[quote author=“_VIP_”][quote author=“wwrree”]Ефедрина не може да е забранен като го има в енергийните напитки които са на свободна продажба!Иначе и аз търся не за редовно ползване а за да видя как ще ми подейства :wink:
Ефедрина съществува в допинг листата на повечетно страни в света вклучително и в България!
Е ясно много се изложих с това мое изказване :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“SGK”]кленбутерол е безсмислено да вземаш. Още по-малко в комбинация с ефедрин, защото може да бягаш за последно.
Гледай да си добре хидратиран, това не значи обачи нальокан с вода.
Звучиш доста обнадеждаващо с това последно бягане...убихте ми сичките мечти :shock:
06.03.06
19:04
[quote author=“SGK”]за издръжливост:
15-20 мин. преди бягане
кофеин (на таблетки по 200 мг)
л-карнитин (1 г.)
декстроза (50гр).
ефералган кодеин (виж листовката)
А какъв е смисъла от приемане на Л-карнитин и декстроза ?? дкстрозата ясно ама л карнитина за какво ти е?? пък и 15 мин преди бягане тои няма дори да се е разтворил камо ли да е в кръвта.
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“SGK”]кленбутерол е безсмислено да вземаш. Още по-малко в комбинация с ефедрин, защото може да бягаш за последно.
Гледай да си добре хидратиран, това не значи обачи нальокан с вода.
Звучиш доста обнадеждаващо с това последно бягане...убихте ми сичките мечти :shock:
ефедрин+клен може да се препоръча само на хора, които не харесваш много много. :wink: Ако чувстваш, че клена
ти влияе зле те съветвам да го спреш
Незнам за каква работа кандидатстваш, но и за моята работа съм се явявала на километър и комплексно-силова. Имай предвид, че винаги правят компромис за километъра!
Еми аз кандидатствам за охранител ама там където искам компромиси не правят
Ок сега вече нали разбрах амфетите отпадат....а между клен и ефедрин маи ефедрин е по добре ?????? и мога ли да го сачетая с
кофеин (на таблетки по 200 мг)
л-карнитин (1 г.)
декстроза (50гр).
ефералган кодеин (виж листовката)
или да не си правя експерименти
Малко по-полека с тези миксове, че мисля ще ти дойдат в повечко за сърцето :lol: !
Кофеин на таблетки+ефедра си е убийствена комбинация! Аз само с кофеин имам чувството, че ми изкача сърцето, пък камо ли плюс ефедра!
Най-добре се ограничи или само с ефедра и карнитин или само с кофеин и карнитин (и в двата случая можеш да увеличиш карнитина)!
Осигурява ти повече енергия и за по-дълго време, тъй като транспортира мазнини до “електроцентралите” на клетките :wink: !
[quote author=“Heavyweight”]
А какъв е смисъла от приемане на Л-карнитин и декстроза ?? дкстрозата ясно ама л карнитина за какво ти е?? пък и 15 мин преди бягане тои няма дори да се е разтворил камо ли да е в кръвта.
напълно си прав, моя е грешката, че не съм доуточнил за л-карнитина. Взима се минимум два-три часа преди бягане.
Точно карнитин ли трябва да е щото аз пия едни добавки дето са на същия принцип-RIPPED FUEL .Lean Stack,...възможно ли е да го заместя с тях...
в RIPPED FUEL има ако не се лъжа около 100 мг л-карнитин, което е прекалено малко. Разбира се, от хранителни добавки няма да получиш някакъв страхотен ефект. По добре ако имаш познати, които се занимават с лека атлетика поразпитай какво използват, аз честно казано нямам инфирмация. Знам, че имаше някакъв препарат (инжекционен), от който хвърчиш, но не се сещам за името. Ще проверя чрез един приятел и до края и ще ти пиша ако разбера нещо.
Като каза хвърчиш днеска след Ripped Fuel,Lean Stack,BCAA,AMINO 2700,Creatine 2-ри ден зареждащ и Clenbuterol В залата направо се взривих някъде с около 10-15 % си увеличих тежестите в всички упражнения...не знам що така се получи ама е факт
Подходящо ли е така да се взема клена и ако имате предложения няма да откажа корекции...
1 ден сутрин
2 ден 1 сутрин
3 ден 1 сутрин
4 ден 1 сутрин 1 Следобед
5 ден 1 сутрин 1 Следобед
6 ден 1 сутрин 1 Следобед
7 ден 2 сутрин 1 Следобед
8 ден 2 сутрин 1 Следобед
9 ден 2 сутрин 1 Следобед
10 ден 2 сутрин 2 Следобед
11 ден 2 сутрин 2 Следобед
12 ден 2 сутрин 2 Следобед
13 ден 2 сутрин
14 ден 2/3 сутрин , 2 Следобед
15 ден 2/3 сутрин 2 Следобед
16 ден Почивка
17 ден Почивка
18 ден 2/3 сутрин 2 Следобед
19 ден 2/3 сутрин 2 Следобед
10.03.06
19:39
Доста хора му препоръчахте кленбутерол за бягането :D, я разкажи след 3-4 дена какъв е резултата :), мисля че няма да ти хареса :)
Ми аз съм вече на 17-ти ден и съм много доволен от резултатите изчистил съм се много силно но това не е само от клен-а всичко се съчетава с кардио,тренировки и правилно хранене...не знам дали ще прозвучи преувеличено ..но не съм усетил загуба на ММ...дори ръката ми е с 1 см отгоре при изчистването
а относно до бягането по време на самото бягане не се задъхвам толкова много ама като спра и .....