21.07.04
10:17
Значи прави ми впечатлението че ниакои от билдарите тренират за маса а други за релефност.
Спорет вас кои е по добриат вариант ? Аз предпочитам набито тиало с буци отколкото ниакои тип-маникенче с плочки и не особено голиам обем в мусколите.
За жените знам че харесват фторото ама вапроса е дали тренирате за тиах или за себе си.
интересно ми е какво мислите.
поздрави
п.с. исвиниавам се ако съм допуснал дребни правописни грешки в текста ми,но 5 години не съм бил в балгариа и се варнах зимата
[quote author=“kondio”]ниакои от билдарите тренират за маса а други за релефност
Задаваш отговори.
Нека приемем, че те интересуват личните цели на всеки поотделно. С риск на срещата да ме чакат с бухалки вместо с бутилки ще кажа:
Аз не искам много маса. Боря се за здраво, хармонично тяло, без големи ‘буци’. За мен по-важни са пропорциите между наличните мускули и усещането за свобода от гравитацията и контрол върху тялото. Въпреки това, често се изкушавам от мускулите, които ми вървят по-добре и чат-пат, качвам по някой сантиметър повече отколкото съм искал по тях. След това ги гоня както мога с останалите.
Хайде, със здраве!
21.07.04
10:40
Жини
това си е твое мнение брат аз не го оспорвам !
Секи има различни цели като тренира но на кондьо му прави впечатление че много от тиа дето не могат да направат масата им е по лесно а кажат че тренират за релефност и не искали големи буци а истената е че не могат да ги постигнат.
Не намесвам тебе в ситоациата а говора по принципност.
А иначе ако питаш жените те точно това харесват-симетричноста и плочките.
Питал съм ги вече, пич. Хехехе.
Защо? Намесвай си ме спокойно. Що трябва да пада отговорността от мен?
След като го каза - може и да си прав донякъде. Аз съм ~1.95 висок и тъй както не ми личат много 10 кила сланина, така и трудно ми личат 10 кила мускули. Освен това вече съм на години, на които не качвам само щом си помисля за това (освен на паласки). Лесно ми е да си измия ръцете и да кажа - не харесвам много маса.
Мисля, че борските фигури не са за мен. Лично мнение е.
Дори трапец избягвам много да правя (без него няма развитие, просто гледам да не прекалявам), защото не ми харесва окръгления силует, който придава на гръдния кош.
21.07.04
11:08
еваларка брат
на тебе не ти триабва да си набит штом си толкова висок.
Аз наи се дразна от високи хилави хора.Штом си си здрав и си висок значи не ти е нужно и е расбираемо че не ти е целта грубата маса.