Юниверсал Анимал серия

03.03.06
01:49

Значи, аз съм на 18, тренирам от 8 месеца. Първите 6 месеца тренирах в нас (имам лежанка с тежести) и почти не качих килограми в упражненията, но през последните 2 месеца ходя на фитнес и вече правя с повече. За 8 месеца качих 10 кила и вече съм 75(181 см съм) . Намислил съм да си взема продукт от анимал серията на универсал, посъветвайте ме кой плс.

Тези продукти са много скъпи за България и мисля не достатъчно добри за да си оправдаят цената. За Бърнъра хубави неща се чуват, даже ще го вземам тия месеци, но другите продукти .. Пак-а са витамини за 90 лева ... абсурдно! М-Стакът сме го пробвали няколко човека и един доволен няма. Стакът с прохормоните vanisher го хвали, но той не е напълно безвреден и е рано още за него.

За тази сума можеш да вземеш качествен протеин или гейнър. Ако смесиш с амино и креатин например може да получих удивителен ефект  :wink:

03.03.06
12:13

ще ми препоръчаш ли една такава “смеска” плс
просто искам вече да е изпитано  :!:

само 1 молба, да е максимално безвредно! Ограничил съм се от употребата на креатин заради слаби бъбреци. Наскоро имах проблеми и с черния дроб ( не е от алкохол :) )

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

Да приемем, че сумата е 116 лева (колкото е един стак)

Scitec Protein Delite - 920 гр. - 54 лева (вкус кисело мляко ягода е мн як!)
325 таблетки Аминокиселини Дженесис - 42 лева
150 грама креатин Оптимум Нутришън - 20 лева

54+42+20=116 лева

Протеинът ще ти стигне за 33 дена, ако вземаш по един път.
Аминото ще ти стигне за 37 дена (9 хапа на ден по етикет).
5 дена зареждаш с по 5 гр. преди и след тренировка - първите 5 дена - 50 грама. Останалите 100 - всеки ден след трен по 5 гр. ти осигуряват още 20 дена. Значи креатинът ще ти стигне за около 25 дена (ако правиш зареждане).

Това според мен е много по-добър вариант.

Има и втори, но той е с гейнър. Ако те интересува много кажи, ще измисля нещо.

03.03.06
13:21

а как стои въпроса с вредата за организма, не съм много на ясно в тази насока но не искам да си повредя нещо

[quote author=“HoBaKa”]а как стои въпроса с вредата за организма, не съм много на ясно в тази насока но не искам да си повредя нещо

Не бих ти препоръчал нещо вредно. Горните неща са абсолютно безвредни и ненатоварват организма.
Сега видях, че не искаш да пиеш креатин - ами тогава можеш да го изключиш, но резултатите ще са занижени.

03.03.06
13:30

добре, благодаря ти много, ще ти пиша за евентуални резултати  :wink:

SE

03.03.06
16:07

[quote author=“manson”]Да приемем, че сумата е 116 лева (колкото е един стак)

Scitec Protein Delite - 920 гр. - 54 лева (вкус кисело мляко ягода е мн як!)
325 таблетки Аминокиселини Дженесис - 42 лева
150 грама креатин Оптимум Нутришън - 20 лева

54+42+20=116 лева

Протеинът ще ти стигне за 33 дена, ако вземаш по един път.
Аминото ще ти стигне за 37 дена (9 хапа на ден по етикет).
5 дена зареждаш с по 5 гр. преди и след тренировка - първите 5 дена - 50 грама. Останалите 100 - всеки ден след трен по 5 гр. ти осигуряват още 20 дена. Значи креатинът ще ти стигне за около 25 дена (ако правиш зареждане).

Това според мен е много по-добър вариант.

Има и втори, но той е с гейнър. Ако те интересува много кажи, ще измисля нещо.

това маже би е най добрия вариан за даването на тия пари за добавки най-добро качество ,така че ако ти се дават поста на manson ще ти бъде от полза

05.03.06
14:26

Може ли да се заменят аминото с л глутамин, и ако да по добър ли ще е ефектът?

Ако например се използва SUPER MASS 3100 на Universal + Creatin monohidrat (може би пак на Universal) както и L-glutamin (тук вече се колебая на коя фирма?) ще има ли добър ефект, като целта е нарастване на мускулната маса и силата.

05.03.06
17:19

Значи ето моите наблюдения:

Анимал Пак - Нищо повече от прехвален ПАК от мултивитамини и аминокиселини
Анимал М-Стак - 2 ма приятлеи са го ползвали с 0лев ефект.
Анимал Стак - Един приятел го е приемал 2 пъти. Първия път качи 7кг, вторият 3-4.
Стак 2 - няма наблюдения.

Единственото, което бих пробвал от серията е СТАКа. (Той обаче е с прохормони и както някой вече каза не е абсолютно безвреден). Това, което ме спира е че го има само в БГ и е 115лв. Докато другите мога да си ги набавя за 80тина ЛВ с поръчка онлайн.
Ако го намеря и него за 80лв ще го пробвам веднага :)

05.03.06
18:09

Мен ми е интересно, прохормоните от СТАК-а какви странични ефекти могат да ни докарат? Може ли да създадат проблеми с хормоналния баланс, особенно при по-младите (като при мен, на 18 години)?

AN

05.03.06
19:35

еми могат разбира се, всички странични ефекти от стероидите може да се проявят, обаче вероятността е много по-малка. А за НоВаКа да кажя, че общо взето всички разтворими добавки, както и таблетките товарят допълнително бъбреците, като разбира се това става в малка степен. Така че щом са ти слаби гледай да пиеш много вода когато си на добавки.

off: Vanisher, твоя човек дето е взимал Стак само това ли е пил или и нещо друго, защото 7 кг са страшен ефект и ме заинтересува

06.03.06
03:00

Мисля, че само СТАКА. На 1700КМ ми е иначе бих го питал :)
От 63 беше станал за 21 дена 70кг.

Аз съм взимал и взимам ДХЕА и не съм имал рпоблеми с хормоналния баланс (изследвал съм се), но си е хазарт.
Аз ако сбера малко парици бих си купил.

06.03.06
03:20

Заинтересува ме тая тема, и крайна сметка кое е по-оферта за ММ
анимал стак ,анимал стак 2 или м-стак ?

[quote author=“murdera”]Заинтересува ме тая тема, и крайна сметка кое е по-оферта за ММ
анимал стак ,анимал стак 2 или м-стак ?

М-стак е пълен боклук. От другите две едното е с прохормони, другото не.

Едит: Ето кое за какво е http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=88&section=packs

06.03.06
13:23

Стак 2 го дават за сила и издържливост
Стака е за ММ но е спрохормони
М-Стака го дават за ММ ама за нищо не става

06.03.06
14:03

ясно,мм за сметка на прохормни  :lol:

пс.Може ли някой на кратко да обясни тоз прохормон какво прави и колко вреди и дали си струва жертвата?>

06.03.06
19:12

чети в нета за:
DHEA (Dehydroepiandrosterone)
Andostenedione
Общо взето имат страничните ефекти на стероидите но са по слабо изявени

06.03.06
19:36

ок мерси а поне като имат стр. ефекти като стероидите имат ли анаболен ефект?

[quote author=“murdera”]ок мерси а поне като имат стр. ефекти като стероидите имат ли анаболен ефект?

Да, но също по-слаб. Просто казано са като стероидите, но са по-слаби.

AN

06.03.06
21:13

21 дни са доста малко в сравнение със стероидните цикли... Имам един важен въпрос - “запушват” ли се рецепторите от стака?

06.03.06
22:09

Само с две думи ще отбележа-про хормоните ги измислиха за да се назобиш легално в щатите :wink:
С добър подбор на хр, добавки като комбинация от креатин,глутамин и протеин може да качиш и 3-4кг. но ще ти останат 3 ако си ги подържаш с пиене редовно на протеин.А от това качваш 7-8 и после си отиват 5-6 няма логика.Не бързайте за никъде,не е толкоз важно да си голям и силен а в кревата пълен слабак.Одобрявам единствено ползването на стероиди ако се състезавате иначе пари и здраве на вятъра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1