Пилешко

04.03.06
20:36

Значи днес отидох в фирмен магазин на “Градус” и пише пилешко и пилешки продукти влизам търся гърди и виждам.
:arrow: Пилешко филе с кост-гърди цена-4,90кг.
:arrow: Пилешко филе без кост цена-6,50.
Въпроса ми е кое е по-добро и изгодно от двете.
Мерси предварително.

04.03.06
20:47

ми то си е едно и също, само дето в в едното влиза и теглото на кокалите, а другото е чисто филе

04.03.06
21:26

[quote author=“SNC”]Значи днес отидох в фирмен магазин на “Градус” и пише пилешко и пилешки продукти влизам търся гърди и виждам.
Мерси предварително.

Като гледам и двете цени са не са изгодни. Аз си купувам пилешко филе без кост за 4.60 лв/кг. Е не съм от София ама съм сигурен че и ти  ще си намериш по евтино

04.03.06
22:38

[quote author=“SNC”]Значи днес отидох в фирмен магазин на “Градус” и пише пилешко и пилешки продукти влизам търся гърди и виждам.
Мерси предварително.

Скъпичко е ...аз в последно време забелязах че покрай причия грип  пилетата на грил от 6 кинта са паднали на 4-4,50

05.03.06
07:29

SNC скъпичко е това братле,като се има в предвид и сегашното положение с пилешкото.В МЕТРО излиза по-тънко.(лично мнение)

05.03.06
13:23

[quote author=“Ryu”]SNC скъпичко е това братле,като се има в предвид и сегашното положение с пилешкото.В МЕТРО излиза по-тънко.(лично мнение)

До Метро не ми се ходи доста далече е,но може да ходя иначе някъде другаде имали по-евтино в София. :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1