Моля за насоки

23.11.17
21:13

Хора, моля ви за да ми дадете някакви дъвети и насоки... Момиче на 18 години съм 170 висока 53 кг. От месец тренирам редовно 5 пъти в седмицата: 3 дни силови+кардио и 2 дни кардио+корем, спазвам режим за топене на мазнини (не е изготвен специално за мен просто намалих въглехидратите и мазнините и наблегнах на протеините). Дотук добре стопих доста, но мазнинките по корема и паласките не са изчезнали напълно... дупето ми напълно изчезна и преди небеше кой знае какво, но сега...няма го. Дайте ми някякви насоки как да се храня и да тренирам за да изчистя последните мазнинки по корема и да натрупам малко мускулна маса и да оформя хубаво изпъкнало дупе.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.11.17 06:33.

23.11.17
21:19

Какви упражнения правиш за краката и дупето ? И за цялото тялото въобще ?

Здравей!

Опиши подробно как тренираш (и по-конкретно силовите тренировки) и сподели менюто си за последните 2-3 дни.

Колкото до мазнините, които очевидно явно те дразнят - хей, едва от месец тренираш и си направила промени в храненето. Имай търпение. Нещата не стават за една нощ. 🙂

23.11.17
21:56

Първата ви силова се състои от: дърпане на скрипец в подхват, бутане на гладиатор, предно и задно бедро, кик бек, клекове и хипер ексензии всичко 3×5. Втората: гребане с дъмбел,кофички, клекове, навеждане с лост, раменни преси, разгъване зад врат, търкаляне на топка - 3×15 и третата😄ърпане на скрипец в подхват, флайс, напади, мъртва тяга, въртолет, кик бек, клекове пак 3×15. След всяка силова поне 15 мин на пътеката. А относно храненето всяка седмица имам зареждащ ден, защото иначе в един момент ми става зле и се чувствам много отпаднало...

ДЕ

23.11.17
22:06

Клекове, тяга, раменна преса, гребане, кофи........браво бре, Теди-ти направо къртиш 😀

23.11.17
22:18

В смисъл? 😂

Bart Simpson

23.11.17
22:30

казано от Tedi Hristova на 23.11.17, 22:18:

В смисъл?

Ами, Дидо има предвид, че къртиш мивки, бетон, плочки.

ДЕ

23.11.17
23:31

Ха, ха ☺
Имам предвид, че става дума за серизно трениране и то от начинаеща, ако изпълнява изброените упражнения по предназначение и със съответната подходяща тежест. А пък и кофи дамите рядко правят. Та общо взето, браво-това исках да кажа.
То пък има ли някой, дето да не знае зтачението на тоя често употребяван термин “кърти” в другият му смисъл, влаган разговорно през последните години ☺

Мнението беше редактирано от Деян на 23.11.17 23:56.

24.11.17
18:04

Брагодаря ☺

И тягата ли правиш в 15 повторения? Клековете в по 5 повторения с каква тежест са? Колко още повторения би могла да направиш след 5-тото - можеш ли да прецениш?

24.11.17
23:02

Всички упражнения правя 3×15. Клековете ги правя с лост с по един диск 2.5 от двете страни.

За това, което искаш да постигнеш с дупето си е добре да слагаш по-предизвикателни тежести (без компромис с техниката, разбира се).
- намали броя повторения
- увеличи тежестта
- имай търпение и бъди постоянна; както казах - едва от месец тренираш

Упражненията, които е добре да бъдат в основата на тренировките ти (по направление “дупе”): клекове, тяга, румънска тяга, хип тръст, български клек

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1