10.10.17
23:20
Здравейте пичове!
Моля, ако някой живее в близост до квартал Сухата река, да ми препоръча хубав фитнес за силови тренировки. Наблизо има няколко като авангард и пулс, но и двата не вършат работа.
Не съм фен на тренировки с дъмбели и гирички, а на щангите с яко тежести по тях и си търся такъв фитнес. Докато бях в младост тренирах в Джони Спорт и това вече е фитнеса за който говоря - направен за хора искащи да тренират силово, не женски фитнеси с пътеки като пулс.
Благодаря предварително!
11.10.17
09:57
оффтопик В този форум има И пички, които се кефят, да ги питаш за мнението им и тренират силово. Имай го предвид 🙂))
Е щом до сега си ходил в 128,защо не отидеш в 125 у-ще?
Макар там да е яко амортизирано,тясно и неудобно-несравнимо със 128мо...
Или и на теб ,като много други тренирали в 128 не ти допада?
11.10.17
10:15
В Пулс не съм ходил, не знам какво има и какво позволяват да се прави. За Суха река не съм наясно, но в Хаджи Димитър знам две фитнес зали, в които съм ходил-за едната имам карта и сега. За тежести, има бол и в двете като да си направиш тренировката, но до сега не съм видял някой да хвърля щанги например от вис по земята и съответно не мога да кажа реакцията каква ще е на персонала към подобно поведение. Едната зала е Флайс и е на улица Макгахан, намира се в лявата страна на улицата, малко след Фантастико, в посока към Балканстар. От миналата година не съм ходил там и не знам какви са отзивите. Другата, която посещавам и сега е на самия бул. Владимир Вазов, в сградата на Сиела, т.е. непосредствено преди Шел. Залата се казва Империус и входът ѝ е точно на ъгъл, от към самия булевард. Дъмбели, щанги и безброй всякакви разфасовки на дискове, стойки има-както за клек, така и за раменна преса. Има пътечки, машини и т.н. Т.е. за една хубава тренировка има всичко, като не знам както казах, дали позволяват да се мятат щанги по пода от високо, а и реално няма чак такова пространство и предназначено място за подобно нещо. Но за клекове, тяги и т.н. няма проблем. Еднократна тренировка-5 лв., месечен абонамент-40 лв. с посещения когато искаш и по колкото искаш на ден. Работи от 07.00 до 23.00 ч. всеки ден.
https://benefitsystems.bg/location/imperius-fitness/ Така от снимките не можеш да придобиеш представа, защото е сниман само втория етаж. Стойките и щангите са повече на първия. Разгледай от долу и картата къде точно е!
Мнението беше редактирано от Деян на 11.10.17 10:28.
11.10.17
10:33
Благодаря за инфото хора. Този в сградата на Сиела не ми излезе на мапс-а, така ще го посетя със сигурност.
До Иван, обърнах се с пичове, тъй като нали съм в теми фитнес за мъже. Иначе си прав, има и мацки дето тренират яко силово и е готино да се говори с тях.
Относно 125-то в Младост, не ми се пътува в час пик до фитнес от единия край на София до другия за 45 минутна тренировка. Така ще трябва да ангажирам поне 2,5 часа от времето си, което си е бая.
Благодаря още веднъж.