Първи цикал-мнения

Темата е заключена.

05.03.06
20:07

Здравейте!След няколко години тренировки и аз се реших да направя един цикал...кажете си мнението.започвам с метан по 10 мг пред 5 дена качвам по 5мг докато стигна 50мг спирам за 2-3 седмици на тази доза после смъквам.Цикала  с метана е 8 седмичен.Паралелно от 2та седмица вкарвам дека общо 6 ампули през 5 дена по 100мг деката свършва 1 седмица преди метана.Схемата ми я даде наш бивш шампион културист компетентен в тази област.След цикала трибестан и креатин за да запазя колкото мога постигнатото.Сефте ще вземам стероиди.На 19 години съм тренирам от 3 години някъде с малки прекъсвания 183см 95кг мазничак 42 ръка 120 гръб 90 талия 65 крака 43 прасец.2 месеца след този цикал ще направя нов с цел-релеф със станозолол и разни други работи  :lol:  относно храненето и тренировките знам как седят нещата.Кажете си мнението!

05.03.06
20:48

Поредната глупост, потвърдена от наш културист! Аз не че някога съм си мислел, че разбират нещо от забранени медикаменти, ама бива ли чак такова невежество! Извинявай за острата критика спрямо цикъла, но това е положението в родината - ще си продължават хората с циклите дека+метан, ще продължават с глупавите пирамиди, ще продължават да взимат орали по 8-10 седмици (а някои и целогодишно)...!
Едно нещо ще те посъветвам - вземи си освободи няколко вечери, седни на компа и влез в някой друг чужд форум (препоръчвам ти американските - там влизат хора от цял свят с много познания и повече съвест :lol: , например steroid.com и съответно forums.steroid.com), прекарвайки часове в четене! Пусни тема за цикъла, който ще правиш и изчакай коментарите - поизкай обяснение за мненията - ще ти обяснят защо не е правилно да правиш такъв цикъл!
Този ферман го изписах, защото ме е еня за теб и искам да се замислиш :wink: !

06.03.06
12:45

Pc_genius еми прегледах доста от циклите за начинаещи значи кажи си мнението за тоя тестостерон енантат защото във всички цикли го дават...и интересно ми е защо в тоя сайте дето ми каза да чета при всички стероиди независимо инжекции или хапове няма пирамиди а просто една висока доза през цялото време???и защо дори и в списание Олимп дават цикли на пирамиди(справка последия олимп читателска поща отговаря Кирил Тодоров на върос за схема за маса с комбинация метан и ретаболил) Обърках се малко значи едните дават едно другите друго на кой да вярвам!Все пак Кирил Тодоров е име в бг културизма!!!!

06.03.06
20:00

Пак малко остро ще се изкажа и се извинявам предварително - това просто е моето мнение!
БГ културизма е на много ниско ниво, като се сравни с културизма в европа (който в момента е слаб) и щатите (където се изгражда всеки известен културист)! Друго важно нещо е, че там спортната медицина и особено раздела забранени медикаменти са развити много повече от тук!
Не искам да ти казвам аз какво да правиш - ти си имаш глава на раменете и цял един живот пред теб! Малко повече “разузнаване” преди цикъла ще ти спести доста главоболия след това! Ако направиш цикъла с метана и деката ще имаш много добър резултат - никой не може да го оспори това, но истината е, че навън никой няма да ти го препоръча :wink: !
Две прости правила, които аз съм научил за себе си : базата на всеки цикъл би трябвало да е тестостерон! оралните стероиди без пирамиди и за не повече от 4-5 седмици!

06.03.06
20:18

добре виж сеа аз твърдо смятам да изчета всичките форуми и т.н. преди да почна да вземам квото и да е!ти какъв цикал препоръчваш на основа тест(енантат предполагам)+метан искам да ти чуя мнението да трупам знания да правя сравнение и т.н.Ще съм ти искренно благодарен!!!като се има предвид че съм на 19 години и това ми е 1ви цикал все пак....

06.03.06
21:38

Най-добрия вариант, според мен, е да направиш цикъл само с тестостерон (енантат или ципионат) за около 10 седмици!
Оттам нататък вече идват малките компромиси - с малко увеличение на страничните ефекти (откъм токсичност) може да се включи и метан за първите 4 седмици - това е период, за който няма да има кой знае какви последици в/у черния ти дроб и той бързо ще се възстанови!

07.03.06
08:02

[quote author=“Pc_genius”]Поредната глупост, потвърдена от наш културист! Аз не че някога съм си мислел, че разбират нещо от забранени медикаменти, ама бива ли чак такова невежество! Извинявай за острата критика спрямо цикъла, но това е положението в родината - ще си продължават хората с циклите дека+метан, ще продължават с глупавите пирамиди, ще продължават да взимат орали по 8-10 седмици (а някои и целогодишно)...!

така е, за съжаление. У нас всеки е решил да става як за 5 лева, само че тази работа не става така .В България парите винаги стоят на първо място при избора на химия, след това идва страха от игли и накрая ако ще си дупчиш задника, поне да не боли толкова. И от тук метандростенолона и оксиметолона стават основа за повечето цикли...

07.03.06
09:43

как ти звучи по 1мл тест депо(250мл)на 8 дена общо 8 ампули като 1те 4ри седмици вкарвам метан по 40мг на ден сеа си измислям разни схеми в момента препоръчай ми няква схема с дози и т.н.Тестостерон депо е тестостерон енантат нали???

07.03.06
16:45

по-добре е 250 мл на 5 дни. 40 мг метандростенолон е много за начинаещ

07.03.06
19:54

по аптеките колко варви едната ампула на Тест Енантат???колко ампули общо ще ми трябват ако ги бия през 5 дена по ампула

10.03.06
23:45

[quote author=“fe2_vanio”]по аптеките колко варви едната ампула на Тест Енантат???колко ампули общо ще ми трябват ако ги бия през 5 дена по ампула

По аптеките не е сигурно дали ще си намериш, но би трябвало да е около 8лв за ампула!
И инжекциите не са през 5 дена, а на всеки 5-ти ден - има разлика! Оттам следва, че 8 ампули ще ти стигнат точно за 40 дни, което е малко! Трябват ти минимум 12ампули :wink: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1