Няколко въпроса относно калориите

07.09.17
17:13

Здравейте имам няколко въпроса и се надявам тук да открия отговора.В момента гледам чистя излишните мазнини.Четох,че около 200-300 калории са идеални за горене.Та единия ми въпрос е следния.Ако в дните когато тренирам горя повече от 300 калории това добре ли е???И също така,ако в дните когато не тренирам горя по-малко от 200 дали и това е добре???

07.09.17
18:02

На кое викаш “горене”? Мисля че нещо смесваш понятията.

Здравей!

Аз не разбрах какво точно питаш.
Чел си, че ако приемаш с 200-300 калории по-малко от необходимите ти за поддържане на тегло, е ок за изчистване на мазнините ли? Или друго имаш предвид?

07.09.17
23:35

казано от Вероника Налбатска на 07.09.17, 19:43:

Здравей!

Аз не разбрах какво точно питаш.
Чел си, че ако приемаш с 200-300 калории по-малко от необходимите ти за поддържане на тегло, е ок за изчистване на мазнините ли? Или друго имаш предвид?

НЕ!!!Не приемам по-малко а нормалните за поддържане на тегло,но гледам да горя по 200-300.

07.09.17
23:42

казано от Димо на 07.09.17, 18:02:

На кое викаш “горене”? Мисля че нещо смесваш понятията.

Е какво е тогава???Аз приемам нормалната доза за поддържане на тегло,но около 200-300,че може и повече си отиват всеки ден.Може и да  съм в грешка обаче след всяка тренировка си въртя на електронното колело около 20 минути и за толкова губя около 200-220.Та това искам да кажа.Добре ли е или е зле,че губя по-толкова.И определено се потя като прасе. 😄

08.09.17
09:27

Като за начало, не вярвай на екранчетата на машините във фитнеса.
После прочети малко повече по темата. Гориш калории не само по време на спортна активност. Следователно в някои дни 200 калории от колело може да са добре, може и да не са - зависи от калориите в храната, които си приел и дали си бил достатъчно активен през останалата си част от деня.
Ако ядеш за поддръжка и допълнително гориш 200-300, то тогава - да, достатъчни са. 🙂

Мнението беше редактирано от Ади на 08.09.17 10:37.

08.09.17
09:54

казано от Ади на 08.09.17, 09:27:

Като за начало, не вярвай на екранчетата на машините във фитнеса.
После прочети малко повече по темата. Гориш калории не само по време на спортна активност. Следователно в някои дни 200 калории от колело може да са добре, може и да не са - зависи от калориите в храната, които си приел и дали си бил достатъчно активен през останалата си част от деня.
Ако ядеш за поддръжка и допълнително гориш 200-300, то тогава - да, остатъчни са.

Благодаря за хубавия отговор!!!Активност освен спортна всеки ден ИМА!!!Така,че съм склонен да вярвам към момента,че съм на прав път.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1