boldenon + ?

Темата е заключена.

02.03.06
20:00

искам да кача прилично и съм се спрял на болденон, но се чудя с какво да го комбинирам. последният ми цикъл беше с метан и затова предпочитам да не го използвам сега.
ххххххххххххххххххххххххххххххххх - този цикъл излиза 215 лева.
въпроса е, че нандролон фенилпропионат няма от каде да си намеря, може ли да се замени с деканоат.
друг вариант е да комбинирам само болденон с по високи дози тестостерон. целта ми е да кача около 15 килограма.
давайте идеи, че съм зациклил. предпочитам да дам под 200 лева, но ако се наложи ...

За съжаление програмата която си дал се намира в сайт от който може да се направи поръчка за забранени медикаменти /което е в разрез с правилата на форума/. Поради тази причина поста ти беше променен. Намери друг начин да постнеш програмата! Това да не се повтаря!

head_hunter

02.03.06
20:34

Болденон+Тестостерон енантат, мисля че ще ти се отрази доста добре! Като дозировка мисля че по 500мг/седмица и за теста и за болденона ще свършат работа!

HR

03.03.06
01:54

И аз така мисля-с Тест става добре. Само дръж Болденонът 100 мг по-малко от Теста, т.е. 500 мг/седм Тест + 400 мг/сед Болденон

03.03.06
15:20

осем седмичен цикъл достатъчен ли ще е. и да правя ли някаква пирамида или направо 500 тест и 400 болденон за 8 седмици.

03.03.06
19:41

[quote author=“HomeBoy Recz”]И аз така мисля-с Тест става добре. Само дръж Болденонът 100 мг по-малко от Теста, т.е. 500 мг/седм Тест + 400 мг/сед Болденон

Мда, това е точно така!
8 седмици са малко! Болденона ще започне да се усеща яко чак към 4-тата! Мисля, че 10 седмици ще е най-добре - нито много малко, нито прекалено много!

04.03.06
17:15

ясно, но въпроса ми е как да структурирам цикъла:
седмица 1-10 500 тест.  400 бодленон
правят ли се пирамиди, примерно тест-а и той ли 10 седмици или се включва по-късно, това ме интересува.

04.03.06
21:14

Без пирамиди и без по-късни включвания!
Ако искаш по-малко странични ефекти прави по-чести инжекции - най-малко два пъти седмично :wink: ! Това ти го казвам от опит!

HR

04.03.06
21:37

Да, без пирамиди. Болденонът много хора не го ползват за нормална дължина цикли, защото общоприетото мнение е, че всичко под 12 седмици с него не си заслужава. Тежките зобачи правят цикли по 20 седмици с него, или пък са на химия целогодишно. Така че моят съвет е 12 седмици по 400 мг/сед и 12 седмици Тест по 500 мг/седм, без късни включвания. Ако 12 ти се трува много далго и те е шубе, по-добре замести Болденонът с Дека и прави 10 седмици с Тест, пак така : Дека по 400 мг, Тест по 500 мг без приамиди

05.03.06
09:44

абе не ме е страх да зобя 12 седмици, но излиза много пари, това ме притеснява. а иначе отдавна ми се иска да използвам дека. въпросът е кое от твете качва повече. као ще правя толко дълъг цикъл поне да се разцепя по-шевовете. пък и нали деката уж действа и като болкоуспокояващо. :D

HR

07.03.06
02:23

Ми давай с Деката тогава кво го мислиш, малко по-анаболна е от Болденона, но и по-ароматизира=повече вода. Но в комбинация с Тест както си го замислил, Деката е много по-добра от Боденонът, пий си маолко Нолва по време на цикъла, или още по-добре Аримидекс ако водата те притеснява.

BO

10.03.06
19:53

че нандролон фенилпропионат няма от каде да си намеря

Durabol e фениопропионат

10.03.06
21:34

отказвам се от този цикъл. оказа се, че е доста яка комбинация(прекалено даже). ще мешам метан с дека.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1