JC- забранени медикаменти

Темата е заключена.
AL

04.03.06
14:32

ровил сам се из сичките теми за хр.добавки и се тук там чета че слагали забранени медикаменти в продуктите на JC.Аз мисля главно на тях да наблегна на гейнъри,протеини заради цената естествено.Някои може ли да ми каже дали наистина в тях слагат бианабол.. или какъвто и друг стероид да е?

04.03.06
14:46

така се говори. но надали някои знае със сигорност. моито мнение е да не взимаш JC или Nutrim.ако искаш геинер даи 10 лв повече вземи си на униварсал мега мас.

SP

04.03.06
14:46

[quote author=“Aleksandr0v”]ровил сам се из сичките теми за хр.добавки и се тук там чета че слагали забранени медикаменти в продуктите на JC.Аз мисля главно на тях да наблегна на гейнъри,протеини заради цената естествено.Някои може ли да ми каже дали наистина в тях слагат бианабол.. или какъвто и друг стероид да е?

Никой, не може да ти каже на 100%... лично не бих те посъветвал да ползваш тази марка, но сам си решавай.

AL

04.03.06
15:30

се пак няма ли някакъв контол за тия хранителни добавки..?Ако може да напише впечатленията си от протеините и гейнърите на JC,някои които ги е пил.

За забранени медикаменти силно се съмнявам че слагат, но все пак ако си тръгнал да си взимаш някакви добавки взимаи нещо качествено мани ги тия българските няма значение дали е на JC или Nutrim в България няма никакъв контрол относно произвеждането на хранителни добавки.  Един съвет от мен ако си тръгнал да си взимаш Нутрим по добре си даи парите за качествена храна.

04.03.06
15:54

пич няма кирия от JC ако искаш нещо хубаво българско - П&Б(P&B)иначе почти всичко друго (90%) е боза  :?  :)

AL

04.03.06
19:35

RejiMillar
е в крайна сметка каде ги произвеждат.. нали уж ги внасят?

04.03.06
19:51

От добавките на ДжК съм доволен само от Л-карнитина! Аз бях един от тези дето улучи бионабола в креатина, но мисля че в момента не слагат! Протеините понякога са им готини, понякога пълна отврат! От 3 пратки съм пробвал и 3те различни като вкус, като усвояване, като разтваряне като грамаж! Не бих си взел повече от тия трици! Или храна или чужди добавки!!!

Aleksandr0v еми JC си се произвеждат в България както всички останали БГ продукти. Това че разпраат че тяхните добавки били Univursal който те пакетират в Бъгария е пълна глупост не им се връзвай(поне на мен преди време тва ми бяха разправяли в магазина на SNC). Ако ти е за гейнер земи си на Ultimate Muscle Juice 20 дози 70лв. 160г въгл 55г протеин по 1 доза на ден = 20 дни ще го зимаш, на 20 дни да даваш по 70лв не е кои знае кво поне аз смогвам при положение че наще не ми дават пари за добавки а аз някак си си спестявам и се опраам сам.

05.03.06
14:14

[quote author=“DjoNi”]пич няма кирия от JC ако искаш нещо хубаво българско - П&Б(P&B)иначе почти всичко друго (90%) е боза  :?  :)

Продуктите на P&B labs добри ли са? Къде се произвеждат? Някой ако може да сподели резултати, мнения...

05.03.06
15:13

Ами те се внасят тук от Европа ,но имат найстина това което пишат или поне съм на 99% сигурен за момента ,защото аз ги изпробвах и да ви кажа работят,поне за сурватъчния протеин,глутамина,и л карнитина
течния двете формули.За креатина не искам да давам мнение,но по добре по скъп но истински,там е малко по спечифично,на мусаши е един от най добрите,е верно е е скъп ама резултата е 100%.Не гледайте да спестите 10лв. за да изсерете половината.Няма логика повярвайте ми.Някой ще каже “е да ама 10лв, за ми два дни ядене или нещо такова,може и да е така .ама я си помислете за какво ли не даваме пари и едно кино  ти е 10-15лв. ако си сам я ако поканиш и гаджето отидети 1кг. сурватъчен протеин :wink:
така че понякога не се скръндзайте за 7-8 лв. Това си го купувате за вас а не за някой друг,това е една добра инвестиция за самите себе си.Аз се занимавам и пия хр. добавки вече над 8 години. И ако тръган да смятам колко сам похарчил,ще ми стане гадно,но пък да ви кажа че не сам бил с сополи и хрема от години и се чуствам перфектно,не съжелявам за парите и ще продължавам и за напред.Фитнеса е един от най скъпите и неблагодарни спортове,нооо и много дават.За мен лично това е вече начин на живот и не съм бил състезател защото няма кой да ми плати после трансплантацията на черния ми дроб,Тук пари няма в това има само да се докажеш на себе си и да си калиш волята :arrow:

AL

05.03.06
16:38

jay cutler - добър отговор.Май вече се обедих достатъчно и ще почвав само на JC протеини и гейнари

06.03.06
00:07

Втора подобна тема дето заключвам днес

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1