Megabolid??

KO

03.03.06
23:14

Чували ли сте за тази фирма? Каква е по народност и какви отзиви имате?

04.03.06
08:33

[quote author=“kokoesmrt”]Чували ли сте за тази фирма? Каква е по народност и какви отзиви имате?

Фирмата е чешка и хубавото, е че продуктите се намират на много тънки пари. Пил съм Egg Amino Plus, Creatine, Glutamine, HMB и BCAA. Имам много добри отзиви за тази фирма. Аз си ги намирах на следните цени: Egg Amino Plus 800 таблетки по 500 мг. за 30 лв. (пият се по 20-25 на ден), 1кг Креатин за 50 лв., 500гр. Глутамин - 35лв. Ако не се лъжа фирмата е под контрола на чешкото министерство на здравеопазването, а Чехия е в Евросъюза, което говори много :wink: . А и най-важното, че не са с българския мантелитет :lol:  :lol:  :lol:

04.03.06
10:51

[quote author=“AbSs”][quote author=“kokoesmrt”]Чували ли сте за тази фирма? Каква е по народност и какви отзиви имате?

Фирмата е чешка и хубавото, е че продуктите се намират на много тънки пари. Пил съм Egg Amino Plus, Creatine, Glutamine, HMB и BCAA. Имам много добри отзиви за тази фирма. Аз си ги намирах на следните цени: Egg Amino Plus 800 таблетки по 1050 мг. за 30 лв. (пият се по 20-25 на ден), 1кг Креатин за 50 лв., 500гр. Глутамин - 35лв. Ако не се лъжа фирмата е под контрола на чешкото министерство на здравеопазването, а Чехия е в Евросъюза, което говори много :wink: . А и най-важното, че не са с българския мантелитет :lol:  :lol:  :lol:

Къде пък им намери глутамина на толко тънка цена

04.03.06
10:57

[quote author=“Zealot”]Къде пък им намери глутамина на толко тънка цена

Ами взимам си ги от познат в Пловдив без надценка. В онлайин магазините мисля, че ги има не цена около 40 лв.

04.03.06
13:13

Можеш ли къде в Пловдив има тяхни продукти ?

04.03.06
16:39

Глутамина много евтин ми се вижда... на ОН 300грама 80лв. Не мога да дам толкова пари.
Доволен си от този на Мегаболид така ли

04.03.06
18:54

Глутамина на оптимум 300 грама е 70 лева

05.03.06
11:06

[quote author=“ShitHappen”]Можеш ли къде в Пловдив има тяхни продукти ?

Не ти разбрах въпроса :roll:

[quote author=“OuttaControl”]Доволен си от този на Мегаболид така ли

Ами взимал съм го заедно с креатина и аминокиселините им и определено си заслужава. Не знам какъв ефект очакваш само от него :roll:

05.03.06
13:31

Извинявам се , в бързането допуснах грешки .
Въпросът ми е : Можеш ли да ми кажеш откъде в Пловдив си взимаш продуктите ?

05.03.06
14:23

[quote author=“ShitHappen”]Извинявам се , в бързането допуснах грешки .
Въпросът ми е : Можеш ли да ми кажеш откъде в Пловдив си взимаш продуктите ?

Аз ги взимам от приятел, но можеш да ги намериш в СК “99” ул. Лейди Странфорд 4. На ЛС ще ти дам сайт, на който мисля, че цените са по-добри :lol: .

06.03.06
17:15

[quote author=“AbSs”][quote author=“ShitHappen”]Можеш ли къде в Пловдив има тяхни продукти ?

Не ти разбрах въпроса :roll:

[quote author=“OuttaControl”]Доволен си от този на Мегаболид така ли

Ами взимал съм го заедно с креатина и аминокиселините им и определено си заслужава. Не знам какъв ефект очакваш само от него :roll:

Защо реши, че ще разчитам само на него? Според мен ефекта ти е бил от креатина най-вече.

RE

07.03.06
01:04

Megabolid са една от чуждите фирми/Чехия/ с най -добра ценова политика.креатин 250 гр.за 20лв как ви се струва и то микронизиран.За качеството мисля ,че е доста по добро от БГ продуктите,но ще ви кажа скоро.

07.03.06
14:04

А в София каде ги има ?

07.03.06
17:12

незнам батка за софия .обаче в бургас освен ОН ,саитек и БГ боклуци няма нищо друго.тарсих амино 2700 на униварсал.няма никаде.отчаян сам.

07.03.06
21:53

[quote author=“AbSs”]На ЛС ще ти дам сайт, на който мисля, че цените са по-добри :lol: .

прати ми и на мен този саит плс

07.03.06
22:22

Значи пил съм от креатина им и не мога да кажа лоша дума за него
наистина добро съотношение качество/цена/грамаж
В скоро време ми се иска да пробвам и други тяхни продукти, но проблема е, че в моя град не се продават ...

07.03.06
22:54

Аминокиселините също са им супер, но наистина май трудно се намират продукти на тая фирма по специализираните магазини. На пръв поглед не вдъхват никакакво доверие с простичките им кутии и още по-простичките им етикети, при това само на чешки. А и с ниските си цени.. може би това е причината да не се продават...

Да добавя, че аминокиселините им са яйчни и се намират на цени около 35-40 лв (800*0,5=400гр.). Сравнени с Universal Egg Amino 1700 (250*1,7гр.= 425гр.)цената им е по-ниска с над 10-15 лева, за почти същото количество, като цената на Universal е от сайта им. Сещате се че като достигне до БГ става почти двойна...  Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:

П.п. С въпросния сайт нямам нищо общо - някой да не се направи на интересен :lol:.

08.03.06
13:28

http://www.geocities.com/spook_y_e/MASSBOLID.htm
човека е от Пловдив,нз да ли ще става и за другите градове

08.03.06
14:07

[quote author=“miro123”]http://www.geocities.com/spook_y_e/MASSBOLID.htm
човека е от Пловдив,нз да ли ще става и за другите градове

Е тва няква др фирма ли е МАССБОЛИД ??

RE

08.03.06
15:21

[quote author=“AbSs”]

Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:

Имат много продукти ,имат и суроватъчен и BCAA и др.,обаче май в БГ ги няма другите им продукти.Ето  саит:

http://www.megabolid.sk/produkty.htm

08.03.06
15:39

[quote author=“realityman”][quote author=“AbSs”]

Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:

Имат много продукти ,имат и суроватъчен и BCAA и др.,обаче май в БГ ги няма другите им продукти.Ето  саит:

http://www.megabolid.sk/produkty.htm

Аз гледах на http://www.megabolid.cz и нищо не можах да разбера  :lol:  :lol:  :lol:

08.03.06
16:33

Братчета много тънкана ми се вижда на този сайт.То суроватката няма и 12лв за 500 гр а яйчния е 9лв.Да не се окаже шмекер като нутрима. :?

08.03.06
16:42

[quote author=“Jay_C”]Братчета много тънкана ми се вижда на този сайт.То суроватката няма и 12лв за 500 гр а яйчния е 9лв.Да не се окаже шмекер като нутрима. :?

Massbolid ≠ Megabolid!

08.03.06
23:17

Момчета не се внасят други продукти освен креатин,глутамин,амино,л-карнитин,инозин,bcaa и hmb,защото крайната им цена е много дебела.Иначе от въпросния сайт можете да си ги вземете за цяла България и са и с етикети на бг.

RE

09.03.06
14:31

Нека който е пробвал нещо  на Мegabolid да даде повече информация за продуктите и какви са му отзивите,защото като цени са доста добри а и е Чешка което е някакв + за качеството.

10.03.06
10:26

kaжете нещо повече за кретина за гултамина че ако са добри веднага си зимам  :twisted:

11.03.06
08:30

[quote author=“Don_Korleone”]kaжете нещо повече за кретина за гултамина че ако са добри веднага си зимам  :twisted:

4-5 години ползвах аминокиселини само на MLO, но така се случи, че нямах пари и мой приятел ми донесе 1 кутия амино на Мегаболид за 28лв. (ноември 2004г. и тогава за пръв път чух, че има такава фирма) - дори се чудех дали да ги пия :lol: . Останах доволен и след това си купих и креатин, глутамин и ХМБ. Купи си и няма да съжаляваш :wink: .

11.03.06
23:52

еми вече си зех креатин на виедер(ако някои има отзиви за него да ми пише на лс) ама ше потарся из пазарджик ако намеря си зема гултамин на мегаболид

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1