02.03.06
22:20
Какво бихте ми препоръчали за издръжливост при бягане защото ми трябват 1000м под 3 мин а в момента колкото и да тренирам рядко парам под 3,15…по принцип си пия Кленбутерол...тои по принцип помага уж....
03.03.06
12:27
за издръжливост бихме ти препоръчали 15-20 минути на въже за скачане.Комбинирай с Л- карнитин, силно кафе и половинка лимон(примерно, или грейпфрут), също така преди тренировка за издръжливост може да вземеш една чаена лъжичка с връх пчелен прашец - много енергия дава.Добавките ги взимай 30 мин преди тренировка.
П.П. Темата ти определено не е за забранени медикаменти
03.03.06
12:28
Тва да не са ти витамини.Повече ФП,без цигари и нощен живот.И за къв принцип говориш изобщо???
[quote author=“Trenirashtia”]Тва да не са ти витамини.Повече ФП,без цигари и нощен живот.И за къв принцип говориш изобщо???
Извинявам се за невежеството си но какво е ФП?
Е не по принцип а в момента не съм се изразил правилно ...
а относно темата защо е тук ....Ами просто се надявах да ми кажете нещо което би ми помогнало много силно...без значение брои ли се за забранено или не...
“за издръжливост бихме ти препоръчали 15-20 минути на въже за скачане.Комбинирай с Л- карнитин, силно кафе и половинка лимон(примерно, или грейпфрут), също така преди тренировка за издръжливост може да вземеш една чаена лъжичка с връх пчелен прашец - много енергия дава” Това ще го пробвам мерси
Пич в 10ти клас бягах 600 м за 1,50мин. 1000 м ги бягах 2,45мин. По това време бях 85 кг! Тогава и суроватка не съм вземал! Не е сериозно да зобиш за такова нещо! Напъни се малко и резултатите ще дойдат!
Срок нямам но колкото по-бързо съм готов толкова по бързо ще почна работа...
05.03.06
00:18
ефедрин си купи
друго при бяганито няма какво да ти помогне!
05.03.06
12:48
да но е вного по слаб от ефедрата
А тоз Ефедрин по принцип как мога си го намеря щото мисля че бях чел че не се продава по аптеките вече...
05.03.06
13:53
по добре си купи термо табс комбинация от кофейн,ефедрин и аспирин ще ти дава повече енергия
[quote author=“SeLeCt”]по добре си купи термо табс комбинация от кофейн,ефедрин и аспирин ще ти дава повече енергия
а тоеа продава ли се по аптеките ?
05.03.06
14:32
ефедрин не се продава в аптеките. Много трудно се намира. Провери по фитнес залите. Аз имам но ми е ограничено количеството и го паза за лична употреба :wink:
05.03.06
14:51
Аз доколкото знам ефедрина е забранен.Като прочетох темата разбрах че си готов да взимаш сякакви боклуци,така че амфетите ще ти свършат работа.
05.03.06
14:54
аре аре то и екс-а дава енергия и вдига температурата и то много мощно ... леко със съветите :wink:
В коя напитка казваш, че го има?
05.03.06
15:05
Да и на мен ще ми е интересно коя е тая напитка.Аз знам че ефедрина е забранено в-во и тарговията с него е забранена.
[quote author=“murinus”]Аз доколкото знам ефедрина е забранен.Като прочетох темата разбрах че си готов да взимаш сякакви боклуци,така че амфетите ще ти свършат работа.
Хаха то това за амфетата и аз сам го мислил ама не знам до колко ще е удачно може да проверя с едно тестово бягаме :)
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“murinus”]Аз доколкото знам ефедрина е забранен.Като прочетох темата разбрах че си готов да взимаш сякакви боклуци,така че амфетите ще ти свършат работа.
Хаха то това за амфетата и аз сам го мислил ама не знам до колко ще е удачно може да проверя с едно тестово бягаме :)
Дано не говарите сериозна за амфетамините, но имам наблюдения, че по-бълзо няма да бягаш, то повече да—-Наблюденията не са лични :wink:
Съмнявам се че има нещо от което се бяга по-бързо...скороста само с тренировки става...Мене ми трябва главно за издражливост да не чувствам умора...И както някой се изразиха “БОКЛУКА” който ше взема ...ще го взема еднократно няма да е нещо което ше го ползвам постоянно
05.03.06
20:46
За повече издръжливост при бягане, Ефедрин или Кленбутерол в комбинасия с аспирин и кафе!! Ако е за еднократна употреба по добре ефедрина, клена действа с натрупване. Ако ти трябва ефедрин .... ЛС...
05.03.06
21:28
[quote author=“DOUBLE_B”]Ще ми експлодира ли сърцето ако ги съчета едедрина с кленбутерол-а
Всичко е въпрос на дозировка то и само от едното може да стане авария :twisted:
Ми с Клен-а вече съм на 2 сутрин и 2 вечер и почнах да усещам тежест в сърцето..незнам дали е от кленбутерола ама ..
05.03.06
21:35
не е от клена или поне не би трябвало да е! но вечер да пиеш клембутерол си е лудост ти спиш ли вобще?!?
05.03.06
21:39
[quote author=“DOUBLE_B”]Съмнявам се че има нещо от което се бяга по-бързо...скороста само с тренировки става...Мене ми трябва главно за издражливост да не чувствам умора...И както някой се изразиха “БОКЛУКА” който ше взема ...ще го взема еднократно няма да е нещо което ше го ползвам постоянно
Е ти ползвай амфетамина постояно и ще станеш кожа и кости :wink: но според мен е едно от най одачните решения
аз го пия не по късно от 6 ...но безсънието що годе не ми е толкова голям проблем ...а за сърцето сигурно може и да е от яйца щото ям доста и в повечето случай не отделям жълтъците
[quote author=“murinus”] Е ти ползвай амфетамина постояно и ще станеш кожа и кости :wink: но според мен е едно от най одачните решения
Може и да си прав за най-удачно в случая но още се двуомя между амф и ефедрин
05.03.06
22:18
[quote author=“DOUBLE_B”]... още се двуомя между амф и ефедрин
Еми двуумиш се му това дали се друсаш или да приемаш медикаменти!!! Амфетите те правят неадекватен, пречат на себеусещането, действат силно на настроенията, а и пи*ката ти се смалява (е не перманентно ама :evil: ) е и ефедрина си има отр страни ама място за сравнение няма!!!
[quote author=“murinus”] Е ти ползвай амфетамина постояно и ще станеш кожа и кости :wink: но според мен е едно от най одачните решения
А ти стига си ръсил глупости че ще объркаш някои!!! :roll:
06.03.06
07:50
Ваобще не говоря глупости,при продължителна употреба се развиват психози,губене на апетита,но да не реши някой че става за чистене :lol:
06.03.06
08:08
[quote author=“wwrree”]Ефедрина не може да е забранен като го има в енергийните напитки които са на свободна продажба!Иначе и аз търся не за редовно ползване а за да видя как ще ми подейства :wink:
Ефедрина съществува в допинг листата на повечетно страни в света вклучително и в България!
[quote author=“_VIP_”][quote author=“wwrree”]Ефедрина не може да е забранен като го има в енергийните напитки които са на свободна продажба!Иначе и аз търся не за редовно ползване а за да видя как ще ми подейства :wink:
Ефедрина съществува в допинг листата на повечетно страни в света вклучително и в България!
То и кленбутерола е в допинг листата, това означава ли че е забранен за продажба? - НЕ! :lol: Ефедрина е забранен, защото е прекурсор :wink: .
06.03.06
11:30
човека не пита дали е забранен за продажба, а дали е забранеи :wink:
за издръжливост:
15-20 мин. преди бягане
кофеин (на таблетки по 200 мг)
л-карнитин (1 г.)
декстроза (50гр).
ефералган кодеин (виж листовката)
кленбутерол е безсмислено да вземаш. Още по-малко в комбинация с ефедрин, защото може да бягаш за последно.
Гледай да си добре хидратиран, това не значи обачи нальокан с вода.
06.03.06
12:17
Ами аз доколкото знам те затова са забранили ефедрина,защото доста са си патили от него.