Заместител на хранене?

25.12.17
14:32

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали някоя добавка, която е и заместител на хранене, защото има дни в които нямам време и пропускам хранене. Не съм активен много във фитнеса, просто ми трябва някоя добра добавка, която да вземам,  когато няма достатъчно време за здравослновно ядене и не искам да губя тегло. Благодаря

Пропускаш да ядеш целия ден или едно хранене за деня?

25.12.17
21:22

Едно хранене, рядко 2

Няма ли как да си разпределиш нужното в останалите хранения?
Не е проблем едно пропуснато хранене.
Например има хора, които се хранят по веднъж дневно и постигат резултатите си. Давам го като пример, че е важно какво се случва като теглиш чертата.

25.12.17
22:02

казано от DK3 на 25.12.17, 14:32:

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали някоя добавка, която е и заместител на хранене, защото има дни в които нямам време и пропускам хранене. ...

Нещо такова?

26.12.17
00:20

Просто съм много зает и не ми остава време за здравословно ядене и доста често хапвам по нещо колкото да се заситя леко. Затова ми трябва ако има някоя добавка, която да има ваички необходими неща от които организма се нуждае. Не искам да губя тегло, а напротив

Извинявай, но не мога да разбера.
Все пак ти остава време да се храниш, нали? Защо си мислиш, че “здравословното” отнема повече?

Такава добавка няма. Самото име подсказва, че това не е основа, върху която да градиш, а добавка към основата. Основата ти е храната.

Ако изпускаш обяда - разпредели го в закуската и вечерята, ако испускаш закуската - вкарай я в обяда. Пак няма да губиш тегло. Иначе,  ако искаш нещо леко за между храненията - банан и протейнив шейк (не излиза евтино обаче).

13.08.24
06:44

Аз лично си взимам добавките от https://www.bav.bg/ и съм много доволен. Силно препоръчвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1