Какво направих с Pro Gold 90

IV

02.03.06
14:24

Бях си купил една голяма кофа и сега след като показах видях за какво става въпрос какво няправих .Вкутията имаже 1 кило добавих 2 кила малтодекстрин и кило декстроза и си получих вкусен геинер които не е на бучки и се разтваря лесно :))) И който кучето ми ще оцени  :lol:  Ако има резултат ще ви кажа Нутрим Може да  действат добре на кучета :)

02.03.06
15:40

Снощи го пропуснах, както и днес и утре... Имам около малко повече от 500 гр (кутията ми беше от 3 кг :cry: )...

А така време е да спрете да купувате българаски боклуци, още преди много време някои хора обясняваха как стоят нещата с БГ. продуктите ама кои да слуша имаше си такива защитници на тези добавки че просто хората неможеше да ги разубедиш и като почнеха с безумните мнения “Аз си взех Про Голд 90 и качих еди колко си кила с неги” просто всичко това е от спазване на добро хранене и трен. без Про голд резултата е щял да бъде същия само каде човека си е дал парите за някои от съответните добавки и мисли че с тях с постигнал всичко. Време е повечето които са във форума да разберат че  резултатите идват не  от добавките ами просто всичко е  главно до ядене и правилни тренировки!!!

02.03.06
17:51

Aз пък си мисля че е време да се спре отричането че хранителните добавки оказват голямо влияние върху разтежа. Може да не са всичко но да се твърди че всичко е пласибо ефект и ефекта без тях е същия... трудно.

RE

02.03.06
18:04

[quote author=“TMT”] Може да не са всичко но да се твърди че всичко е пласибо ефект и ефекта без тях е същия... трудно.

Aбсолютно си прав.Забележи често в форума дават съвети-храни се предостатъчно и няма да се притесняваш,не зимай нищо .успеха ще доиде,ама кога ще доиде след 15-20 години :). Долу горе е така.Аз не сам взимал нищо хранил съм се по 5 пъти,тренирал съм правилно и знаеш ли какъв е ефекта след 6 месеца здрав труд.Естествено е че има ама минимален.Така че тези кадето говорят само за хранене/много храна/ ,за мен са в грешка.Аз да ви кажа за 1 год трен и хранене/добро/,постигам толкова колкото някой който ползва суроватка и креатин за 2 месеца.долу горе за мен нещата стоят така.Не ,че съм върл привърженик на добавките/аз почти нищо не вземам/Истината е обаче ,че действат и тва е.

02.03.06
18:35

Не са ви виновни продуктите, а храненето което ви куца- но не българските продукти са виновни
За толкова пари такова качество

Имах предвид че по добре да се храниш качествено и тези пари които ги даваш за добавки от сорта на “Нутрим” по добре ги даваи за храна. Спор няма че когато приемаш дадени добавки ефекта е различен но тук си говорим за Ultimate, Optimum, Univursal - за такива фирми а не за фирми от сорта на “Нутрим” щом нямате пари да си взимате от тези фирми по добре си даваите пари за храна. По едно време и аз нямах пари и си взимах Про Голд но забелязах че кои знае каква разлика нямаше между тва дали пия Про Голд и дали ако не го взимам правя допълнителни две хранения още. Много по добре е да прибавиш 2 хранения отколкото 2 порциии Про Голд. Които не е на тва мнения да не се обяснява ами да продулжава да си пие някои от тези продукти. Но е глупаво да се заблуждаваш и да си втълпяваш че това което си постигнал единствено благодарение на “Про Голд” примерно, защото има доста хора които го изкарват този продукт перфектен а личнo за повечето от тях се съмнявам че са проявили някога през живота си достатъчната воля да се хранят  така както трябва.

02.03.06
21:09

Е да и аз съм на мнението че суплементите са както всичко друго, получаваш това за което си плащаш.Както дрехите, уредите и тнн да не изброявам тук ... по-ефтиното излиза по-скъпо.

02.03.06
21:57

Тялото не различава протеин на прах и телешки стек. Така че си преценявайте, кое ви излиза по-изгодно и така не е голяма философия. Просто имайте предвид, че 100гр прах не са 100гр протеин, а в повечето случаи и процентите не отговарят на съдържанието на протеин. И да не говорим каква част от погълнатия се усвоява. Та ако гоните резултати ще трябва да консумирате повече от грамовете по ваши изчисления...

03.03.06
08:04

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са ви виновни продуктите, а храненето което ви куца- но не българските продукти са виновни

не си прав, в САЩ например Оптимум струват по-евтино отколкото в България. Просто там фирмата има лоялно отношение към клиентите си и не ги лъже най-нагло.

03.03.06
08:27

[quote author=“SGK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са ви виновни продуктите, а храненето което ви куца- но не българските продукти са виновни

не си прав, в САЩ например Оптимум струват по-евтино отколкото в България. Просто там фирмата има лоялно отношение към клиентите си и не ги лъже най-нагло.

Единствено аминокиселините са горе-долу на същата цена, сравнени в сайта на ON и в сайта на официалния представител за БГ. В САЩ - Амино 2222 325 таблетки са 41$ (66лв.), а в БГ 72лв. За сравнение разликата в цената на 5 паунда (2.270кг.) сур. протеин е 40 лв., а на 2кг креатин - над 50лв., което си е пладнежки обир!!!

03.03.06
10:31

[quote author=“AbSs”][quote author=“SGK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са ви виновни продуктите, а храненето което ви куца- но не българските продукти са виновни

Единствено аминокиселините са горе-долу на същата цена, сравнени в сайта на ON и в сайта на официалния представител за БГ. В САЩ - Амино 2222 325 таблетки са 41$ (66лв.), а в БГ 72лв. За сравнение разликата в цената на 5 паунда (2.270кг.) сур. протеин е 40 лв., а на 2кг креатин - над 50лв., което си е пладнежки обир!!!

Тва 40лв за суроватка на Оптимум къде има че в тия сайтове е гледам тука по 125лв, а на мен от там ми пратиха 10lbs 4.7кг за 52$ купен от СаЩ. Нали доставката няма да е броя щото ми беше подарък.. ама тука цените са супер надути. А да ето и сайта от където ми беше поръчан.. жалко че не доставят тук. http://www.allstarhealth.com/de_p/4967.htm

03.03.06
16:56

[quote author=“TMT”]Тва 40лв за суроватка на Оптимум къде има че в тия сайтове е гледам тука по 125лв, а на мен от там ми пратиха 10lbs 4.7кг за 52$ купен от СаЩ. Нали доставката няма да е броя щото ми беше подарък.. ама тука цените са супер надути. А да ето и сайта от където ми беше поръчан.. жалко че не доставят тук. http://www.allstarhealth.com/de_p/4967.htm

Разликата е 40 лева, не четеш както трябва!

[quote author=“AbSs”] За сравнение разликата в цената на 5 паунда (2.270кг.) сур. протеин е 40 лв., а на 2кг креатин - над 50лв., което си е пладнежки обир!!!

03.03.06
17:53

Ами и така да е =) пак не ги изкарвам къде са 5кгма за 53$ къде са 2кгма за 125лв =)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1