Помощ за начинаещ

05.12.17
21:30

Здравейте, преди 3 дена започнах с фитнес. Въпросът ми е мога ли да направя релефно тяло без добавки, а само с нормална храна, тъй като нямам финансова възможност да купувам добавките всеки месец ?  Тежа 65кг, 1.80м 15 години

Да.
Категорично.

ДЕ

05.12.17
21:44

казано от Krasimir Georgiev на 05.12.17, 21:30:

Въпросът ми е мога ли да направя релефно тяло без добавки, ..........  Тежа 65кг, 1.80м 15 години

И какво точно ще орелефиш при тези параметри 😀 Орелефяване значи да намаляваш процента на мазнините от тялото, та все повече да се очертаят мускулите. Първо ги поувеличи малко тез мускули.
Иначе Кольо ти е отговорил принципно и напълно точно, че естествено може без добавки. Спазваш определен начин на хранене, спортуваш и така. Всичко е ок, ако изключим идеята ти, евентуално от тук натам да искаш да сваляш мазнини, без да имаш за цел и покачване поне малко на мускулна маса. Но ти си знаеш!

05.12.17
22:04

Нали в процеса на трениране се натрупва маса,ясно ми е че при тези съотношения на ръст-килограми няма как.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1