01.03.06
19:45
Напосима като метана ли е?
като него ли вреди:)?
трябва ми нещо на хапчета защото мразя иглите,въпреки че знам че инжекционо организмът ще усвои по-добре това което взема;)
та ми траа нещо на хаПОве и да не са някви луди суми:)
напосимът е румънски “метан”, т.е. също толкова вреден. Съдържат едно и също вечество, и да има разлики, те са нищожни.
01.03.06
22:06
а вярно ли е че с метана траябва да се приема мед...шото се усвоява по-добре....така ми казаха....
[quote author=“kakvo_stana…”]а вярно ли е че с метана траябва да се приема мед...шото се усвоява по-добре....така ми казаха....
Е точно такова нещо не бях чувал...
Метана си е маетан разгражда си се в ч. дроб, а вече рецепторите ти колко са “чисти” е друг въпрос
03.03.06
19:50
[quote author=“SGK”]напосимът е румънски “метан”, т.е. също толкова вреден. Съдържат едно и също вечество, и да има разлики, те са нищожни.
...а кое е по-доброто...
04.03.06
12:43
По-доброто е това ,което съдържа толкова метандиенон, колкото е обявено на опаковката.Това за медта като пчелен продукт се отнася най-вероятно за креатина.
04.03.06
18:08
да за креатина знам 4е треа да се приема с прости въглехидрати...шото се усвоява по-добре....и шото задържа вода...и метана така...и затова си помислих че и при него е така....и затва попитах....нали все пак за тва сте вие....:-)а за djjorjio_astor…то и креатина отива в черния дроб.....или съм в грешка....но се приема с прости въглехидрати....обясни ми ако греша....
креатина отива в бъбрека ;)
Напосим или метан, са си две търговски наименования на един и същи продукт - метанец! И двете са толкова токсични, и затова се приемат хепарпротектори
[quote author=“samo_Botev”]Напосима като метана ли е?
като него ли вреди:)?
трябва ми нещо на хапчета защото мразя иглите,въпреки че знам че инжекционо организмът ще усвои по-добре това което взема;)
та ми траа нещо на хаПОве и да не са някви луди суми:)
възраст?
кг?
стаж в залата?
цел?
05.03.06
17:43
[quote author=”Питона”]креатина отива в бъбрека ;)
Напосим или метан, са си две търговски наименования на един и същи продукт - метанец! И двете са толкова токсични, и затова се приемат хепарпротектори
аха...ок...а карзил ли да си взема...пия метана вече 2 седмици...цикъла иначе е следния:1 седмица-4..после по седмици....6 ...8…8…..6…..4…..2…..за такъв цикъл нуйно ли е да си зимам протектор за черния дроб....и как да го пия...?
браво бе, почнал си цикъл от 2 седмици, а не знаеш как и какви протектори да вземаш...нямам думи.
Вземи си Карзил и прочети листовката как да го пиеш.
06.03.06
19:31
как да го пия..до края на цикъла и малко след тва .....?шото не вервам там да пише ако зимате по еди колко си хапчета пиите толко хапчета карзил и такива работи....(-_-)а и сигурно зависи какво зобиш....ако някой е бил или е на метан...нека напише горе долу колко да пия каразила....10х