Креатин на Power Food O_O

03.03.06
17:39

Днес един приятел ми препоръча креатин на една фирма-Power Food.Каза че фирмата била Немска и,че този креатин бил много нов.Никъде не можах да намеря информация за него нито за фирмата производител.

П.П Искам да питам креатина на Нутрим хубав ли е,че нали сега стана едно объркване с тоя про голд и доверието ми в тази фирма намаля значително.

П.П2 абе ще се самоубия все от бързане обърквам раздела и пускам темите за добавки за качване на маса в раздела за хранителни режиме.За пореден път преместете темата...Благодаря :)

03.03.06
18:12

“Fast Food” .. това защо не ми звучи като име на фирма за суплементи, а на заведение за бързо хранене?  :lol: :roll:

03.03.06
19:38

[quote author=“AbSs”]“Fast Food” .. това защо не ми звучи като име на фирма за суплементи, а на заведение за бързо хранене?  :lol: :roll:

Е и на мене така ми звучи ама си е така. :shock:  :shock:  :shock:

03.03.06
22:33

Тя тая тема май е за към хранителни добавки но....

03.03.06
22:40

[quote author=“DOUBLE_B”]Тя тая тема май е за към хранителни добавки но....

Е да ама модераторите са си пили бавния протейн и са легнали да спинкат  :)

П.П това е шега не искам да засегна никой.

П.П 2 кажете нещо по темата.Някой знае ли нещо за този креатин ?

04.03.06
00:53

Говоря от опит,пих го месец и малко,много съм доволен от него,качих не много маса но пък килограми в упражненията...За мен креатина на Нутрим е сравним дори с някои чужди...Но може не на всеки да му действа...УСПЕХ :D

04.03.06
11:06

[quote author=“kaliksto”]За мен креатина на Нутрим е сравним дори с някои чужди...

Къде пък в тая тема ги набута Нутрим? :shock:

04.03.06
12:11

Добре искам да задам още един глупав въпрос :) Искам да кача повече сила,а не маса.Маса най-много още 1-2 кг.С креатина ще кача ли достатъчно сила + тренировка за сила ?

04.03.06
14:47

AbSs аре като четеш следващия път темата чети поне изчерпателно сички постове:

П.П Искам да питам креатина на Нутрим хубав ли е,че нали сега стана едно объркване с тоя про голд и доверието ми в тази фирма намаля значително.

04.03.06
15:43

[quote author=“kaliksto”]AbSs аре като четеш следващия път темата чети поне изчерпателно сички постове:

Благодаря ти много.Сега съм си взел 200грама от него и се надявам за 1 месец да ми стигне.
Относно фирмата объркал съм името й.POWER FOOD е фирмата  :oops:  :oops:

04.03.06
20:26

ooo за креатинчето на POWER FOOD , много е добро ше качиш доста кила на упражненията . ПИл сам от него и сам адски доволен !!!

04.03.06
20:44

[quote author=“PaTriK”]ooo за креатинчето на POWER FOOD , много е добро ше качиш доста кила на упражненията . ПИл сам от него и сам адски доволен !!!

Знаеш ли му цената ??? колко пари са 200 грама ?

10.03.06
20:44

Значи аз си зех за 11 кинта 100 гр. понеже имаше само в такива опаковки.
еми 200гр - 22 лева , данявам се ако има в погома кутия ,смисал с повече грамаж да е по евтино

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1