04.03.06
01:27
Има ли шанс България да стане домакин на зимните олимпииски игри пре 2014г?Как смятате .Боровец,Банско,Пампорово.Имаме добри курорти,условия перфектни,персонал също.
Не. Освен природните дадености е нужно и силно лоби в МОК, а миналата година изключиха и единствения ни член. :wink:
няма шанс, а и според мен това е прекалено голяма лъжица за нашата уста. Нито имаме подходяща инфраструктура, нито добри обекти (с изключение на ски пистите).
05.03.06
17:06
Ще ни дадат пари и ние ще ги изпапаме вместо да ги вложим в проекта... нищо не става от адниминистрацията ни!
05.03.06
20:27
Лично на мен много ми се иска заштото аз ще участвам :D !
София,Банско или Боровец?!Тя рибата още е в морето,а ние сложихме тигана.Аз лично много се дразня на медийте,когато поставят така въпроса.Шанса да ни дадат тази Олимпиада никак не е голям,а те започнаха и да спорят къде да бъде.
Вътрешните конфликти са много, вътрешните лапачи и далавераджии също, МОК ще се изложи ако ни даде домакинство, или ако го даде контола да е 100 %-тов (на парите)
Иначе природата е супер, може да стане много добра олимпиада
05.03.06
23:04
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Вътрешните конфликти са много, вътрешните лапачи и далавераджии също, МОК ще се изложи ако ни даде домакинство, или ако го даде контола да е 100 %-тов (на парите)
Иначе природата е супер, може да стане много добра олимпиада
Точно това имах предвид. Даже си мислех за твоя подпис :wink: