JC Supper Gain

28.02.06
10:22

Мисля да си взема протеин на JC Supper Gain 3kg . Искам да ви попитам дали си заслужава и по важното - дали е добър?

AL

28.02.06
11:42

34 лева ли струва ? ако е той да ти кажа че съдържанието му е: СЪСТАВ: Суроватъчен и соев протеинов концентрат, малтодекстрин, декстроза, натурални аромати и подсладители.Той и затова е ефтин захар и соя :)Ама като се замисля не че другите гейнъри са по добре и те съдържат същотот ама америкаските слагат и по нещо допулнително някои витаминче .. или креатин малко или глутамин и са безбожно скъпи за нас българите.Според мен ще ти свърши същата работа като другите пии си го по 150 гр.Поне е ефтин.Ако греша поправете ме.

28.02.06
21:33

Точно че не съм запознат с този продукт и затова попитах. В този магазин където се продава ми казаха че е добър /и бил за покачване на маса :roll: /.
Едни други мой приятели също ми казаха че си заслужава, но все пак да попитам - от много АКЪЛ глава не боли :lol:

AL

02.03.06
22:25

я кажете какво мислите за гейнъра на JC ULTIMAT WHEY GAINER.. Няма ли някои който го е пил?

05.03.06
20:14

Според мен явно много малко хора в БГ използват продуктите на тази фирма и поради тази причина никой неможе да даде точна оценка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1