Режим за чистене

02.03.06
23:23

Здравейте...аз сьм на 16 висок сьм 183 и тежа кьм 85 кг.чудя се точно как да исистя 7,8 кг
общо взето режима ми на хранене е :
6 30 греипфрут
10 00 нешо малко в даскало + ябьлка
15 00 тьпча нещо у нас като гледам да приемам колкото се може по малко вьглехидрати
18 -||-
времето главно ми е проблем
тренирам 3 пьти седми4но като от 2 седмици по4нах да правя крьгова тренировка + 30 мин кардио... но ми отнема много време и сьм доста истошен след това.мисля да зема и л крарнитин скоро...някой ще ме ориентира ли горе долу кво да правя?

03.03.06
09:04

с този режим е по-вероятно да изчистиш доста ММ.закусвай сутрин, гледай да приемаш въглехидрати до към 15ч. най-късно, храни се повече от три пъти дневно.май не си си сметнал и калорииния баланс - сметни го и махни 300-400 калории като за начало.не е номера да ядеш малко, а да ядеш каквото трябва когато трябва.и тези кръгови тренировки + кардио ..... според мен ще е по-добре да си тренираш за мускулни групи + кардио.
доста неща има изписани по темата във форума - поразрови се и почети

03.03.06
10:11

вьпроса е липсата на време..но ще го измисля някак. мерси много

дали може още 1но вьпросче....ако тренирам мускулни групи...силова тренировка ли да правя ?

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

04.03.06
11:36

http://www.bb-team.org/training/
има си сплитове за изгаряне на мазнини.тренирай за релеф.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1