03.03.06
23:14
Чували ли сте за тази фирма? Каква е по народност и какви отзиви имате?
Фирмата е чешка и хубавото, е че продуктите се намират на много тънки пари. Пил съм Egg Amino Plus, Creatine, Glutamine, HMB и BCAA. Имам много добри отзиви за тази фирма. Аз си ги намирах на следните цени: Egg Amino Plus 800 таблетки по 500 мг. за 30 лв. (пият се по 20-25 на ден), 1кг Креатин за 50 лв., 500гр. Глутамин - 35лв. Ако не се лъжа фирмата е под контрола на чешкото министерство на здравеопазването, а Чехия е в Евросъюза, което говори много :wink: . А и най-важното, че не са с българския мантелитет :lol: :lol: :lol:
Фирмата е чешка и хубавото, е че продуктите се намират на много тънки пари. Пил съм Egg Amino Plus, Creatine, Glutamine, HMB и BCAA. Имам много добри отзиви за тази фирма. Аз си ги намирах на следните цени: Egg Amino Plus 800 таблетки по 1050 мг. за 30 лв. (пият се по 20-25 на ден), 1кг Креатин за 50 лв., 500гр. Глутамин - 35лв. Ако не се лъжа фирмата е под контрола на чешкото министерство на здравеопазването, а Чехия е в Евросъюза, което говори много :wink: . А и най-важното, че не са с българския мантелитет :lol: :lol: :lol:
Къде пък им намери глутамина на толко тънка цена
Ами взимам си ги от познат в Пловдив без надценка. В онлайин магазините мисля, че ги има не цена около 40 лв.
04.03.06
13:13
Можеш ли къде в Пловдив има тяхни продукти ?
04.03.06
16:39
Глутамина много евтин ми се вижда... на ОН 300грама 80лв. Не мога да дам толкова пари.
Доволен си от този на Мегаболид така ли
Не ти разбрах въпроса :roll:
[quote author=“OuttaControl”]Доволен си от този на Мегаболид така ли
Ами взимал съм го заедно с креатина и аминокиселините им и определено си заслужава. Не знам какъв ефект очакваш само от него :roll:
05.03.06
13:31
Извинявам се , в бързането допуснах грешки .
Въпросът ми е : Можеш ли да ми кажеш откъде в Пловдив си взимаш продуктите ?
[quote author=“ShitHappen”]Извинявам се , в бързането допуснах грешки .
Въпросът ми е : Можеш ли да ми кажеш откъде в Пловдив си взимаш продуктите ?
Аз ги взимам от приятел, но можеш да ги намериш в СК “99” ул. Лейди Странфорд 4. На ЛС ще ти дам сайт, на който мисля, че цените са по-добри :lol: .
06.03.06
17:15
Не ти разбрах въпроса :roll:
[quote author=“OuttaControl”]Доволен си от този на Мегаболид така ли
Ами взимал съм го заедно с креатина и аминокиселините им и определено си заслужава. Не знам какъв ефект очакваш само от него :roll:
Защо реши, че ще разчитам само на него? Според мен ефекта ти е бил от креатина най-вече.
07.03.06
01:04
Megabolid са една от чуждите фирми/Чехия/ с най -добра ценова политика.креатин 250 гр.за 20лв как ви се струва и то микронизиран.За качеството мисля ,че е доста по добро от БГ продуктите,но ще ви кажа скоро.
незнам батка за софия .обаче в бургас освен ОН ,саитек и БГ боклуци няма нищо друго.тарсих амино 2700 на униварсал.няма никаде.отчаян сам.
07.03.06
21:53
прати ми и на мен този саит плс
Значи пил съм от креатина им и не мога да кажа лоша дума за него
наистина добро съотношение качество/цена/грамаж
В скоро време ми се иска да пробвам и други тяхни продукти, но проблема е, че в моя град не се продават ...
Аминокиселините също са им супер, но наистина май трудно се намират продукти на тая фирма по специализираните магазини. На пръв поглед не вдъхват никакакво доверие с простичките им кутии и още по-простичките им етикети, при това само на чешки. А и с ниските си цени.. може би това е причината да не се продават...
Да добавя, че аминокиселините им са яйчни и се намират на цени около 35-40 лв (800*0,5=400гр.). Сравнени с Universal Egg Amino 1700 (250*1,7гр.= 425гр.)цената им е по-ниска с над 10-15 лева, за почти същото количество, като цената на Universal е от сайта им. Сещате се че като достигне до БГ става почти двойна... Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:
П.п. С въпросния сайт нямам нищо общо - някой да не се направи на интересен :lol:.
http://www.geocities.com/spook_y_e/MASSBOLID.htm
човека е от Пловдив,нз да ли ще става и за другите градове
[quote author=“miro123”]http://www.geocities.com/spook_y_e/MASSBOLID.htm
човека е от Пловдив,нз да ли ще става и за другите градове
Е тва няква др фирма ли е МАССБОЛИД ??
08.03.06
15:21
[quote author=“AbSs”]
Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:
Имат много продукти ,имат и суроватъчен и BCAA и др.,обаче май в БГ ги няма другите им продукти.Ето саит:
http://www.megabolid.sk/produkty.htm
[quote author=“realityman”][quote author=“AbSs”]
Чудно ми е защо Мегаболид нямат протеини, гейнъри и т.н (или в БГ няма)? :roll:
Имат много продукти ,имат и суроватъчен и BCAA и др.,обаче май в БГ ги няма другите им продукти.Ето саит:
http://www.megabolid.sk/produkty.htm
Аз гледах на http://www.megabolid.cz и нищо не можах да разбера :lol: :lol: :lol:
Братчета много тънкана ми се вижда на този сайт.То суроватката няма и 12лв за 500 гр а яйчния е 9лв.Да не се окаже шмекер като нутрима. :?
Massbolid ≠ Megabolid!
Момчета не се внасят други продукти освен креатин,глутамин,амино,л-карнитин,инозин,bcaa и hmb,защото крайната им цена е много дебела.Иначе от въпросния сайт можете да си ги вземете за цяла България и са и с етикети на бг.
09.03.06
14:31
Нека който е пробвал нещо на Мegabolid да даде повече информация за продуктите и какви са му отзивите,защото като цени са доста добри а и е Чешка което е някакв + за качеството.
10.03.06
10:26
kaжете нещо повече за кретина за гултамина че ако са добри веднага си зимам :twisted:
4-5 години ползвах аминокиселини само на MLO, но така се случи, че нямах пари и мой приятел ми донесе 1 кутия амино на Мегаболид за 28лв. (ноември 2004г. и тогава за пръв път чух, че има такава фирма) - дори се чудех дали да ги пия :lol: . Останах доволен и след това си купих и креатин, глутамин и ХМБ. Купи си и няма да съжаляваш :wink: .
11.03.06
23:52
еми вече си зех креатин на виедер(ако някои има отзиви за него да ми пише на лс) ама ше потарся из пазарджик ако намеря си зема гултамин на мегаболид