20.07.04
19:09
interesuva me shemata na cikul s bionabol + novadex karsil i protein i dali e dobro za letoto smisal ka4va li se ne6to i ima li opasnost ot stridi a i ako trqaa da se kombinira anabola s ko trqa za svedeniq visok sam 181 sm i teja 77 kg gledam da qm pone po 4-5 pati dnevno kat vkliu4vam i protein aa i o6te ne6to primerno za da zapazq efekta 4etoh za tribestana i shema na nego ako moje :)
предполагам че стриди=стрии
това можеш да го получиш от обикновен гейнер (протеин) па камоли от анаболни стероиди !
Стига да качиш достатъчно бързо мускулна маса..и стриите няма да закъснеят.
Питай в аптеката за препарати за стрии, бремнни жени, белези от изгаряне и такива неща и си готов.
21.07.04
10:30
брат не съм наи големиа специелист ама по добре тоа цикал го направи зимата заштото лиатото се качва доста по трудно.
но ако се пак си го решил безвасвратно почни с по 10 мелеграма на ден и на всеки 5 дена качваи с по 10 примерно
5 дена по 2 хапчета
5 дена по 4
5 дена по 6
и така докато стигнеш 5 по 10…след това тръгваш надоло
саветвам те като си на 50мг на ден да не ги надвешаваш заштото вече става упасно за черниа ти дроп.
нулвадекса го почни камсредата на цикала по една таблетка дневно
а карзила две-три седмеци преди краиа
и не прекалиаваи с астероидите брат ! :wink:
Темата беше почистена от СПАМ !!!
Точно с бионабол ли искаш да правиш цикъл?
Той е най-токсичния стероид!
Мислил ли си за инжекции мускулно?
Ако решиш, че може и на инжекции ще ти препоръчам Сустанон.
Биеш по 2 на седмица общо 2 месеца.
Горе долу е това.
П.С. Но спам ОР бан !
21.07.04
16:48
tsukero-spored men bionabola e edin mno efikasen steroid koito ako nesi go polzval 6ati dade mno golemi rezoltati samo4e spored men trq dago sa4etae6 s nqkoi injekcionen
I KONDIO tva za 50 mg deto vika6 4e nad 50mg 6a ima strani4ni efekti-kak moje taka da nadahvate mom4eto to toi ako nee zimal dosega steroidi ti na 50 mg bionabol nqma da znai6 zakvo sta vapros to nad 25-30mg zapo4vat strani4nite efekti pak na 50 neznam ama za seki e individualno nqkoi zimat i po 200 mg :lol:
awe nema zna4enie nekva himiq ako 6te i a se bodem ama da ne se bodem mnogo i 4esto
01.09.04
19:03
RICAR ... тва дето го е казал човака го видяхме ама ти нещо не се довърши...? :twisted: