Момчета вижте какво прочетох...

JU

01.03.06
23:37

намерих следния пост,доста тревожен!!!какво мислите по въпроса?

Заглавие: Историята на Едни масови мошеници
Моля ви прочетете и предайте това послание на приятелите си или колегите в залата! Четете внимателно, струва си до последната запетая... .
Така приятели няма да бъда многословен но трудно мога да вместя в няколко реда буйния гняв който ме обхвана прочитайки вече доказани данни от изследване. Изглежда че масовата манипулация на потребителя завзема вече далеч по-върховни фронтове. През лъжата до измамата и всичките и разновидностти. И това не е едно от нещата за който всички разбират а никой не си дава сметка. ФАКТА че Българина се тъпче с некачествени храни всеки ден-цял ден е достатъчно показание за ниската степен на прозрачност и
“сертифициран” контрол на производствените процеси. Сега искам да ви дам историята на едни МРЪСНИЦИ които манипулират на пазара десетки хиляди млади и амбицирани билдъри като мен които вече няколко години имат наглостта да злоупотребяват с предоставените им права. Наглостта среща действеителността и там става сцена на такива глобални изцепки засягащи цялото и общностното а не отделното. Нека продължа
Историята е на РЕНОМИРАНАТА марка Нутрим (Nutrim)Nutrim
които налагат на пазара си капани с техните стоки за неопитни и незапознати потребители. Е момчета и момичета конспирацията е разкрита и завесата се вдига официално!
Теория: Млечно яйчния протеин е изключителен суплемент който се слави с завишено процентно съдържание на белтък. В Продукта
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60
PRO 90 GOLD Nutrim най-нагло изгравират с голям фонт цифрите 90% СЪДЪРЖАНИЕ НА Млечно-Яйчна съставка.
90грама млечно-яйчен белтък за 100грама.
Да ама не!
Много билдъри закърняха и изхвърляха сума пари по закупуването на лъскавите опаковки на фирмата и техните типични маркетингови стратегии.
Една дружина Пионери от форума на BB-Team решиха да помогнат с дръпването на завеската като изпратиха на независима комисия от ХЕИ в състав който не беше информиран за името на продукта. 400 грама протеин бяха изсипани в буркан и маршрутизирани в техните лаборатории за изследване на средното съдържание на белтък за 100 грама.
Резултатите изискваха своята жертва и сега това нямаше да се пише ако те не бяха дали от джоба си за което всички трябва да сме им признателни.
Резултатите 1:1 копие заверка с печат от ХЕИ можете да видите тук :
http://bgphoto.net/photos/15205/o632768121655781250.jpg
Искам да подчертая че ако това беше нормална страна с нормалните закони за качество нямаше изобщо да се налага един кюп разгневени до побъркване спортуващи да търсят истината с цената на всичко. Подяволите финансите, но вижте снимката колкото и мудно да ви я отвори. Подяволите жалките им задници но това е мошеничество от първа ръка и аргументите са достатъчно ясни и показателни. Българина е свикнал с манипулациите и това надявам се да насочи средностатистическия спортист към малката и универсална истина :
Българските суплементи не струват пукната пара!
Подяволите трупането на състояния с цената на такива измами. Подяволите човека отговорен за това. Подяволите Комисията за Следене на Качеството.
Сега след като на всички е ясно мисля че извода е повече от ясен :
ПРОДУКТИТЕ НА НУТРИМ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!
Дано сбъркват опаковките и пакетират погрешно.
Други аргументи няма да ги спасят а за момента има няколко дела които изчакват своето време. Скоро ще им се даде старт и Нутрим ще остане без разрешително.
Благодаря за вниманието приятели и се надявам да съм ви бил полезен.

П.С. И след прочетеното...направо се разочаровах,а мислех в петък да си купувам Л-карнитин на Нутрим!!!ужас!!!

02.03.06
00:26

Бааааххти..подозирах ги тези мошенници...а им ползвам продуктите от 1996г..още като се пръкнаха.Сега пя ВПИ и мисля че е добър..дано поне цената от 33кинта за кило..да е няква гаранция за качество

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

[quote author=“July_morning”]намерих следния пост,доста тревожен!!!какво мислите по въпроса?

Заглавие: Историята на Едни масови мошеници
Моля ви прочетете и предайте това послание на приятелите си или колегите в залата! Четете внимателно, струва си до последната запетая... .
Така приятели няма да бъда многословен но трудно мога да вместя в няколко реда буйния гняв който ме обхвана прочитайки вече доказани данни от изследване. Изглежда че масовата манипулация на потребителя завзема вече далеч по-върховни фронтове. През лъжата до измамата и всичките и разновидностти. И това не е едно от нещата за който всички разбират а никой не си дава сметка. ФАКТА че Българина се тъпче с некачествени храни всеки ден-цял ден е достатъчно показание за ниската степен на прозрачност и
“сертифициран” контрол на производствените процеси. Сега искам да ви дам историята на едни МРЪСНИЦИ които манипулират на пазара десетки хиляди млади и амбицирани билдъри като мен които вече няколко години имат наглостта да злоупотребяват с предоставените им права. Наглостта среща действеителността и там става сцена на такива глобални изцепки засягащи цялото и общностното а не отделното. Нека продължа
Историята е на РЕНОМИРАНАТА марка Нутрим (Nutrim)Nutrim
които налагат на пазара си капани с техните стоки за неопитни и незапознати потребители. Е момчета и момичета конспирацията е разкрита и завесата се вдига официално!
Теория: Млечно яйчния протеин е изключителен суплемент който се слави с завишено процентно съдържание на белтък. В Продукта
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60
PRO 90 GOLD Nutrim най-нагло изгравират с голям фонт цифрите 90% СЪДЪРЖАНИЕ НА Млечно-Яйчна съставка.
90грама млечно-яйчен белтък за 100грама.
Да ама не!
Много билдъри закърняха и изхвърляха сума пари по закупуването на лъскавите опаковки на фирмата и техните типични маркетингови стратегии.
Една дружина Пионери от форума на BB-Team решиха да помогнат с дръпването на завеската като изпратиха на независима комисия от ХЕИ в състав който не беше информиран за името на продукта. 400 грама протеин бяха изсипани в буркан и маршрутизирани в техните лаборатории за изследване на средното съдържание на белтък за 100 грама.
Резултатите изискваха своята жертва и сега това нямаше да се пише ако те не бяха дали от джоба си за което всички трябва да сме им признателни.
Резултатите 1:1 копие заверка с печат от ХЕИ можете да видите тук :
http://bgphoto.net/photos/15205/o632768121655781250.jpg
Искам да подчертая че ако това беше нормална страна с нормалните закони за качество нямаше изобщо да се налага един кюп разгневени до побъркване спортуващи да търсят истината с цената на всичко. Подяволите финансите, но вижте снимката колкото и мудно да ви я отвори. Подяволите жалките им задници но това е мошеничество от първа ръка и аргументите са достатъчно ясни и показателни. Българина е свикнал с манипулациите и това надявам се да насочи средностатистическия спортист към малката и универсална истина :
Българските суплементи не струват пукната пара!
Подяволите трупането на състояния с цената на такива измами. Подяволите човека отговорен за това. Подяволите Комисията за Следене на Качеството.
Сега след като на всички е ясно мисля че извода е повече от ясен :
ПРОДУКТИТЕ НА НУТРИМ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!
Дано сбъркват опаковките и пакетират погрешно.
Други аргументи няма да ги спасят а за момента има няколко дела които изчакват своето време. Скоро ще им се даде старт и Нутрим ще остане без разрешително.
Благодаря за вниманието приятели и се надявам да съм ви бил полезен.

П.С. И след прочетеното...направо се разочаровах,а мислех в петък да си купувам Л-карнитин на Нутрим!!!ужас!!!

:shock:  :shock:  :x

02.03.06
22:36

Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте

03.03.06
21:57

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте

Ми то най-вероятно повечето продукти са им боклуци.

03.03.06
22:28

[quote author=“SNC”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте

Ми то най-вероятно повечето продукти са им боклуци.

Ми щом не им пречи да лъжат за точно съдържание за един продукт какво ли им пречи да лъжат и за останалите...въпреки че имаше около мен и доволни хора от НУТРИМ но явно само от цената май са биле доволни

03.03.06
22:33

Аз например не бих се наел да нвърдя, че всичките им продукти са боклуци, все пак кой знае за другите, ама поне е логично да е така. Интересното е, че някой е сложил линк към темата във форума им, с молба за коментар, ето го отговора:
    “Това са поредните атаки към фирмата от ” някои доброжелатели “. Всичко е борба за пазар, и съм сигурен че целия този скандал е предизвикан от някои други конкурентни фирми. Може да доидете до офиса и да вземем една опаковка Про Голд 90 и да отидем да я изследваме, за да видите какъв ще е резултата в деиствителност! И искам да попитам защо се занимавате само с нашата фирма а не изследвате някои други фирми, да не назовавам имена. Лично според мен това е поредния опит да бъде подлята вода на Нутрим.”

При което пиша на MoDeRaToR NuTRiM, че няма да отида до офиса им да ми даде кутия с ПРО ГОЛД, защото не знам каква кутия ще ми даде,  но веднага съм съгласен с техен упълномощен представител, да вземем една кутия от произволно избран магазин и занесем по една проба в ХЕИ и в една частна лаборатория. И резултатите ако не да са същите, то поне да се доближават до изнесеното инфо на етикета, да ме съдят за уронване на престиж, нанесени загуби и к`вото си искат, но ако са като нашите, да се извинят публично!!

Познайте какво стана!!  Постът ми беше изтрит! Пак писах, пак беше изтрит. Без отговор. Какво да говорим!
http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=666

03.03.06
22:37

Така имам един приятел който тренира от 6 години и още от тогава ползва продукти на нутрим.Почти през цялото време е пил Про голд 90.От 1 година и нещо пие Пюр Уей и креатин и липозан и какво ли не и е просто уникален.Не спазва някакъв уникален хранителен режим.Сега незнам дали е от гена или от храната която приема,но според мене без добавките нямаше да е това което е сега.Според мене е прекалено пресилено да отписваме цялата фирма,заради един продукт.Съща така искам да кажа,че Про голда е протейн от нисък клас.За тази цена такова качество.Имам много приятели дето използват креатина на Нутрим и твърдят,че е едни от най-добрите на БГ пазара,ако не и най-добрия  :)
Не защитавам нутрим нито ми е притрябвало да го правя,но просто ми е много чудно всичките им продукти да са боклуци.

03.03.06
23:11

[quote author=“Neo”]
    Познайте какво стана!!  Постът ми беше изтрит! Пак писах, пак беше изтрит. Без отговор. Какво да говорим!

Половин час по-късно: пак писах, пак ми изтриха поста.  8)
Вече започвам да се забавлявам... :D

03.03.06
23:15

хахахаха еми явно за да ти трият поста не им е много чиста работата ама дано се поучат..и да си стегнат продуктите...

04.03.06
11:46

[quote author=“DOUBLE_B”]хахахаха еми явно за да ти трият поста не им е много чиста работата ама дано се поучат..и да си стегнат продуктите...

Ако си стегнат продуктите няма да са на тази печалба, на която са до сега.

[quote author=“Neo”][quote author=“Neo”]

Ам да ама ако напишем 20 човека по един пост може да ни забележат :))

Дайте едно примерно текстче да го пейстнем по един път

GU

04.03.06
13:24

[quote author=“Neo”][quote author=“Neo”]

Да ве верно и аз видях поста ти преди ден два а сега наистина го няма. От Нутрим стават смешни. По този начин просто затвърждават мнението, че стоката им е некачествена. Дали обаче тази информация стига до висшето ръководство на фирмата им или само модератор на форума им знае че ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ?
Тук на страница 7 може да забележите въпросната личност която ни цензурира постовете в техния форум но не му се сърдете това му е работата на младежа - http://nutrim-bg.com/review/Review-013-net.pdf

04.03.06
18:37

Трябваше да отричат до последно, не да трият постове.. :idea:
Поне знам, че той знае  :wink:  :arrow:

RU

05.03.06
22:16

Незнам дали по този начин зимам отношение по темата, но ми стана МНОГО интересно. И вижте на какво се смея всеки път като чуя “Нутрим”:

Добре дошли в Интернет-магазина на НУТРИМ!

Ние се грижим за Вашето здраве и ценим Вашето време ...

Тук ще намерите продукти с гарантирано качество!

Забавно нали ? :twisted: 
Пълния “текст” можете да намерите тук.
Успех!

05.03.06
22:23

с НУТРИМ ще завладеем света .Европа пази се :)

05.03.06
23:43

Оставили са само постовете които им изнасят сега ще им драсна 1-2 и аз

HA

06.03.06
09:19

щом pro gold е боклук какво остава за евтиния гейнер който пия на nutrim… :?  проясни ми се работата :evil:

06.03.06
16:39

Еееее таман мислех да си купя!

12.03.06
17:52

Радвай се, че не си. Аз лично никога не съм ги харесвал тия Нутрим, въпреки, че и аз съм един от многото измамени...

27.03.06
14:12

АЗ ПЪК ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗДУМКАХ КАМ 5 КУТИИ про голд90 но на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях .то на всички протеини на нутрим сега е така взамете един независимо какъв и вижте разликите в това какво пише оторед и какво пише отзад., АЗ лично сам се отказал от тази фирма отдавна!!! :x

[quote author=“emodi”]на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях

Значи копелетата подмениха етикета, за да не носят съдебна отговорност така ли ...  :evil:  :evil:

Сега проверих на сайта им: вече не пише никъде 90%!! Само на каталогчето и сигурно ще го махнат скоро!

27.03.06
15:51

[quote author=“manson”][quote author=“emodi”]на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях

Значи копелетата подмениха етикета, за да не носят съдебна отговорност така ли ...  :evil:  :evil:

Сега проверих на сайта им: вече не пише никъде 90%!! Само на каталогчето и сигурно ще го махнат скоро!

Така ли, бе?! Е, това е новина, честно!!  :D :D

27.03.06
16:03

[quote author=“Neo”][quote author=“manson”][quote author=“emodi”]на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях

Така ли, бе?! Е, това е новина, честно!!  :D :D

Мале те са се,  насрали щом са  сменили етиките и  другите си реклами на Про 47-то :-) !!! много долни боклуци са

27.03.06
18:30

еми честито ви за победата  :D

27.03.06
18:43

[quote author=“emodi”]АЗ ПЪК ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗДУМКАХ КАМ 5 КУТИИ про голд90 но на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях .то на всички протеини на нутрим сега е така взамете един независимо какъв и вижте разликите в това какво пише оторед и какво пише отзад., АЗ лично сам се отказал от тази фирма отдавна!!! :x

Не си прочел добре етикетчето от задната страна ... там най-горе не си чел.Това 50,3 е за една доза ,а не на 100гр ... ето какво пише примерно на Hi-Fit:

ВСЯКА СРЕДНОДНЕВНА ДОЗА ОТ 70г HI Fit Special(4 1/2 супени лъжици) ПОДХОДЯЩА ЗА ЧОВЕК С ТЕЛЕСНА МАСА 75-80кг СЪДЪРЖА:

57.4 g Протеини .... и прочие

HE

27.03.06
18:56

Мислех да изчакам малко с коментара за процентите, но след като подхванахте въпроса да разясня какво ми каза доцент от мястото където занесох про-голд-а:

“Тези 90% млечно-яйчен протеин които пише отпред са всъщност 90% от тези 53% процента белтъчини отбелязани в/у задната страна на етикета. Останалите 10% не е ясно какъв вид белтъчини са - най-вероятно растителни.” Правете сметка какво пиете дори и да отговаря на етикета! Извинете ме ако цитата не е точен, но ми се наложи да го цитирам по памет.

27.03.06
18:58

Ама на задната страна пише какво има в една доза, а не на 100гр....

HE

27.03.06
19:13

July_morning от къде си взела материала който си постнала? Ако имаш възможност дай линк. Хубаво е, че хората взеха на сериозно това което правим!

27.03.06
19:26

[quote author=“MaXo”][quote author=“emodi”]АЗ ПЪК ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗДУМКАХ КАМ 5 КУТИИ про голд90 но на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях .то на всички протеини на нутрим сега е така взамете един независимо какъв и вижте разликите в това какво пише оторед и какво пише отзад., АЗ лично сам се отказал от тази фирма отдавна!!! :x

Не си прочел добре етикетчето от задната страна ... там най-горе не си чел.Това 50,3 е за една доза ,а не на 100гр ... ето какво пише примерно на Hi-Fit:

ВСЯКА СРЕДНОДНЕВНА ДОЗА ОТ 70г HI Fit Special(4 1/2 супени лъжици) ПОДХОДЯЩА ЗА ЧОВЕК С ТЕЛЕСНА МАСА 75-80кг СЪДЪРЖА:

57.4 g Протеини .... и прочие

мноо хубаво го прочтах даже .На по старите пише за 100 гр. -90,1протеин а на скорощния пак за 100гр. 50,3 а останолото кво е ...кои знае????? :?:

27.03.06
19:35

Е аз имам до мен 2 кутии и не пише да е на 100гр... пише ,че е за една доза ... която е различна ... на едни е 4 лъжички ... на други 4 1/2.. и 5 лъжички има... според вида протеин :wink: При Про Голд пише състав в 4 1/2 лъжички ... или го смятат 65гр ... пише ,че съдържа 58.8г протеин.Не знам какво гледаш ти ... моя е взет от Билла

HE

27.03.06
20:30

http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?p=13365&sid=c97cbca4da64f3ac48e260f964305e13 ето от къде е взет материала.

27.03.06
20:36

[quote author=“head_hunter”]Мислех да изчакам малко с коментара за процентите, но след като подхванахте въпроса да разясня какво ми каза доцент от мястото където занесох про-голд-а:

“Тези 90% млечно-яйчен протеин които пише отпред са всъщност 90% от тези 53% процента белтъчини отбелязани в/у задната страна на етикета. Останалите 10% не е ясно какъв вид белтъчини са - най-вероятно растителни.” Правете сметка какво пиете дори и да отговаря на етикета! Извинете ме ако цитата не е точен, но ми се наложи да го цитирам по памет.

По принцип е така. На западните протеини на прах, пише колко процента съдържанието е конкретния протейн от общия. И вече от другата страна пише колко е грама протеин има в една или повече дози и човек трябва сам да си смята процента протеин от общото тегло. Но на кутията на ProGold съм 100% сигурен, че пише (или поне пишеше) процентното съдържание на протеин от общото тегло, и от зад на кутията пишеше в 100гр прах се съдържат 90,5гр протеин. Някъде в Монтана трябва да имам стари кутийки.

27.03.06
20:53

По-късно ще взема да ви снимам една кутия ....

27.03.06
22:00

Как да не твърдят, че е 90%!

Всяка среднодневна доза от 65гр PRO GOLD 90 (4 1/2 супени лъжици), подходяща за човек с телесна маса 75-80кг, съдържа:
протеини: 58,8 гр
липиди:0.6 гр
въглехидрати: 1.6 гр
соли и витамини: 2.0 гр
други: 2.0 гр.

65гр Х 90,5% = 58.8 гр.

27.03.06
22:39

Дам то4но това пише на задната страна. :D Държи ли някой да се занимавам да го снимам...

LU

10.05.06
09:44

Всички български продукти не струват и пукната стотинка ако питате мен...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1