Testosterone Cypionate Иран

Темата е заключена.
BU

02.03.06
18:02

Здравейте ,
искам да попитам някои дали е правил цикъл с Иранския тестостерон и какво му е мнението за него понеже друг не мога да намеря.С тези ментета не знам вече на какво ще попадна.Ще правя цикъл с 500мг. седмично ама се чудя до колко е оригинален този тестостерон.Моля само мнения на билдери които са го ползвали и дали са доволни.
Предварително благодаря!

02.03.06
20:30

Хубав е! То при тестостероните рядко се срещат ментета :wink: ! Най-често са дозирани малко под обявените мг-ми, но тва не е болка за умиране :lol: !
Надявам се, че си наясно, че с този тестостерон, цикъл под 10 седмици няма смисъл да правиш! Успех!

BU

02.03.06
21:26

[quote author=“Pc_genius”]Хубав е! То при тестостероните рядко се срещат ментета :wink: ! Най-често са дозирани малко под обявените мг-ми, но тва не е болка за умиране :lol: !
Надявам се, че си наясно, че с този тестостерон, цикъл под 10 седмици няма смисъл да правиш! Успех!

Да , ще направя десет седмици по 500мг. седмично като първите четири седмици ще вземам по 30мг. на ден Напосим.Не разбрах само дали си го ползвал този тестостерон иранския?!?

02.03.06
21:41

[quote author=“buchka”]Да , ще направя десет седмици по 500мг. седмично като първите четири седмици ще вземам по 30мг. на ден Напосим.Не разбрах само дали си го ползвал този тестостерон иранския?!?

Ползвал съм ирански тест енантат! Чак сега се усетих, че тука говорим за ципионат :oops: ! Според мен, няма страшно, ползвай го :wink: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1