04.03.06
14:32
ровил сам се из сичките теми за хр.добавки и се тук там чета че слагали забранени медикаменти в продуктите на JC.Аз мисля главно на тях да наблегна на гейнъри,протеини заради цената естествено.Някои може ли да ми каже дали наистина в тях слагат бианабол.. или какъвто и друг стероид да е?
така се говори. но надали някои знае със сигорност. моито мнение е да не взимаш JC или Nutrim.ако искаш геинер даи 10 лв повече вземи си на униварсал мега мас.
04.03.06
14:46
[quote author=“Aleksandr0v”]ровил сам се из сичките теми за хр.добавки и се тук там чета че слагали забранени медикаменти в продуктите на JC.Аз мисля главно на тях да наблегна на гейнъри,протеини заради цената естествено.Някои може ли да ми каже дали наистина в тях слагат бианабол.. или какъвто и друг стероид да е?
Никой, не може да ти каже на 100%... лично не бих те посъветвал да ползваш тази марка, но сам си решавай.
04.03.06
15:30
се пак няма ли някакъв контол за тия хранителни добавки..?Ако може да напише впечатленията си от протеините и гейнърите на JC,някои които ги е пил.
04.03.06
15:33
За забранени медикаменти силно се съмнявам че слагат, но все пак ако си тръгнал да си взимаш някакви добавки взимаи нещо качествено мани ги тия българските няма значение дали е на JC или Nutrim в България няма никакъв контрол относно произвеждането на хранителни добавки. Един съвет от мен ако си тръгнал да си взимаш Нутрим по добре си даи парите за качествена храна.
пич няма кирия от JC ако искаш нещо хубаво българско - П&Б(P&B)иначе почти всичко друго (90%) е боза :? :)
04.03.06
19:35
RejiMillar
е в крайна сметка каде ги произвеждат.. нали уж ги внасят?
От добавките на ДжК съм доволен само от Л-карнитина! Аз бях един от тези дето улучи бионабола в креатина, но мисля че в момента не слагат! Протеините понякога са им готини, понякога пълна отврат! От 3 пратки съм пробвал и 3те различни като вкус, като усвояване, като разтваряне като грамаж! Не бих си взел повече от тия трици! Или храна или чужди добавки!!!
04.03.06
21:35
Aleksandr0v еми JC си се произвеждат в България както всички останали БГ продукти. Това че разпраат че тяхните добавки били Univursal който те пакетират в Бъгария е пълна глупост не им се връзвай(поне на мен преди време тва ми бяха разправяли в магазина на SNC). Ако ти е за гейнер земи си на Ultimate Muscle Juice 20 дози 70лв. 160г въгл 55г протеин по 1 доза на ден = 20 дни ще го зимаш, на 20 дни да даваш по 70лв не е кои знае кво поне аз смогвам при положение че наще не ми дават пари за добавки а аз някак си си спестявам и се опраам сам.
05.03.06
14:14
Продуктите на P&B labs добри ли са? Къде се произвеждат? Някой ако може да сподели резултати, мнения...
05.03.06
15:13
Ами те се внасят тук от Европа ,но имат найстина това което пишат или поне съм на 99% сигурен за момента ,защото аз ги изпробвах и да ви кажа работят,поне за сурватъчния протеин,глутамина,и л карнитина
течния двете формули.За креатина не искам да давам мнение,но по добре по скъп но истински,там е малко по спечифично,на мусаши е един от най добрите,е верно е е скъп ама резултата е 100%.Не гледайте да спестите 10лв. за да изсерете половината.Няма логика повярвайте ми.Някой ще каже “е да ама 10лв, за ми два дни ядене или нещо такова,може и да е така .ама я си помислете за какво ли не даваме пари и едно кино ти е 10-15лв. ако си сам я ако поканиш и гаджето отидети 1кг. сурватъчен протеин :wink:
така че понякога не се скръндзайте за 7-8 лв. Това си го купувате за вас а не за някой друг,това е една добра инвестиция за самите себе си.Аз се занимавам и пия хр. добавки вече над 8 години. И ако тръган да смятам колко сам похарчил,ще ми стане гадно,но пък да ви кажа че не сам бил с сополи и хрема от години и се чуствам перфектно,не съжелявам за парите и ще продължавам и за напред.Фитнеса е един от най скъпите и неблагодарни спортове,нооо и много дават.За мен лично това е вече начин на живот и не съм бил състезател защото няма кой да ми плати после трансплантацията на черния ми дроб,Тук пари няма в това има само да се докажеш на себе си и да си калиш волята :arrow:
05.03.06
16:38
jay cutler - добър отговор.Май вече се обедих достатъчно и ще почвав само на JC протеини и гейнари