа (работи след 35 год. възраст), и затова се надявам ако някой от вас е вземал някоя ДХЕА която е усетил и в залата, да сподели. Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Outrageous Aesthetics на 07.09.17 17:33.
07.09.17
18:26
Като за начало, обясни какъв ще е новия ти хранителен режим и тренировъчната програма, пък после питай дали имаш нужда от добавки на 20 години. Ако не се храниш и тренираш правилно няма да ти помогнат и 4 разови тренировки 7 дни в седмицата.
На тази възраст ако се храниш правилно можеш да постигнеш много големи резултати и с 5х5 три пъти в седмицата, без никакви добавки.
08.09.17
01:09
Хр режим : 180 гр протеин минимум (мисля че е достатъчно, тежа 90 кг и съм 1.75?), мазнини и въглехидрати няма да смятам, калории около 4000, гореспоменатите добавки.
Трен. режим : 1 ден гърди и корем
2 ден крака и кардио
3 ден ръце и набирания на лост
4 ден рамо и кардио
5 ден почивка
6 ден гръб и кардио
7 ден кардио
Общо взето е това, като може би ще добавя и още дни със лост и успоредка за доизцеждане.
И понеже ще изцеждам до дупка и ще правя доста серии, та затова мисля да си взема нещо да ми помогне да възстановявам възможно най-много, може и трибулус да вкарам...
Целта ми е максимално да увелича силата и експлозивността, и да натрупам малко маса
Очаквам отговори, мерси 🙂