05.03.06
21:52
Абе хора решил съм да си взема хранителни добавки сигуро към вторника ще отивам да си ги купувам ! Значи ще си купя 100Уеи на Оптимум 2кг. за 120лв. и 2-3кг. декстроза тя е ефтина , Креатин,Глутамин и Таурин, чудя се дали да си зема и Аргинин ??? и някакви аминокиселини на Дженизисис сигурно като гледам те са на наи приемливи цени ? горе долу изизат тея неща към 250-300лв.(излизат толко защото сичко което искам да си взема е на чуждестранни фирми вече нямам доверие на нашите фирми) !
Какво мислите дали ще наддам с около 5кг. ! Висок съм 1,85 тежа 62кг. искам да стана към 67-68кг. поне(попринцим искам да съм 75-80 ама не стаа работата)! Относно яденето си мачкам по много храна сега пък особенно със добавките ще гледам да ям супер мноого !
Вземи си някой Гейнер, според мен няма страшно да се умазниш понеже са ти малко килограмите.
По-здрави! 8)
Ами съм чувал само за тоя на JC хич не ми се зима от тая фирма но ако не намеря някои вносен ще бъда принуден да си зема от тоя на JC !
06.03.06
21:29
като искаш маса земи си 10 кила Mega mass 3000 на Универсал и аминокиселини с креатин.За мен по добра комбинация за маса няма.
Алексадров , аз геинера си го прая ве Сурватката и декстроза купувал съм си геинери нз няма смисал според мен като може сурватка и декстроза съштата работа !!!
06.03.06
22:24
[quote author=“Kang”]Абе хора решил съм да си взема хранителни добавки сигуро към вторника ще отивам да си ги купувам ! Значи ще си купя 100Уеи на Оптимум 2кг. за 120лв. и 2-3кг. декстроза тя е ефтина , Креатин,Глутамин и Таурин, чудя се дали да си зема и Аргинин ??? и някакви аминокиселини на Дженизисис сигурно като гледам те са на наи приемливи цени ? горе долу изизат тея неща към 250-300лв.(излизат толко защото сичко което искам да си взема е на чуждестранни фирми вече нямам доверие на нашите фирми) !
Какво мислите дали ще наддам с около 5кг. ! Висок съм 1,85 тежа 62кг. искам да стана към 67-68кг. поне(попринцим искам да съм 75-80 ама не стаа работата)! Относно яденето си мачкам по много храна сега пък особенно със добавките ще гледам да ям супер мноого !
Искаш да дигнеш 5кг за 1 месец с тези добавки. Не мисля, че е добра идея. По-добре да ги дигнеш за 5 месеца без добавки ще са по-чисти, а и по евтино ще ти излезе. Според мен си вземи креатин, глутамин и аминота, но ако нямаш време да ядеш по някое време от деня примерно ако ходиш на училище си вземи протеин да заместваш 1 хранене.
Не е казано че трябва да е за месец бре Аутта Контрол , просто искам да качвам КГ. и си мисля че с тая комбинация на тея добавки които съм написал ще наддам с някаф КГ. !!!
Здр, виждам горе доло какав ти е проблема и ще се опитам до колкото мога да ти помогна.
Казвам неща който сам би трябвало да знаеш и от изпалнението им зависи какви резултати ще постигнеш.
Хранене или диета :)
Ти си ектоморф—- т.е. от тия кадето трябва да ядат ядат и като преядат пак да си мислят за ядене, :) за да качват по около 600гр. на седмица при изключителна диета, което включва доста въглехидрати за да укротиш миксера който движиш нон стоп :). И тук да не забравяме че ако не тренираш, дори да набавяш повече калорий от колкото изразходваш просто нищо няма да направиш, защото организма ти неможе да ги складира като мазнина а просто ги враща в канала :) ах колко жалко.
За тренировката—- само накратко мога да ти кажа следното: На килата който си трудно ще качиш каквото и да било парвия месец, по простата причина че имаш прекалено много мускулни групи и подгрупи който трудно ще успееш да “събудиш”. А пробуждането е сложен процес от поне 3 месеца в който трябва да си сменяш програмата на всеки 4 седмици за да можеш да постигаш какавто и да е било прогрес.
Примерно—- Много ти се иска да правиш с поне 60кг. за гърди но нестава, много ти тежат като ги отлепиш и какво да говорим за вдигането им. За целта трябва парво да се отдели голямо внимание на рамене, трицепс и тн. Друго което е че стабилизиращите мускули в тази част не се развиват от лежанка само. Трябва си дъмбелчета и тн. Но това е далга тема :) до тук ако искаш помощ, може да си дам мнението, но ще ми трябва подробно какво правиш в момента ... серий, повторения и по вазможност килограми.
И в заключение ...
При добра тренировка, ще имаш нужда от 300гр (4гр/кг) протейн на ден, като въглехидратите със протейна са задалжителни, но виждам че това си наясно и няма да ти е проблем. Също така ще е много важно да се храниш равномерно през целия ден, като наблягаш на закуската и 1-2 часа след тренировката. Ако пропуснеш някое ядене задалжително си направи шейк, да почувстваш глад е недопустимо :).
При протейна двата най важни приема са: 1 час преди тренировка, ако може и едно шоколадче ще си екстра. Само не отивай целия подут в залата защото резултата ще е отрицателен. Остави миксера да си сварши работата. Втория прием да е веднага след тренировка също с допълнително въглехидрати ... именно тогава миксера ще е спрял и мускулите ще се нахранят на спокойствие :).
Пропуснах да кажа че креатина е задалжителен :), някакви мултивитамини за всеки случай и аз лично бих засилил анаболния ефект със допълнително тестостерон. За стимулатор чудесно на тоя етап ще ти се отрази Трибестана. Лично на мен това за три месеца когато започнах да тренирам сериозно бяха 11кг маса като мазнина качих минимално само около корема :) но тя за нас ектоморфите не е проблем /да кажа че ако бях спрял да се изчистя щяха да са може би 7-8/.
Желая ти успех! :) И да знаеш че не става ама неможе ама ни иска :) е само от прекалено пренавиване. Винаги мисли положително и сте ги мачкаш щангите като спагетки :)).
п.с. Ако си под 22 год няма смисъл да взимаш трибестан! :)