JC Whey protein - качество?

Днес обикалях наляво-надясно да си търся протеин (разбира се,не на Нутрим или каквато и да било българска марка) и продавачът ми предложи 85% процентов суроватъчен протеин на JC.Цената беше 53лв за 2кг,което ме устроива,таа..кажете кво мислите за марката,освен че е американска,надеждна ли е и т.н., защото не ми се иска отново да излезна прецакан, както се случи с ПроГолд-а, от които съм изпил голееемии количества.. :roll:

SP

03.03.06
20:50

Не е американска, а е БГ отвсякъде. Аз лично пих преди повече от година на JKсуроватката(изпих 1,5кг) и се отказах просто един и същ протеин в 2 кутии да има различен вкус и различна разтворимост ми се видя странно.

Лелеее,а тоя продавачът ми се кълнеше, че протеинът бил американски и че едва ли не всеки 4ти професионално занимаващ се с бодибилдинг пие от него..ц ц...

03.03.06
22:27

еми ако доиде и ти каже “Ми то тва е българско и е пално с боклуци (просото пример нз дали е така не сам пил тази фирма)..”
Ти кво да не си го купиш??? :roll:  :roll:  :roll:
Всеки гледа да ти земе парите братче тва е положението и няма място за учудване

AL

04.03.06
03:28

Фирма ”JC” е основана през 1989 г. в Швеция като предмета и на дейност е търговия със спортни храни. В Швеция разпространява продуктите на известната в Скандинавия фирма ”MAXIELIT”. Притежава и официалните права за внос и дистрибуция в страната на българския трибестан. ”JC” е първата фирма започнала внос на спортни храни в България. В продължение на пет години е официален представител на американската фирама ”SATURN”. С течение на времето се ориентира към вноса на по-качествени продукти от елитни американски фирми. Натрупания опит, знания и контакти с най-известните по света фирми за суплементи позволяват ”JC” да започне собствено производство. Това става и основния предмет на дейност, а продуктите и се предлагат на пазара под запазената марка “JC nutrition”.

е на кой да вярвам в крайна сметка.. то май сичките разбирачи,секи различно казва кой каквото чул и пише.Някой може ли наистина да ми каже от каде е тоя протеин и дали е качествен защотото нямам пари за американски?

04.03.06
10:54

Вносен от некаде си както Нутрим както П&Б и се пакетира в България и сиурно е разреен с некви работи

AL

04.03.06
12:33

добре от кадето ще да е.Ще ми свърши ли работа?

04.03.06
12:59

53 лв. за 2 кг (26.5 за 1 кг.) 85%... - не ми се струва качествено.. То вярно, че и аз в момента пия боклук, но поне е 15 лв./кг... :lol:  :lol:  :lol:  Имам за още няколко дена и после си продължавам на аминокиселини.

04.03.06
13:01

пи4ове азли4но ве4е пробвах  вапросния протеин на JC и мога да кажа 4е  мен поне ми действа добре  вапреки 4е е малко еджа килограм и положина сам испил но имам резултата осножно ж ка4жане на сила и из4иствам за6тото по природа сам си малко мазен такава ми  е структурата незнам за старите им протеини но специално за ultrawhey на JC мога да кажа 4е има  някаква степен на истина  4е е доста ка4ествен за  цената си

SP

04.03.06
14:16

К’ва Швеция - Карабибера тука ги меша. :lol:

04.03.06
16:43

Биберката ако имаше един чалъм щеше отворени да ги остава...и новородено без усилия ще отвори “добре запечатаната опаковка” апък тез не можаха да му докарат 1 аромат на тоз протеин
инак не е зле може 60% да хване белтъчно съдържание  :D

04.03.06
18:23

Абе ще ви кажа само че щом сменят и аминотото,вече си представям колко са се отракали.А тия техните амино те ли ги правят незнам.Преди около 2 години си спомням,че имах нужда от някав нощен протеин,бързах,минавах набързо от пиротска и просто си взех една кутия млечнояйчен на име Сомнамбул.Тогава реваха,че бил най-добрия и незнам си кво още.Много не се зачетох,но си спомням че половин кило ми беше излязло 19 лв някъде.Като пиех от него имаше доста сладък вкус,ама много не се замислях.Ако ви кажа колко омазних само от тази малка разфасовка понеже го пиех преди лягане,а то явно си беше чисто гейнърче,претендиращо че е млечно яйчен протеин.За какво си говорим само.Наскоро като минавах покрай магазина им гледах как от там излизаха момчета ,стабилно напазарили от “родната продукция” и някак си изглеждаха доста въодушевени.Как да има сърце да им каже човек,че си купуват лайнинца.

05.03.06
09:13

Тия ЖК ала бала протеини и други български смески излизат на цената на американските прахчета.Съдейки по белтъчното съдържание на “проголд” примерно :)

05.03.06
09:44

За разлика само,че за американския креатин едва ли ти трябват протектори :lol:  :lol:  :lol:

05.03.06
10:49

Ахахаха,яко :)

05.03.06
14:03

Здравейте,
аз вече пия втора кутия JC SUPER GAIN и според мен има ефект, разтваря се много по-добре за разлика от този на Нутрим. Разбира се че качеството няма да е като примерно на Universal, но едва ли ще е толкова зле като БГ фитмите :)

ПС: Фирмата наистина е швейцаркса, но продуктите се пакетират в България.

[EDIT] За да не отварям нова тема, някой може ли да ми каже дали има проблеми ако гейнерът се разтваря в мляко заедно с мед?

05.03.06
14:18

[quote author=“schwarzenegger”]...[EDIT] За да не отварям нова тема, някой може ли да ми каже дали има проблеми ако гейнерът се разтваря в мляко заедно с мед?

Не... :wink:  :wink:  :wink:

06.03.06
00:46

Ъъъ... JC = JK? 2 различни фирми или някой е “сменил” имиджа? :lol:

06.03.06
09:52

[quote author=“AbSs”]Ъъъ... JC = JK? 2 различни фирми или някой е “сменил” имиджа? :lol:

Може би правописна грешка  :lol:

06.03.06
22:23

За да ви спра леко лутането ще ви кажа каква е малка част от нещата за да ви се проясни лекичкооо.Та такаа.както го правят в Америка от 20 години сега и тък почнаха масово да се прави.Схемата е една-въпроса е вече кои колко бърза да забогатее и каква съвест има :wink:
Та решавам аз да правя своя марка продукти но нямам 5 000 000$
да си построя фабрика и отивам до фабриката кочто произвежда хр.добавки плащам си за лейбъл и почват да ми правят на ишлеме мойта марка с това което искам да ми пълнят.И така на българския пазар за момента най може да имате вяра поне за сега на фирмата
P&B LABS-Тествани са и може спокойно да ги пийвате.Не подкрепям никой за да няма сърдити и немога да си разкрия личноста поради рд причини,но крайно време е малко някой да се намеси ,за да не губите парите и времето което аз изгубих,това което мога ще го споделям.Другото си остава в зоната на здрача,аз ще ви показвам само посоката-ама вие сами трябва да си извървите пътя

07.03.06
09:34

[quote author=“jay cutler”]За да ви спра леко лутането ще ви кажа каква е малка част от нещата за да ви се проясни лекичкооо.Та такаа.както го правят в Америка от 20 години сега и тък почнаха масово да се прави.Схемата е една-въпроса е вече кои колко бърза да забогатее и каква съвест има :wink:
Та решавам аз да правя своя марка продукти но нямам 5 000 000$
да си построя фабрика и отивам до фабриката кочто произвежда хр.добавки плащам си за лейбъл и почват да ми правят на ишлеме мойта марка с това което искам да ми пълнят.И така на българския пазар за момента най може да имате вяра поне за сега на фирмата
P&B LABS-Тествани са и може спокойно да ги пийвате.Не подкрепям никой за да няма сърдити и немога да си разкрия личноста поради рд причини,но крайно време е малко някой да се намеси ,за да не губите парите и времето което аз изгубих,това което мога ще го споделям.Другото си остава в зоната на здрача,аз ще ви показвам само посоката-ама вие сами трябва да си извървите пътя

Не вярвам докато не се убедя сам :twisted: .

07.03.06
09:50

Като си купувах суроватка на Р&В в магазина на Евлоги Георгиев,Милев ми се закле че съдържанието в кутията отговаря на 100% с описаното на етикета.Суроватъчния им наистина е добър,но трудно се разтваря(което не е болка за умиране).След като свърша кутията на Нутрим суроватката,ще взема на Р&В за сравнение.

07.03.06
10:32

разбива се по трудно защото е инстантизиран(разпаднат е на по малки частици с цел за по голям процент на усвояване :wink:)

07.03.06
13:35

Всичко това което казваш звучи обнадеждаващо,но и без да се обиждаш - малко прокламистко и рекламно.И не заради друго ,а поради факта,че се срещаха из форума и други “колеги”,които всячески ни убеждаваха в качеството на дадена БГ фирма.Не че не ползвамП&Б,не че не съм доволен въобще( е малко може би),но това което казваш са просто думи (зесега) и ние трябва да избираме дали да вярваме или не.Ако те се изричат от по висока трибуна или от човек,който има нужните доказателства за това което твърди - значи всичко е 6.Но за сега приателю ти си оставаш поредния юзър на който всеки по свое усмотрение трябва да прецени дали да вярва.

Желая ти здраве и късмет!

jay cutler,
Ако гледаме тук - http://www.pandblabs.com/whey_bg.html - твърдиш, че суроватката на П&Б е с 78% белтъчно съдържание?

Пичове,доста се отдалечихте от темата, тва за П&Б ми е интересно и на мен, защото точно в момента си нямам идея какъв протен да взимам, но все пак не е тук мястото да спорите :wink:

07.03.06
21:39

Eто я простата формула как се изчислява че е 78%
в 30гр. протеин има 23,4белтък х 3=70,2 и остават 10гр. което се дели на 3 /23,4делено на 3 =7,8/добавяме към 70,2 и става 78%
поправете ме ако греша,не се надпреварвам просто отварям очите за да няма търговски заблуди за начинаещите и тези които си търсят висок процент протеин

07.03.06
21:55

[quote author=“jay cutler”]Eто я простата формула как се изчислява че е 78%
в 30гр. протеин има 23,4белтък х 3=70,2 и остават 10гр. което се дели на 3 /23,4делено на 3 =7,8/добавяме към 70,2 и става 78%
поправете ме ако греша,не се надпреварвам просто отварям очите за да няма търговски заблуди за начинаещите и тези които си търсят висок процент протеин

И по-простата формула за смятане на %-ти:

(23,4/30)*100 = 78% :wink:

08.03.06
10:40

Това е така само ако в доза наистина са 23,4 гр белтък

BO

08.03.06
17:09

Казаха ми .. човек който ходи да купува този протеин от борсата от вносителите му , че фирмата е сувместна между “Универсал” и няква друга.. Мисля ,че ми каза даже че е на универсал само че го карат от америка с чували и го пакетират тука и е по евтин точно заради това... незнам дали е вярно , но мисля че няма за кво да ме лъже

[quote author=“BodyBuilding”]Казаха ми .. човек който ходи да купува този протеин от борсата от вносителите му , че фирмата е сувместна между “Универсал” и няква друга.. Мисля ,че ми каза даже че е на универсал само че го карат от америка с чували и го пакетират тука и е по евтин точно заради това... незнам дали е вярно , но мисля че няма за кво да ме лъже

В такъв случаи прекалено голяма би била разликата в цената,чак нереално голяма: едното 53лв- 2кг, другото многооо над 150лв...
  Иначе аз вчера подхвърлих на фитнес инструктора, че в момента си търся протеин и тои ми гарантира, че Prolab били перфектни за цена-качество, каза ми, че били спечелили 1во място при някакъв годишен конкурс за протеини (нещо такова,както примерно има за антивирусните програми такива състезания).Даде ми за пример че изобщо не отстъпва на Мусаши и другите водещи марки, пък както казах, бил къде-къде по евтин...

08.03.06
20:09

Ами да ви кажа те отскоро присъстват на параза и гледат да си намерят място,ако изградат агресивна политика ,може и да стане нещо ,по принцип сега е още под тестове,защото има  идеята да се внася официялно и до месец -два, ще стане  сигурно>участвам от части в това проучване и да ви кажа ако се докаже на практика,това което са ни дали на теория-ще бъде много добре за българските потребители :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1