09.09.17
21:47
Добър вечер, скъпи приятели!
Това ми е първата тема, която пиша през живота си свързана с моето тяло и т.н.
Нека започна от това, че и друг път съм тренирал фитнес както знаете всички ни мързи да правим “кардио”. Бях спрял фитнеса около за 1 година близо. От 1 месец насам се занимавам, и опитвам да направя някакъв прогрес с моето телосложение.
Аз съм момче на 17 години (скоро правя 18), висок съм 178 см. и съм точно 80 кг.
От както започнах отново фитнес, мога да кажа, че се отнасям много сериозно и започнах да пия Суроватъчен протеин. Въпроса ми е протеина пречи ли ми на чистенето защото от 3 седмици насам на съм мръднал от 80-те килограма. Естествено спазвам хранителен и тренировъчни режими. Ще съм много благодарен ако всеки, който има интерес към тази тема добави своите съвети в коментарите 🙂
Лека и спокойна вечер от мен !
11.09.17
15:55
Не, протеинът не пречи по никакъв начин, освен ако не приемаш твърде много, от порядъка на 50-100 грама само от добавката, но дори и тогава ме съмнява да оказва кой знае какво влияние. В почти всички случаи всъщност е от голяма полза.
Прегледай статията Защо спрях да отслабвам? като имаш възможност. Малко тежичко четиво е, но ще ти разясни някои неща.
Разбира се, ако след това имаш други въпроси - питай. 🙂
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.09.17 16:00.