19.07.04
09:51
...да си правиш аеробната тренировка според вас?Във всички саитове в които съм влизал съм чел най-различни мнения :?:
19.07.04
10:38
Varvi nai nakraia pitai edin sporten medik stiga si pital tuk , 6toto pak 6te polu4i6 101 razli4ni otgovora, Taia tema e mnogo delikatna , i e trudno online da se diskutira, kogato iska6 moje6 da si pravi6 aerobno natovarvane stiga da ne si ial maznotii predi tova 4e se pretovarva stomaha, i gledai da ne e na obiad v nai golemite jegi, ako si re6il sutrin na gladno da biaga6, gledai samo da ne e po dulgo ot 1 4as, i ne pii tia kafeta deto gi be6e pisal predi, bogati na minerali napitki predi, po vreme i sled trenirovka, da ne sa gazirani, nito mnogo sladki, bez kofein i alkohol v tiah , abe pitai niakoi lekar nai dobre , 6toto ti i taka i taka triabva sobstvenia si Puls da nameri6
19.07.04
10:53
Абе човек ти ме бъркаш с някой :?
Според мене е хубаво да се прави сутрин на гладно или след тренировка с тежести ,по простата причина че и в двата варианта запасите от гликоген са изразходвани и почваш да черпиш енергия от мазнините :wink:
19.07.04
16:25
Струва ми се, че въпроса е зададен малко неясно. Аеробна тренировка можеш да правиш в период на сваляне, на орелефяване или на преформиране. Теб кой период те интересува?
19.07.04
20:09
Орелефяване. Пък какво толкова голямо значение да има това. 8)
20.07.04
19:55
Има значение и то голямо.
За орелефяване според мен най-удачния вариант е след тренировка,20-30 мин велогелометур(или там както се пише :D),като веднага след основната тренировка можеш да изпиеш един високобелтъчен шейк.
21.07.04
17:46
щом искаш да орелефяваш сутринта си прави тренировката и то на гладно.
22.07.04
11:52
Мдааа, не искам да се заяждам ама на такива въпроси май не си струва много много да се отговаря. Незнам дали е написано в препоръките за постване ама е добре все пак като питаш нещо да споменеш на колко години си, какви кг, какви особености - метаболизъм и структура, даже ако се спомене част от хранителния режим лошо няма да бъде и чак след това какво искаш да постигнеш и какъв ти е точно въпроса.
И аз мога да питам да кажем Л-карнитина ще ми помогне ли да отслабна. Всеки ще каже да. Ама аз ще кажа че след 1 месец ефект не съм видял от него, щот ям по 3 пакета вафли на ден.....За тва става въпрос.
А иначе за мен аеробна тренировка е най - добре да се прави:
1. сутрин на гладно (след като си взел да кажем 3-6 гр. аминокиселини)
2. след тенировка (пак аминота преди това)
Ама както стана вече на въпрос ... храната е важна.