Упражнения

04.10.17
19:44

Здравейте.
Въпроса може да ми е глупав и повечето от вас да кажат поредната тъпотия..
Искам да ви помоля да ми дадете примерна програма за отслабване-5,6 кг,но въпроса е там че имам форма на тялото обърнат триъгълник.
Горната част ми е по широка от долната.
Преди няколко месеца тренирах около 3,4 месеца упр. за всички мускулни групи и забелязах че горната ми част се развива повече от долната не че съм стола като сумит или подобно..но се оформила мускули,а долната част не беше така.

05.10.17
14:32

Ех, имам програма за сваляне на 7-8 кг, но за 5-6 нямам...
п.с. Това го брой за “тъпотия”.

А сега сериозно.
Добре ще е да дадеш повече инфо - как си се хранила и тренирала до сега.
По написаното от теб разбирам, че долната ти част изостава. Може да пробваш вариант долна-горна-почивка и после пак от начало.

казано от deqn91 на 05.10.17, 14:32:

...Може да пробваш вариант долна-горна-почивка и после пак от начало.

Или пък два пъти долна част и веднъж горна.

05.10.17
17:33

А може и 3 пъти долна и 2 пъти горна.

Мнението беше редактирано от Martina Simeonova на 05.10.17 17:39.

ДЕ

05.10.17
17:35

казано от Martina Simeonova на 05.10.17, 17:33:

А може и 3 пъти долна и 2 пъти долна.

Т.е. долна общо 5 пъти 😉

05.10.17
17:39

Офф такаде 3 долна и 2 горна 😄 имам афинитет към  тренировките за дупе хаха

07.10.17
10:34

Добре долната част 3 и горната 2,но какви упражнения да включа.

казано от Teodora Iordanova на 07.10.17, 10:34:

Добре долната част 3 и горната 2,но какви упражнения да включа.

За долна част клек (с вариации), тяга (с вариации), хип-тръстър, напади, машини и т.н. Може да ги разделин на принципа бутащи-дърпащи или силови-хипертрофия. Същите принципи можеш да използваш и при горната част.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1