Препоръчайте ми диета

XL

21.07.04
22:49

Здравейте :)
започвам направо по темата ...
Значи на 20 г. съм ,вдигах сериозно допредi 1 година, после спрях поради лични проблеми,та... като спрях да блъскам бях към 65-66 кг (т’ва беше пролета на миналата година и за т’ва време досега съм към 56-57 кг ,което е направо отвратително!).Бях го ударил доста на живот и позанемарих fitnesec-a :)
Та сега от август почвам активно ,без да спирам вече ,пред нас точно вдигнаха една фитнес заличка (т.е. няма да излезна от там сигурно вече ,понеже старата беше на 45 мин. път от нас ,а т’ва пътуване се пак скапва :)
Исках да Ви помоля за съвети ,за примерна диета и как да започна тренировките с какво хранене,понеже на мен това ми е най-трудната част.Какво да хапвам сутрин ,преди обед ,след обед (на обяд ) ,вечер ,преди лягане и т.н.
Смятам да отделя към 400 кинта , ей така за допълнителни добавки ,натурални разбира се ,които вие бихте ми препоръчали за човек като мен......
Не е нужно да споменавам може би ,че изключително трудно качвам телесна маса..Може би някои от Вас са били хърби като мен ,но са успели да преодолеят тоя “момент” :))

Благодаря предварително на тези ,които ще се отзоват по темата :)

П.С. Ако е нужна допълнителна информация ,насреща съм!

21.07.04
22:54

Започни оттук
Добре е да прочетеш целия раздел хранене.

XL

22.07.04
00:10

Mr. Muskul ,
Да ,това е основата ,но имах предвид всеки да каже конкретно мнение ,препоръка и т.н. :)
Някакъв по-индивидуален съвет,ако мога така да се изразя ...

22.07.04
00:19

Ми направи си хранителен режим на базата на информацията оттам.
После ще ти кажем какво да промениш и си готов :)
ПП Ако незнаеш как да си направиш режим разгледай из форума има хиляди диети, схеми, всичко.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1