01.03.06
23:37
намерих следния пост,доста тревожен!!!какво мислите по въпроса?
Заглавие: Историята на Едни масови мошеници
Моля ви прочетете и предайте това послание на приятелите си или колегите в залата! Четете внимателно, струва си до последната запетая... .
Така приятели няма да бъда многословен но трудно мога да вместя в няколко реда буйния гняв който ме обхвана прочитайки вече доказани данни от изследване. Изглежда че масовата манипулация на потребителя завзема вече далеч по-върховни фронтове. През лъжата до измамата и всичките и разновидностти. И това не е едно от нещата за който всички разбират а никой не си дава сметка. ФАКТА че Българина се тъпче с некачествени храни всеки ден-цял ден е достатъчно показание за ниската степен на прозрачност и
“сертифициран” контрол на производствените процеси. Сега искам да ви дам историята на едни МРЪСНИЦИ които манипулират на пазара десетки хиляди млади и амбицирани билдъри като мен които вече няколко години имат наглостта да злоупотребяват с предоставените им права. Наглостта среща действеителността и там става сцена на такива глобални изцепки засягащи цялото и общностното а не отделното. Нека продължа
Историята е на РЕНОМИРАНАТА марка Нутрим (Nutrim)Nutrim
които налагат на пазара си капани с техните стоки за неопитни и незапознати потребители. Е момчета и момичета конспирацията е разкрита и завесата се вдига официално!
Теория: Млечно яйчния протеин е изключителен суплемент който се слави с завишено процентно съдържание на белтък. В Продукта
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60
PRO 90 GOLD Nutrim най-нагло изгравират с голям фонт цифрите 90% СЪДЪРЖАНИЕ НА Млечно-Яйчна съставка.
90грама млечно-яйчен белтък за 100грама.
Да ама не!
Много билдъри закърняха и изхвърляха сума пари по закупуването на лъскавите опаковки на фирмата и техните типични маркетингови стратегии.
Една дружина Пионери от форума на BB-Team решиха да помогнат с дръпването на завеската като изпратиха на независима комисия от ХЕИ в състав който не беше информиран за името на продукта. 400 грама протеин бяха изсипани в буркан и маршрутизирани в техните лаборатории за изследване на средното съдържание на белтък за 100 грама.
Резултатите изискваха своята жертва и сега това нямаше да се пише ако те не бяха дали от джоба си за което всички трябва да сме им признателни.
Резултатите 1:1 копие заверка с печат от ХЕИ можете да видите тук :
http://bgphoto.net/photos/15205/o632768121655781250.jpg
Искам да подчертая че ако това беше нормална страна с нормалните закони за качество нямаше изобщо да се налага един кюп разгневени до побъркване спортуващи да търсят истината с цената на всичко. Подяволите финансите, но вижте снимката колкото и мудно да ви я отвори. Подяволите жалките им задници но това е мошеничество от първа ръка и аргументите са достатъчно ясни и показателни. Българина е свикнал с манипулациите и това надявам се да насочи средностатистическия спортист към малката и универсална истина :
Българските суплементи не струват пукната пара!
Подяволите трупането на състояния с цената на такива измами. Подяволите човека отговорен за това. Подяволите Комисията за Следене на Качеството.
Сега след като на всички е ясно мисля че извода е повече от ясен :
ПРОДУКТИТЕ НА НУТРИМ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!
Дано сбъркват опаковките и пакетират погрешно.
Други аргументи няма да ги спасят а за момента има няколко дела които изчакват своето време. Скоро ще им се даде старт и Нутрим ще остане без разрешително.
Благодаря за вниманието приятели и се надявам да съм ви бил полезен.
П.С. И след прочетеното...направо се разочаровах,а мислех в петък да си купувам Л-карнитин на Нутрим!!!ужас!!!
Бааааххти..подозирах ги тези мошенници...а им ползвам продуктите от 1996г..още като се пръкнаха.Сега пя ВПИ и мисля че е добър..дано поне цената от 33кинта за кило..да е няква гаранция за качество
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
[quote author=“July_morning”]намерих следния пост,доста тревожен!!!какво мислите по въпроса?
Заглавие: Историята на Едни масови мошеници
Моля ви прочетете и предайте това послание на приятелите си или колегите в залата! Четете внимателно, струва си до последната запетая... .
Така приятели няма да бъда многословен но трудно мога да вместя в няколко реда буйния гняв който ме обхвана прочитайки вече доказани данни от изследване. Изглежда че масовата манипулация на потребителя завзема вече далеч по-върховни фронтове. През лъжата до измамата и всичките и разновидностти. И това не е едно от нещата за който всички разбират а никой не си дава сметка. ФАКТА че Българина се тъпче с некачествени храни всеки ден-цял ден е достатъчно показание за ниската степен на прозрачност и
“сертифициран” контрол на производствените процеси. Сега искам да ви дам историята на едни МРЪСНИЦИ които манипулират на пазара десетки хиляди млади и амбицирани билдъри като мен които вече няколко години имат наглостта да злоупотребяват с предоставените им права. Наглостта среща действеителността и там става сцена на такива глобални изцепки засягащи цялото и общностното а не отделното. Нека продължа
Историята е на РЕНОМИРАНАТА марка Нутрим (Nutrim)Nutrim
които налагат на пазара си капани с техните стоки за неопитни и незапознати потребители. Е момчета и момичета конспирацията е разкрита и завесата се вдига официално!
Теория: Млечно яйчния протеин е изключителен суплемент който се слави с завишено процентно съдържание на белтък. В Продукта
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60
PRO 90 GOLD Nutrim най-нагло изгравират с голям фонт цифрите 90% СЪДЪРЖАНИЕ НА Млечно-Яйчна съставка.
90грама млечно-яйчен белтък за 100грама.
Да ама не!
Много билдъри закърняха и изхвърляха сума пари по закупуването на лъскавите опаковки на фирмата и техните типични маркетингови стратегии.
Една дружина Пионери от форума на BB-Team решиха да помогнат с дръпването на завеската като изпратиха на независима комисия от ХЕИ в състав който не беше информиран за името на продукта. 400 грама протеин бяха изсипани в буркан и маршрутизирани в техните лаборатории за изследване на средното съдържание на белтък за 100 грама.
Резултатите изискваха своята жертва и сега това нямаше да се пише ако те не бяха дали от джоба си за което всички трябва да сме им признателни.
Резултатите 1:1 копие заверка с печат от ХЕИ можете да видите тук :
http://bgphoto.net/photos/15205/o632768121655781250.jpg
Искам да подчертая че ако това беше нормална страна с нормалните закони за качество нямаше изобщо да се налага един кюп разгневени до побъркване спортуващи да търсят истината с цената на всичко. Подяволите финансите, но вижте снимката колкото и мудно да ви я отвори. Подяволите жалките им задници но това е мошеничество от първа ръка и аргументите са достатъчно ясни и показателни. Българина е свикнал с манипулациите и това надявам се да насочи средностатистическия спортист към малката и универсална истина :
Българските суплементи не струват пукната пара!
Подяволите трупането на състояния с цената на такива измами. Подяволите човека отговорен за това. Подяволите Комисията за Следене на Качеството.
Сега след като на всички е ясно мисля че извода е повече от ясен :
ПРОДУКТИТЕ НА НУТРИМ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!
Дано сбъркват опаковките и пакетират погрешно.
Други аргументи няма да ги спасят а за момента има няколко дела които изчакват своето време. Скоро ще им се даде старт и Нутрим ще остане без разрешително.
Благодаря за вниманието приятели и се надявам да съм ви бил полезен.
П.С. И след прочетеното...направо се разочаровах,а мислех в петък да си купувам Л-карнитин на Нутрим!!!ужас!!!
:shock: :shock: :x
Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте
Ми то най-вероятно повечето продукти са им боклуци.
[quote author=“SNC”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Вие пък сега прочетохте нещо за про голд и сега ще се откажете от всичко.Не преувеличавайте
Ми то най-вероятно повечето продукти са им боклуци.
Ми щом не им пречи да лъжат за точно съдържание за един продукт какво ли им пречи да лъжат и за останалите...въпреки че имаше около мен и доволни хора от НУТРИМ но явно само от цената май са биле доволни
Аз например не бих се наел да нвърдя, че всичките им продукти са боклуци, все пак кой знае за другите, ама поне е логично да е така. Интересното е, че някой е сложил линк към темата във форума им, с молба за коментар, ето го отговора:
“Това са поредните атаки към фирмата от ” някои доброжелатели “. Всичко е борба за пазар, и съм сигурен че целия този скандал е предизвикан от някои други конкурентни фирми. Може да доидете до офиса и да вземем една опаковка Про Голд 90 и да отидем да я изследваме, за да видите какъв ще е резултата в деиствителност! И искам да попитам защо се занимавате само с нашата фирма а не изследвате някои други фирми, да не назовавам имена. Лично според мен това е поредния опит да бъде подлята вода на Нутрим.”
При което пиша на MoDeRaToR NuTRiM, че няма да отида до офиса им да ми даде кутия с ПРО ГОЛД, защото не знам каква кутия ще ми даде, но веднага съм съгласен с техен упълномощен представител, да вземем една кутия от произволно избран магазин и занесем по една проба в ХЕИ и в една частна лаборатория. И резултатите ако не да са същите, то поне да се доближават до изнесеното инфо на етикета, да ме съдят за уронване на престиж, нанесени загуби и к`вото си искат, но ако са като нашите, да се извинят публично!!
Познайте какво стана!! Постът ми беше изтрит! Пак писах, пак беше изтрит. Без отговор. Какво да говорим!
http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=666
03.03.06
22:37
Така имам един приятел който тренира от 6 години и още от тогава ползва продукти на нутрим.Почти през цялото време е пил Про голд 90.От 1 година и нещо пие Пюр Уей и креатин и липозан и какво ли не и е просто уникален.Не спазва някакъв уникален хранителен режим.Сега незнам дали е от гена или от храната която приема,но според мене без добавките нямаше да е това което е сега.Според мене е прекалено пресилено да отписваме цялата фирма,заради един продукт.Съща така искам да кажа,че Про голда е протейн от нисък клас.За тази цена такова качество.Имам много приятели дето използват креатина на Нутрим и твърдят,че е едни от най-добрите на БГ пазара,ако не и най-добрия :)
Не защитавам нутрим нито ми е притрябвало да го правя,но просто ми е много чудно всичките им продукти да са боклуци.
[quote author=“Neo”]
Познайте какво стана!! Постът ми беше изтрит! Пак писах, пак беше изтрит. Без отговор. Какво да говорим!
Половин час по-късно: пак писах, пак ми изтриха поста. 8)
Вече започвам да се забавлявам... :D
хахахаха еми явно за да ти трият поста не им е много чиста работата ама дано се поучат..и да си стегнат продуктите...
04.03.06
11:46
[quote author=“DOUBLE_B”]хахахаха еми явно за да ти трият поста не им е много чиста работата ама дано се поучат..и да си стегнат продуктите...
Ако си стегнат продуктите няма да са на тази печалба, на която са до сега.
04.03.06
11:55
[quote author=“Neo”][quote author=“Neo”]
Ам да ама ако напишем 20 човека по един пост може да ни забележат :))
Дайте едно примерно текстче да го пейстнем по един път
04.03.06
13:24
[quote author=“Neo”][quote author=“Neo”]
Да ве верно и аз видях поста ти преди ден два а сега наистина го няма. От Нутрим стават смешни. По този начин просто затвърждават мнението, че стоката им е некачествена. Дали обаче тази информация стига до висшето ръководство на фирмата им или само модератор на форума им знае че ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ?
Тук на страница 7 може да забележите въпросната личност която ни цензурира постовете в техния форум но не му се сърдете това му е работата на младежа - http://nutrim-bg.com/review/Review-013-net.pdf
Трябваше да отричат до последно, не да трият постове.. :idea:
Поне знам, че той знае :wink: :arrow:
05.03.06
22:16
Незнам дали по този начин зимам отношение по темата, но ми стана МНОГО интересно. И вижте на какво се смея всеки път като чуя “Нутрим”:
Добре дошли в Интернет-магазина на НУТРИМ!
Ние се грижим за Вашето здраве и ценим Вашето време ...
Тук ще намерите продукти с гарантирано качество!
Забавно нали ? :twisted:
Пълния “текст” можете да намерите тук.
Успех!
06.03.06
09:19
щом pro gold е боклук какво остава за евтиния гейнер който пия на nutrim… :? проясни ми се работата :evil:
12.03.06
17:52
Радвай се, че не си. Аз лично никога не съм ги харесвал тия Нутрим, въпреки, че и аз съм един от многото измамени...
АЗ ПЪК ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗДУМКАХ КАМ 5 КУТИИ про голд90 но на последната кутия отпрет пишеше 90% пък отзад 50,3 и спрях .то на всички протеини на нутрим сега е така взамете един независимо какъв и вижте разликите в това какво пише оторед и какво пише отзад., АЗ лично сам се отказал от тази фирма отдавна!!! :x
27.03.06
14:20
Значи копелетата подмениха етикета, за да не носят съдебна отговорност така ли ... :evil: :evil:
Сега проверих на сайта им: вече не пише никъде 90%!! Само на каталогчето и сигурно ще го махнат скоро!
Значи копелетата подмениха етикета, за да не носят съдебна отговорност така ли ... :evil: :evil:
Сега проверих на сайта им: вече не пише никъде 90%!! Само на каталогчето и сигурно ще го махнат скоро!
Така ли, бе?! Е, това е новина, честно!! :D :D
Така ли, бе?! Е, това е новина, честно!! :D :D
Мале те са се, насрали щом са сменили етиките и другите си реклами на Про 47-то :-) !!! много долни боклуци са
Не си прочел добре етикетчето от задната страна ... там най-горе не си чел.Това 50,3 е за една доза ,а не на 100гр ... ето какво пише примерно на Hi-Fit:
ВСЯКА СРЕДНОДНЕВНА ДОЗА ОТ 70г HI Fit Special(4 1/2 супени лъжици) ПОДХОДЯЩА ЗА ЧОВЕК С ТЕЛЕСНА МАСА 75-80кг СЪДЪРЖА:
57.4 g Протеини .... и прочие
27.03.06
18:56
Мислех да изчакам малко с коментара за процентите, но след като подхванахте въпроса да разясня какво ми каза доцент от мястото където занесох про-голд-а:
“Тези 90% млечно-яйчен протеин които пише отпред са всъщност 90% от тези 53% процента белтъчини отбелязани в/у задната страна на етикета. Останалите 10% не е ясно какъв вид белтъчини са - най-вероятно растителни.” Правете сметка какво пиете дори и да отговаря на етикета! Извинете ме ако цитата не е точен, но ми се наложи да го цитирам по памет.
27.03.06
19:13
July_morning от къде си взела материала който си постнала? Ако имаш възможност дай линк. Хубаво е, че хората взеха на сериозно това което правим!
Не си прочел добре етикетчето от задната страна ... там най-горе не си чел.Това 50,3 е за една доза ,а не на 100гр ... ето какво пише примерно на Hi-Fit:
ВСЯКА СРЕДНОДНЕВНА ДОЗА ОТ 70г HI Fit Special(4 1/2 супени лъжици) ПОДХОДЯЩА ЗА ЧОВЕК С ТЕЛЕСНА МАСА 75-80кг СЪДЪРЖА:
57.4 g Протеини .... и прочие
мноо хубаво го прочтах даже .На по старите пише за 100 гр. -90,1протеин а на скорощния пак за 100гр. 50,3 а останолото кво е ...кои знае????? :?:
Е аз имам до мен 2 кутии и не пише да е на 100гр... пише ,че е за една доза ... която е различна ... на едни е 4 лъжички ... на други 4 1/2.. и 5 лъжички има... според вида протеин :wink: При Про Голд пише състав в 4 1/2 лъжички ... или го смятат 65гр ... пише ,че съдържа 58.8г протеин.Не знам какво гледаш ти ... моя е взет от Билла
27.03.06
20:30
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?p=13365&sid=c97cbca4da64f3ac48e260f964305e13 ето от къде е взет материала.
[quote author=“head_hunter”]Мислех да изчакам малко с коментара за процентите, но след като подхванахте въпроса да разясня какво ми каза доцент от мястото където занесох про-голд-а:
“Тези 90% млечно-яйчен протеин които пише отпред са всъщност 90% от тези 53% процента белтъчини отбелязани в/у задната страна на етикета. Останалите 10% не е ясно какъв вид белтъчини са - най-вероятно растителни.” Правете сметка какво пиете дори и да отговаря на етикета! Извинете ме ако цитата не е точен, но ми се наложи да го цитирам по памет.
По принцип е така. На западните протеини на прах, пише колко процента съдържанието е конкретния протейн от общия. И вече от другата страна пише колко е грама протеин има в една или повече дози и човек трябва сам да си смята процента протеин от общото тегло. Но на кутията на ProGold съм 100% сигурен, че пише (или поне пишеше) процентното съдържание на протеин от общото тегло, и от зад на кутията пишеше в 100гр прах се съдържат 90,5гр протеин. Някъде в Монтана трябва да имам стари кутийки.
Как да не твърдят, че е 90%!
Всяка среднодневна доза от 65гр PRO GOLD 90 (4 1/2 супени лъжици), подходяща за човек с телесна маса 75-80кг, съдържа:
протеини: 58,8 гр
липиди:0.6 гр
въглехидрати: 1.6 гр
соли и витамини: 2.0 гр
други: 2.0 гр.
65гр Х 90,5% = 58.8 гр.
Дам то4но това пише на задната страна. :D Държи ли някой да се занимавам да го снимам...
10.05.06
09:44
Всички български продукти не струват и пукната стотинка ако питате мен...