04.03.06
16:11
как се продава и от каде мога да си я купя питам по аптеките те ме гледат все едно им каам да ми дадт 1 кило пирони .......
04.03.06
16:37
Намери си от някоя зала. Това за аптеките е супер мит и мен са ме гледали странно и винаги викат “Кво?”.
04.03.06
17:01
[quote author=“ChankoPatrona”]как се продава и от каде мога да си я купя питам по аптеките те ме гледат все едно им каам да ми дадт 1 кило пирони .......
Магазин за диетични храни. :wink:
аз си взех и е едно към едно с пудрата захар, на вкус и вид. нормално ли е? :)
и аз разпитвах ва аптеките и ме гледаха криво .....по едно време се сетих че декстрозата всъшност си е глюкоза и питах за глюкоза ....веднага ми дадоха : )
04.03.06
20:44
[quote author=“hippy”]и аз разпитвах ва аптеките и ме гледаха криво .....по едно време се сетих че декстрозата всъшност си е глюкоза и питах за глюкоза ....веднага ми дадоха : )
Колко парички ти излезна и какво количество ?
Само в диетични или специализирани магазини за хранителни добавки може да се намери...... в аптеките те гледат като извън земен!!!
А някой знае ли в БУРГАС къде има декстроза, преди имаше в Аякс сега не знам. кажете че никаде не мога да намеря
в бургас вав сарата гледаи ако няма там .от мак доналдс като завиеш кам учил. кирел и методи имае една тясна уличка тя е пална с магазини а от другата страна е дваора на даскалото(игрищата).че вав таз уличка има диатичен магазин няма как да не го видиш там има декстроза.