12.06.17
13:26
Здравейте хора, нова съм тук. Искам да разкажа малко за моя прогрес на отслабване. Така предимно гладуване, много тренировки като започнем с 10 минути клякане, после 10 минути коремни преси, 10 минути крака, после 1 час или колкото издържа. танци. Така за 5 дена свалих около 5 близо 6 килограма.Аз съм момиче на 15 висока 163 и преди тежах 64, в момента тежа 59..60кг и продължавам да свалям. За тези 5 дни аз се промених доста, сега спокойно си нося къси панталонки и къси блузки.
12.06.17
14:54
Юхууу, браво на теб! Трябва да се поддържат българските хирурзи))), как иначе....))), на които ще се обадиш, ако ти стане навик да гладуваш 🙂
12.06.17
19:19
Здравей, добре дошла тук.
Не зная с каква цел си пуснала темата, но имай предвид, че пътят, който си избрала, не е окей, ако смяташ да си продължиш по този начин.
Не гледай само числото на кантара, а се замисли какво сваляш, както и как ще се отрази в дългосрочен план на здравето ти това гладуване, съчетано с много тренировки.
14.06.17
09:51
Здравейте отново. Не смятам да продължавам така след 1..2 дни започвам режим който изключва тестено, сладко, алкохол (не че до сега съм пила), газирано и пържено. Ще се ориентирам към печено и разбира се няма да спирам с тренировките.
23.09.17
22:30
Продължавай си с тренировките, но си се храни нормално. Просто наблягай повече на протеините и по - малко мазнини. Яж си всичко готвено и никакви пакетирани боклуци ;* 100% ти гарантирам, че само със спирането на сладкото, снаксовете и газираните напитки ще имаш ефект. Трябва ти само време и постоянство.