Пъпки по гърба при трениращи

09.12.17
11:03

Здравейте приятели! Предварително се извинявам ако има подобна тема, но лично аз не успях да намеря нищо по въпроса. Така, по темата. Ходя на фитнес от 5-6 години, но никога не съм обърнал сериозно внимание на този проблем, а именно пъпките по гърба, мислех си, че с течение на времето ще се махнат сами, но уви. Дали има нещо с общо с мазната кожа? Говорил съм с още трениращи, които имат същия проблем, но не са стигнали до решение. Препоръчайте ми някакъв мехлем или крем, който би помогнал. Благодаря!

ДЕ

09.12.17
11:53

Ама от колко време са се появили или поне ти си го установил?
Взимаш ли стероиди?

Мнението беше редактирано от Деян на 09.12.17 11:53.

09.12.17
12:01

Ако не взимаш препарати, най-вероятно е алергична реалция, към млечно продукти или ядки, или други неща и техният завишен прием. Помисли как си променил храненето за тези години и сам ще намериш нещата. Има и специалисти при които може да отидеш.

09.12.17
13:09

Виждал съм доста трениращи (включително и по състезания по бодибилдинг) със сериозни пъпки по гърба и моите подозрения винаги са били, че вземат хормонални препарати (на кльощавите или нормалните в залите, които не приличат на зобащи никога не съм видял такова чудо по гърбовете 😄 ). Които съм питал според тях или са от кола-маска, или са от някакъв неподходящ козметичен продукт. Ти правиш ли си кола- маска или с някакви кремчета или бронзанти да се мажеш? Не ми е много продуктивен поста, уви, сори.

09.12.17
14:46

Приемам само хранителни добавки. Иначе не си правил кола маска, нито съм се мазал с някакви мехлеми. От 3-4 години го имам този проблем.

Мнението беше редактирано от Joro Petrov на 09.12.17 14:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1