18.11.17
15:40
Здравейте,
Ще се радвам да получа съвети от вас във връзка с избора ми на подходящи хранителни добавки.
На 22 години съм висока 170 и тежа 57кг. Започнах фитнес преди 2 месеца когато бях около 60кг, след известен застой в тренировките. Отдавна не бях ходила на фитнес, последните години предпочитах тренировки със собствена тежест и в домашни условия. Сега тренирам 4 пъти в седмицата (като много ми се иска да нарасне този брой.). Храня се сравнително балансирано, като наблягам на протеиновите храни. Основните ми цели са да намаля мазнините, да стегна тялото си и да повиша издръжливост, сила и енергията си през деня, тъй като ежедневието ми е натоварено и трябва да съм в кондиция през целия ден .
Не съм начинаеща в спорта, от дете тренирам и имам добре развита обща физическа култура.
Проблемът ми е, че тялото ми не успява да свикне с тази натовареност, и продължавам да страдам от тежки мускулни трески, липса на всякаква енергия и покрай всичко това имунитета ми спадна доста. Целия този разход на енергия се опитвам да наваксам с богати на хранителни вещества менюта, но очевидно не е достатъчно, а и често така стигам до преяждане, което изобщо не искам да се случва.
Търся подходящи добавки, които да ме възстановят след тренировка, да ми помогнат за намаляване на мазнините и апетита и да ме държат енергична през деня.
*Важно е да отбележа, че имам ниско кръвно, което най - много ме спира при избора.
*Предпочитам по-натурални продукти.
*Към момента бих отделила около 130лв за някаква първоначална покупка, но не повече от 150лв.
Моля за съвет, надявам се да съм била изчерпателна в обяснението си, за да получа адекватен отговор.